Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 015
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен не ми е от 8ми март, аз от време на време имам избухвания във форума.

Янтре, не визирах теб  Peace Просто вчера в толкова теми се отприщи някаква инфантилност, та се зачудих да не би разни съфорумки да не са получили подаръци или да са ги пропуснали, та затова да е.
А на Мамасита, като си я знаеш каква е, просто не й се ядосвай. На нея звездите й го говорят!  hahaha
Мър, има ли светлинка на служебния хоризонт да се разминат по-леко нещата?
Определено ми се ще Жаки да се върне в темата  Confused
Нещо ми падна много кръвното.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 13:17 от tzvety26

# 151
Да ви кажа, че вчера си прекарах чудесен 8-ми март, макар да се бях вкарала във филм с несъществуваща машинка за подстригване  Crazy Това е то разваленият телефон - нямаше машинка, нямаша проблеми. Но разбрах за друга весела история с една орхидея - обща за съпругата и тъщата, при положение че те не живеят заедно  Laughing
Големият ми син ме зарадва много, на мама порасналото момче. Много е хубаво, когато са умни и пораснали, а не ревливи и неоправни бебешори.
В петък стягам куфара и заминавам на дълго чакана ваканция, гледах прогнозата - няма да вали. Ще донеса на децата хубави подаръци, вече имам списък с желания, степенувани по важност.
Бърдсфлу, остави ги тея палачинки, такива всички сме яли, но не всички сме ходили на опера в Букурещ. Там ми е интересно как беше.
Като казвате гофрети - не ги обичам, никога не съм яла вкусни - нито домашни, нито купешки, гадни са ми. То и вкусни палачинки почти никъде не са ме черпили (освен у мамини).

# 152
Определено ми се ще Жаки да се върне в темата

И на мен ми се ще и дано да го направи.
Жади, разбрах някои неща от снощи - побеснях, да знаеш.

# 153
  • София
Янечек, къде ще пътувате?

# 154
Някой е обидил нероденото дете на Бела, така ли? Рядко надничам в темата за селските номера.
Ако бях на мястото на Бела сигурно щях да отнеса бан. Деца нямам, но ако имам, не си представям някой да ги обижда. Дори виртуално.

# 155
  • София
Похвал, похвал, горд собственик съм на гофретник bowuu Давайте рецептите насам! То на кутията пише, че има вътре 15 рецепти, ама аз искам нещо изпитано!

И направих огромната грешка на връщане да мина през Орсей, ей така, да хвърля едно очо. Е, тоя магазин е моето лобно място ooooh! Заредили са пролетната колекция. Просто няма друга конфекция, дето да ми харесва в такива количества! Разбира се, ако започна да меря, от 30 сигурно в 3 ще се възприема, но така на око, казвам ви, бих изкупила магазина! Ужас, ужас...

Днеска зобя салата Tired Вчера тая палачинка трябва да я разкарам от задника си, та сега рупай, Белиндо, марули, да ти дойде акълът Close

Жаки ще се върне бе, момичета, спокойно. Просто има нужда жената от малко почивка от форума, и аз съм така от време на време.

# 156
  • Пловдив
Като казвате гофрети - не ги обичам, никога не съм яла вкусни - нито домашни, нито купешки, гадни са ми. То и вкусни палачинки почти никъде не са ме черпили (освен у мамини).
Щото не си яла у нас. Мхм. Разкошни са, обаче свежи, тоест току-що излезли от гофретника, преседят ли половин час вече не са така добри.

# 157
Не само е имало обиди, ами и пожелания.

# 158
Кои са тоя Орсей? С пижамите ли? Много са хубави. И аз както съм един скот, мога да си накупя 100 пижами.

Колко струва гофретника? А комбиниран ли е с нещо за други работи?

# 159
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мър, не може да се каже, че си скучала вчера Joy Joy Определено наситен ден си имала.

Жаки и аз я чакам да дойде, много обичам живото й писане и особено историите за малкото сладурче.

Упорита, от една страна е хубаво това, което пишеш, от друга се чудя как ще стане, като той обича другата, нали така казал. Дано да не са напразни надежди само и загубено време, тъкмо се беше взела в ръце ти и изглеждаше като да си преживяла най-болезнения пик на историята. От това се страхувам - да не се върнеш в изходна позиция. Много не вярвам на разкаяли се грешници, обикновено повтарят грешката и после пак ти плащаш сметката.
Иначе ти желая нещата да се развият по възможно най-добрия за теб начин и ти стискам палци от все сърце. Детето ми преживя подобно нещо, емоционалните загуби бяха много тежки, затова ти казвам: бъди предпазлива. Hug

# 160
  • София
Не само е имало обиди, ами и пожелания.
Е, т'ва па е егати простотията! Не знам какво е станало, не съм чела, и по-добре, защото когато хората стигат до такива крайности, хич не ги харесвам. Абе аз ви казвам да си четете само тука, вие не ме слушате...Лошото е, че и в тази тема започна чат-пат да се поизтрещява, но все още е ведро и приятно като цяло.

янтра, не се обяснявай, ами давай рецептата Mr. Green

Нино, знам ли, може и пижами да продават, не съм обърнала внимание Rolling Eyes Да не ги бъркаш с Етам?

Гофретникът е 22 лева и си е само гофретник, не знам какво друго би могъл да прави Rolling Eyes Виж го на сайта на Лидъл.

# 161
  • HH
Кои са тоя Орсей? С пижамите ли? Много са хубави. И аз както съм един скот, мога да си накупя 100 пижами.

Орсей/Орсай са тези с дрехите. С пижамите е Ойшо, май така се казваха. От дрехите на първите не съм доволна. На качество идват като тези на ХМ.

# 162
А, да, пижамите са Ойшо  Crazy
Мале, но то са пижами, халати, пантофи, маншони. Чудо работа.
Значи Орсай не ги знам.

# 163
  • Пловдив
Гофрети, както ги прави на Янтра мъжа и:
2 яйца, размер л
450мл прясно мляко
1 с.л. захар
1 пак. бакпулвер (и 9 и 10гр става)
500мл брашно
100мл олио
щипка сол
Всичко на стайна температура.

Забравих, преди първата мажа гофретника със четка с олио. После вече не.

# 164
Нино, пижамите са в Oysho, Orsay е друго.  Laughing

Имам много гаден спомен от гофрети в Италия. Бляк! Че и по 8 евро парчето струваха.

Общи условия

Активация на акаунт