Мами, бясна съм

• 31 017
  • 488
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 hahaha

# 211
Бре па докачлива майка...А майките на момичета тук, какво, да ти се радват?!?! Моят мъж да не мислиш, че е учен да пере, готви, мие посуда...ми НЕ!!! Не го е правил никога, а сега го прави, защото е учен на УВАЖЕНИЕ!!! Обичта и уважението не се мерят с броят измити чиний, а с готовността да го направиш наравно с човекът до теб!!! Така че, както казах, учете ги ДА СА ДОСТОЙНИ!!! А на муньовски обноски май учиш ти!!!

# 212
Ох, ще ме уморите бе, с тия измити чиний  Joy Joy Joy

# 213
  • където ми харесва
За мен говорете каквото си искате, все ми е тая. Но много моля да не се обижда детето ми. Мислех, че форумът е място за дискусия, но явно съм се излъгала, така че ви оставям да си съскате. Хайде със здраве. Пък дали вашите няма да са разведените муньовци, времето ще покаже.  Laughing   
Кой ти обижда детето? Shocked Ти сама нарече сина си "синеок принц"...
Но, ти да наричаш нашите деца муньовци, това вече си е обидно.

# 214
Ох, ще ме уморите бе, с тия измити чиний  Joy Joy Joy
да бе, наболяха много, пък то има и за еднократна употреба  hahaha hahaha

# 215
Как не ви омръзна? Който иска да пере, който иска да мие, който иска да не пипа! Баси и драмата адска!

# 216
  • София
Как не ви омръзна? Който иска да пере, който иска да мие, който иска да не пипа! Баси и драмата адска!

Ми да! Аз като бях по-млада си ги правех тези неща за себе си (сега си имам домашна помощница и нямам подобни дилеми). Днес съм тук, чисто, светло, изпрано и изгладено - утре ме няма - бия си камшика и след мен и потоп. Wink Аз и сама да живея, пак ще си мия и чистя. Е, каква е разликата дали ще съм сама или ще имам мъж и деца? В повечето работа? Мен работа не ме плаши.

А сега какво наблюдавам? За да не се мине единият, че ще свърши нещо повече от другия - къщата на вили и могили, а народа си джъчка по компютрите. Добрееееее. Като им е кеф да живеят в мръсотия, какво по-добро от това? Търкулило се гърнето и си намерило похлупака. Никой не е длъжен да мие и да чисти, ако не го кефи да е измито и изчистено. Ама на мен ми харесва да е чисто, а на мъжа ми - не и аз да седна да го моделирам? А, не, благодаря. Или ще си го свърша сама, ако той неще, обаче пък ще съм намерила някои други добри качества у него, за да съм с него или ще се разведа, ако не съм намерила други добри качества (щом не обича да помага вкъщи), заради които да стоя с него. Wink Всеки сам си решава защо и какво да прави.

Обаче едно е сигурно - тръгнеш ли да моделираш някой по свой образ и подобие, рядко ще успееш и най-малкото ще ти коства много усилия и нерви, а и ще е до време. Защото вълкът козината си мени, но нрава - не.

П.С. Затова мъжете, които помагат в домакинството, компенсират другите добри качества. Казах и назад - пари и секс, е, може и външност и обноски, ама тях ги броя към секса.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 17:05 от Popule

# 217

Ми да! Аз като бях по-млада си ги правех тези неща за себе си (сега си имам домашна помощница и нямам подобни дилеми). Днес съм тук, чисто, светло, изпрано и изгладено - утре ме няма - бия си камшика и след мен и потоп. Wink

А сега какво наблюдавам? За да не се мине единият, че ще свърши нещо повече от другия - къщата на вили и могили, а народа си джъчка по компютрите. Добрееееее. Като им е кеф да живеят в мръсотия, какво по-добро от това? Търкулило се гърнето и си намерило похлупака. Никой не е длъжен да мие и да чисти, ако не му харесва да е измито и изчистено. Ама на мен ми харесва да е чисто, а на мъжа ми - не и аз да седна да го моделирам? А, не, благодаря. Или ще си го свърша сама, ако той неще, обаче пък ще съм намерила някои други добри качества у него, за да съм с него или ще се разведа, ако не съм намерила други добри качества (щом не обича да помага вкъщи), заради които да стоя с него. Wink Всеки сам си решава защо и какво да прави.

Обаче едно е сигурно - тръгнеш ли да моделираш някой по свой образ и подобие, рядко ще успееш и най-малкото ще ти коства много усилия и нерви, а и ще е до време. Защото вълкът козината си мени, но нрава - не.

П.С. Затова мъжете, които помагат в домакинството, компенсират другите добри качества. Казах и назад - пари и секс, е, може и външност и обноски, ама тях ги броя към секса.
Нещо все секса намесваш, на мен ми понамирисва на....сухо Mr. Green hahaha
Нещо не ви се вярва, че е възможно и едното и другото! Нее, мили мои, това, че на вас не ви се е случило такъв мъж, не означава, че ги няма, така че спрете със жлъчните коментари, че по отива към завист цялата работа!  Twisted Evil Laughing Heart Eyes

# 218
  • София
Малеее, каква философия, някои древни филоосфи биха завидели, особено на мненията подобни на пЮпюл  Joy

# 219

Абсолютно. Затова не разбирам жените, които виждат дадено нещо, но решават, че ще го променят. Да бе. Цял живот ще търпят и ще викат - ами, такъв е животът.

Аз нямам нищо против ако някой не желае да си чисти у тях и да се грижи за личната си хигиена, за дрехите си и т.н., но да не ми е в къщата, първо, защото ме е гнус от такива хора чисто физически, второ, защото е лош пример за децата.

Edel Weiss не разбрах точно от кой пост се обиди, аз за чуждите деца не знам, но знам, че моето не е родено царче с придворни и го възпитаваме в това да не чака някой да му бърше задника от определени години нагоре. Няма и да се учи, че е центърът на света и който е около нея ще се върти на пета с обслужване от до. Че не всичко на тоя свят е свързано със забавления и няма как да правиш само каквото ти е кеф. Да може да реагира спрямо ситуацията - като има за вършене се прави, като няма се почива. Като видиш, че човекът до теб е затрупан, не слагай още отгоре, а взимай, после когато ти си затрупан той ще удари едно рамо.
Дано стане човек, пък ако не, поне ще знам, че каквото е зависело от нас е направено.
Пак да уточня, за да не се засегне някой - за моето дете говоря, не за нечие друго.

Това със секса и парите не знам откъде. Мързеланковците са най-големите любовници. Звучи като - Щом обича вино, значи носи сини гащи. Но щом това ви успокоява си вярвайте Simple Smile

# 220
  • София
Нещо не ви се вярва, че е възможно и едното и другото! Нее, мили мои, това, че на вас не ви се е случило такъв мъж, не означава, че ги няма, така че спрете със жлъчните коментари, че по отива към завист цялата работа!  Twisted Evil Laughing Heart Eyes

Намесвам сексът - да. Много жени се развеждат именно поради "липса на внимание" от страна на мъжете си, нарича се "неглижиране". Някои му казват изневяра. Ако мъжът ти те неглижира, за какво стоиш с него? newsm78

Тръгне ли да те неглижира и парите заминават на кино и домакинстването... Mr. Green

# 221
Нещо не ви се вярва, че е възможно и едното и другото! Нее, мили мои, това, че на вас не ви се е случило такъв мъж, не означава, че ги няма, така че спрете със жлъчните коментари, че по отива към завист цялата работа!  Twisted Evil Laughing Heart Eyes

Намесвам сексът - да. Много жени се развеждат именно поради "липса на внимание" от страна на мъжете си, нарича се "неглижиране". Някои му казват изневяра. Ако мъжът ти те неглижира, за какво стоиш с него? newsm78

Това е ситуация, в която не съм попадала, така че отговора няма как да го получиш от мен! Heart Eyes

# 222
  • София

Това е ситуация, в която не съм попадала, така че отговора няма как да го получиш от мен! Heart Eyes

Говоря по принцип. Иначе за теб конкретно, дано никога не попаднеш. На никого не го пожелавам.

# 223
Хубаво ме замисли, защо жени търпят това?  ooooh! Shocked

# 224
Намесвам сексът - да. Много жени се развеждат именно поради "липса на внимание" от страна на мъжете си, нарича се "неглижиране". Ако мъжът ти те неглижира, за какво стоиш с него? newsm78

Разбира се, че няма да стои, както и ако я неглижира във всяко едно останало отношение.
Нормално е да има раздяла при изоставяне на коя да е роля - финансова, сексуална, ролята на баща, на партньор, на домакин. Всяко нещо е част от картинката.
Като това, което дадох пример напред - здрав, прав мъж да поеме 1/100, а другото да метне на нея, щото не му харесвало. Това не е ли неглижиране? Уважение 0 по тази графа. Ако и детето си не ще да погледне, какъвто е случая в темата, и тук 0. Хитро е да неглижираш всичко и да се отчетеш с едно чукане. Ами да ходи да си живее при мама, пък ще се виждат вечер в леглото Simple Smile

Нямам нищо против една жена да бъде пренебрегвана по някоя от графите, и щом е щастлива, това е чудесно, но нека уважи и моето нахално искане - да бъда уважена навсякъде, както и да звучи Peace пък нека ми е зле.

Общи условия

Активация на акаунт