Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 084
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде ... тук ...
и аз не знам кой е тоя Орсей Rolling Eyes къде има, да се образовам и дано харесам нещо и аз?

Стига вече за селската тема.
Бела вече си призна, че и тя е попрекалила.
Аз съм на мнение, че човек малко повече трябва да си държи езика зад зъбите. Да брои до 10 и после да пише, кактвото и да е  Peace

# 166
Кой обиди Апостолчо? Да дойде да го обиди тук пред лелите му, че както имам енергия понеделнишки, ще го набия за собствено удовлствие. Ама-ха!

# 167
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кой обиди Апостолчо? Да дойде да го обиди тук пред лелите му, че както имам енергия понеделнишки, ще го набия за собствено удовлствие. Ама-ха!

Ох, искам да го видя това Joy Joy Joy

# 168
  • София
Аз явно не съм много претенциозна, щото и ХМ нося бая Blush

Ау, Янтра, половин кило брашно и половин литър мляко Shocked Тази доза е като за у вас, нали Joy Благодаря ти, ще ги пробвам още довечера Hug
Абе нямаше ли някаква такава работа, че с мляко стават по-меки, а с вода - по-хрупкави? Щото аз меки към жилавки не ги обичам. Предпочитам да хрупкат, баш като белгийските вафли. Обаче може и глупости да говоря де, не помня това къде съм го чела...

# 169
tzvety26, не знам още - едната проверка мина добре, даже много добре, но докато не свърши главната одисея, няма да ни е спокойно, още сме по ръба де  Rolling Eyes

Аз довечера мисля да направим суши, че имаме сьомга в нас - много ми се яде, но така ми се спи...  Crazy

# 170
  • Пловдив

Ау, Янтра, половин кило брашно и половин литър мляко Shocked Тази доза е като за у вас, нали Joy Благодаря ти, ще ги пробвам още довечера Hug
Абе нямаше ли някаква такава работа, че с мляко стават по-меки, а с вода - по-хрупкави? Щото аз меки към жилавки не ги обичам. Предпочитам да хрупкат, баш като белгийските вафли. Обаче може и глупости да говоря де, не помня това къде съм го чела...
Да, на нас ни остават 1-2, всичко друго се изконсумира Simple Smile Хрупкави са съвсем пресни, оставят ли се да изстиват, особено на купчинка една върху друга омекват. Това е общовалидно за гофретите. За да не омекват трябва да се подреждат отделно върху решетка и прочие.

# 171
  • някъде ... тук ...
поръчайте си суши, Мър Simple Smile
сьомгата може и само да я пекнете или да я оставите за утре.
когато ми се спи, не може да ме накара човек да готвя, даже мога и да не ям Crazy

# 172
  • София
Ахаааа, ясно, шефе Sunglasses Ще им хвана цаката аз...Значи довечера пеквам по една за всеки, колкото за проба и останалото от сместа си прибирам в хладилника. Утре, който първи стане - да опече за закуска Joy

# 173
  • София
Мър, ако е пушена сьомгата - на препечета филийка и в леглото отивай!

# 174
  • София
Много мразя пушена сьомга. И маринована. Обаче така, само печена с лимон, мога да изям котлет, колкото пържолите на Фред Флинстоун Crazy

# 175
  • Пловдив
Моите деца се някакви дивни селянчета, предпочитат скумрия пред сьомга. Сериозно.

# 176
  • някъде ... тук ...
тежка им идва. и моите до скоро не искаха даже да я опитат сьомгата, ама и скумрията трудно ядяха. дай им речната "цаца", пържена на клечка  Crazy проядоха, де.

# 177
Моите деца се някакви дивни селянчета, предпочитат скумрия пред сьомга. Сериозно.

Скумрията си е много тачена от японците и се ползва често за суши, за разлика от пушената сьомга.

# 178
Сурова е момичета, нали за суши съм я нагласила  Laughing А мъжът ми суши яде, само ако аз съм го правила - като гледал цялото "обарване" в процеса на приготвяне, нямало шанс да яде нещо, пипано от  друг, който най-вероятно не си е мил ръцете  Crazy Та за да яде и той, трябва да го направя аз, а ако много превъртя ще си поръчам за мен, той да си изпържи яйца.

Лошото е, че кафето не ме събужда по принцип, иначе вече изпих едно силно (Лаваца), освен с още едно да пробвам, ама...

Скумрия и аз обичам, даже най-често такава си взимаме -готова, на плоча. Последно, за да разнообразя си поръчах лаврак - ми тя 30 лв. кг., направо ми приседна! И чернокоп обичам. Речни - тц (освен сьомгата, понякога пъстърва). Аз всъщност риба проядох покрай мъжа ми, иначе едва близвах, освен цаца, която много обичам. И морски дарове ям много, мъжът ми пък не ги харесва, но умира за всякаква риба.

# 179
Мър, мъжът ти по заведения изобщо ли не ходи? Защото там все някои обарва я чашите, я приборите, за храната да не говорим.  Laughing
Аз суши не се наемам да правя, то си е голям майсторлък и аматьорството си личи веднага.

С рибата и аз съм така. Речна не понасям, освен пъстърва. Сьомгата не е точно речна риба.

Общи условия

Активация на акаунт