Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 011
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 135
Днес съм кисела и зла и се развихрих. Изтърпя ми се търпилото.

На Мамасита ли точиш зъби? Недей, пази патроните за нещо, което повече си заслужава. Аз отивам да я чета в друга тема, в която тъкмо почва да обяснява за бързи схеми за печелене на 350 000 долара. Имам тук едни планове и добре ще ми дойдат.

# 136
Янтре, ако това ти е киселостта, ти си направо бонбонче!

# 137
  • София
Янтра досега само загряваше.  Grinning

# 138
  • Пловдив
Днес съм кисела и зла и се развихрих. Изтърпя ми се търпилото.
На Мамасита ли точиш зъби? Недей, пази патроните за нещо, което повече си заслужава. Аз отивам да я чета в друга тема, в която тъкмо почва да обяснява за бързи схеми за печелене на 350 000 долара. Имам тук едни планове и добре ще ми дойдат.
Айде, като спечелиш 350 хиляди долара по рецепта от Мамасита ще черпиш. Така де, всички от тук сме заслужили поне по една бира с картофи.

# 139
Аз имам гофретник от Лидъл, този с две гофрети, добър е. Не се лъжете да си вземете пак от Лидъл гофретник с формички, ние имаме с морски фигурки - нищо не става, стават едни малки нещица, бавно, замазва се като разсипваш, общо взето е играчка за деца, не става за сериозно ядене на гофрети.
Е такова мнение като от Янтра ми трябваше. Благодаря, Янтра   bouquet
Ванини в Лидълската тема всичко купуват момичетата. Аз все още откривам пазаруването в Лидл и нямам никакви наблюдения. В онази тема имам чувството, че всичко се купува което се пусне и като не им харесва се връща, мерси, нямам толкова свободно време. Разгледах я, но не си извадих мнение, та затова тук питах...
Нино, не само котето то и мишлето хубаво, като картинка са, много хубави снимки Simple Smile

# 140
Аз съм мързелива, не съм като нея. Тя с две бебета на ръце Еверест боса изкачва и през това време смята на ум хедж фондовете.

# 141
Аз съм мързелива, не съм като нея. Тя с две бебета на ръце Еверест боса изкачва и през това време смята на ум хедж фондовете.
  Joy

# 142
  • София
Янтра, не те даваме. И аз съм на мнението на Чек да не се занимаваш. Тоя 8-ми март отприщи някакви дълбини сред голяма част от форума.  ooooh! Не я разбирам тая злоба, честно. А не е като да съм наивна.
Белисима, Тото кво прави?
Страшно съм гладна, ама не смея нищичко да хапна. А утре все пак ще се наложи да пътувам по северозападна България. Да видим как ще стане тая работа.

# 143
Янтра, не те даваме. И аз съм на мнението на Чек да не се занимаваш. Тоя 8-ми март отприщи някакви дълбини сред голяма част от форума.  ooooh! Не я разбирам тая злоба, честно. А не е като да съм наивна.
И аз това си мислех, колкото теми си следя (аз пиша само тук), в другите чета и все се посдърпаха.

# 144
  • Пловдив
На мен не ми е от 8ми март, аз от време на време имам избухвания във форума. Мамасита буквално залива всички теми в които пише, случайно сега ми е в обсега в три (ама подозирам, че в момента задушава повече теми, просто аз не чета всички навсякъде).

# 145
Здравейте, момичета.
Прическата ми в петък се получи добре Simple Smile

Даваме си време, за да се опитаме да се върнем един към друг.

Желая ви прекрасен, макар и мразовит ден Simple Smile
Хубаво е, че си давате шанс

# 146
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да питам Мамче как върви лечението с болезнените инжекции и много ли остава? Все са това си мисля, като вляза тук...
И за бабата на Нино, но добре, че е по-добре.

Чакам с нетърпение да ми стане манджата (спанак с ориз), за пръв път съм толкова гладна, ще рече човек, че вчера гладна съм седяла цял ден, а беше точно обратното. Даже и торта ядох вчера, че бях направила за черпня на домочадието.

# 147
Аз пък си мисля за Миднайт ,че не е писала скоро,а последно някакви изследвания прави  Thinking

# 148
Аз пък снощи си мислех, че Янечек не се е появявала тези дни. В една тема я ръфаха доста, че и в други теми се пускат грозни изказвания по този повод. Не вярвам да ѝ пука особено, тя е старо куче, но все пак.

# 149
Здравейте  Hug Всичко изчетох, нищо не разбрах, виждам че има някакви драми, явно и грозни думи - фаза. Няма, няма и пак идва тази част.

Надявам се, някой да не се е засегнал наистина в крайна сметка - зад мониторите всички са многословни и без задръжки. Често тези хора имат толкова кофти реален живот, че... подминете, колкото и грозно да са се изказали, то явно на там ги избива  Stop

Аз съм много изморена, а имам много важни задачи днес - всички се чудят какво става, защото обикновено при мен е интересно - всеки влиза пита, аз отговарям без изобщо да се замисля, докато пиша нещо. И така през 1-2 мин. Днес идват, питат, чакат, пак питат, аз им казвам да седнат. Чакат, аз мисля, те ме гледат, аз пак мисля и след 5 мин. отговарям, имаше опашка по едно време. Даже за оперативките по отделните казуси гледам, че ме карат през една  Mr. Green

Ще се наспя довечера. Защото вчера станах в 6 сутринта и запрашихме за Боровец, карахме половин ден, но не беше готино, хамалогия. Защото пистите не бяха обработени, паудъра много, ските ни не са за такива условия, моите ставаха де - те са за дълбок сняг и обират вибрациите при неравен терен и висока скорост, та някак си останах права, обаче мъжът ми, който кара определено много по-добре от мен, стане-седне  Wink После и прибирането беше трудно, заседнали, задръстени, бор падна и препречи пътя - 30 мъже не могат да го мръднат  Crazy Минахме през нас, по един душ, айде към нашите, че е 8-ми все пак, ядохме, видяхме се, газ към техните на мъжа ми, оттам при сестра му - пак да се видим. Оттам сбирка с приятели, че единия днес замина за Америка и не знам до колко откарахме, знам че много не си доспах, много.

Нино, радвам се, че бабата е по-добре, все по-добре да става  Hug

Общи условия

Активация на акаунт