Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 794
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 485
И аз се надявам сега като останаха 16 да има повече детайли около приготвянето на храната. Аз като гледах Черешката понаучих доста неща, та обичам ги подобни предавания Simple Smile

# 1 486
  • Пловдив
Янтра, ти си с желязна психика щом дедо Пене не може да те трогне  Joy
Дебелокожа съм. Mr. Green

# 1 487
  • Бургас
Гледате ли психарията по Нова ?

Гледах рекламата и не останах очарована. Не си падам по такива неща. Спряха ми сериала,да пуснат разни бози  Crossing Arms

# 1 488
Гледате ли психарията по Нова ?

Гледах рекламата и не останах очарована. Не си падам по такива неща. Спряха ми сериала,да пуснат разни бози  Crossing Arms
Шерлок ли? И на мен ми липсва  Crossing Arms

# 1 489
Да, бе, спряха Скандал и дават по тия телевизии егати дивотиите. Коя от коя. Нищо не гледам, хвърлям по едно око и просто не ги издържам.  

# 1 490
Благославям деня, в който твърдо се опълчих срещу идеята да домъкнем тук и приемник на Булсатком.

# 1 491
  • Бургас
И Шерлок и Скандал гледах. Сега дават Съдби на кръстопът,че някой ден и по два епизода. Кой го гледа това предаване не знам,но можеха да пуснат поне единия сериал на негово място. Айде на Шерлок му свърши сезона,ама Скандал свърши ептен в нищото.

# 1 492
И Шерлок и Скандал гледах. Сега дават Съдби на кръстопът,че някой ден и по два епизода. Кой го гледа това предаване не знам,но можеха да пуснат поне единия сериал на негово място. Айде на Шерлок му свърши сезона,ама Скандал свърши ептен в нищото.
Скандал дават и по Фокс лайф  Peace Даже току що свърши серията .Някой няма ли да пусне някое ревю да се разсеем малко Simple Smile

# 1 493
  • Бургас
Нямам го Фокс лайф

# 1 494
  • София
Ай, добър вечер!
Нино, тук съм, любов! Много работа тия дни. Сега малко да ви изчета и засядам пак.
Янтре,кажи как да те избавим от тоя ретрограден Меркурий!!!

# 1 495
  • Euskal Herria
Ние пък си довлачихме Булсатком тук. Обаче в интерес на истината, пускаме да гледаме само вечер, докато ядем и толкова. През деня дори и на ум не ми идва да го включа.

# 1 496
  • София
Много съм разочарована от себе си. Пънах се цял ден с една жалба - не върви, ама не върви ooooh! През нощта не спах, защото си знаех, че нищо няма да мога да измисля днес и ми беше криво. И вечерта така се накривих, че ометох два-три реда линт Embarassed Нищо не става от мене! Тъй ще си ходя - хем тъпа, хем дебела Crossing Arms Пуууууууууууууууууууууууу #Cussing out

# 1 497
Чек, пусна ли писмото?

# 1 498
  • София
Ауууу, ей, момиче, хич не ти разрешавам да обиждаш така нашата Белинда!!!  Grinning
И с писмата тая работа я изпуснах. Дайте и аз да пиша  Crossing Arms

# 1 499
белинда, от шоколад не се дебелее  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт