Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 789
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Euskal Herria
Белинда, давай колективно да съчиним жалбата, после я пускай.

# 1 501
Белиндаа, сега като си нахранила мозъка ще напишеш и жалбата Peace
Да, може и ние да помагаме. Така съм усвоила да пиша писма до институции, че няма на къде повече Blush

# 1 502
Чек, пусна ли писмото?

Да. Simple Smile

Белинда, давай жалбата да я пишем.

# 1 503
# 1 504
  • София
Ама какво писмо  Flutter

# 1 505
  • София
О,колко сте ми добрички Hug Ако и утре нищо не измътя, вие сте на ход Laughing

П.П. Изядох още един ред Sad Къде е Мърчо да ме подбере с гьостерицата...

# 1 506
  • София
Да се посмеете малко, обърнете особено внимание на въпрос 3:
http://lifestyle.framar.bg/15-деца-са-попитани-какво-мислят-за-брака-oтговорите-им-са-безценни

# 1 507
А, искам да ви кажа, имам си гофретник. Не съм го виждала още, де, но свекърва ми ми го е купила днес от Лидл.  newsm44  Поръчах и вчера, че няма наблизо магазин. Много ми е кеф.
Като си го получа, ще потърся на Янтра рецептата.

# 1 508
tzvety26, не се отваря линка.
Нино, честито! Най-хубавите гофрети да правиш  Simple Smile

# 1 509
  • Euskal Herria
Нино, честита ти придобивка.
Белинда, аз пък съм на торта в момента.
Вчера си купих голяма правоъгълна тава със свалящ се борд от Лидл. Мнооого такива глезотийки пускат, все немски са и досега нямат грешка.

# 1 510
  • някъде по морето
Пращам ви малко пролет от Бургас.
Днес видях и щъркели... Hug
Скрит текст:

# 1 511
  • София
YanaDG Hug убиваш ме с тези торти doh направо не смея да те чета, че да не пуснеш снимка щото от гледане и от четене пълнея!
Нино  Hug жива да си с тази сентенция, че от шоколада не се пълнее, направо мед ми капна на душата Laughing и веднага тръгвам да отварям един  Embarassed.... ама с 92% какао! Супер дарк Naughty

Да кажа, че от 1ви януари всеки ден се заричам да се взема в ръце, и на 12 март още не съм се взела #Cussing out, идва ми направо да се гръмна!!!
Режимът ми всеки ден трае докъм обяд, и после започвам да си измислям стресове, ядове и ... въобще всичко, което налага веднага да хапна нещо и то вредно! И ... айде пак от утре Twisted Evil или па най-добре от понеделник!

Направо не вярвам как преди време свалих 27 кг, и си ги задържах близо 3 години, ама на ... свинска порода!

tzvety26 как е младежа?

# 1 512
  • Euskal Herria
Lucie, благодаря! И снимки има, ама не ги показах тук, а другаде  Joy

# 1 513
Вчера ниско над колата ме летеше жерав. Щях да изтрепя околните от умиление. Самичък беше, те не летят ли на ята?

# 1 514
Вчера ниско над колата ме летеше жерав. Щях да изтрепя околните от умиление. Самичък беше, те не летят ли на ята?
Би трябвало да са на ята.

Ох, аз пък попаднах на няколко много симпатични за мен съфорумки във фейса и все се чудя дали да им предлагам приятелство  Blush Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт