Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 248
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А, да. Имаме и такова за пици, не съм го ползвала нито веднъж. Електрическа тава, подгрява само отдолу. А пък аз обичам пицата да ми е запечена и отгоре. Казаха ми приятелки, че можело да се позва въобще за готвене, обаче е много голямо, трябва да сготвя за една детска градина ...

# 646
  • Sofia
Белинда Blush Hug

Абреее,забравих да ходя за гофретник  ooooh!.Ама пък имам сандвич мейкър...мога ли намятам там гофретки, а? newsm78

Синковецът ми заръча дистанционно  (отиде на гости) вечерята-пилешки хапки (аман)  и бисквитена торта  Crazy.Баща му искал спагети  Thinking.Брей, случили на жена/майка,'начи...  chef

Ей го на,изкипя ми млякото,докат' ви се обяснявам  hahaha

# 647
  • София
Боже, Светалчо, какви мъже имате...Моят не знае рендето за какво се ползва, камо ли въобще да се зароди у него идеята да купи уред за кухнята, абсурд! Но се допълваме де, аз пък не знам къде седи резервната гума на колата и честно да си призная рядко имам близки срещи с прахосмукачката, а с ютията и миялната сме като снаха и свекърва - съжителстваме заедно добре, защото не се засичаме много-много Crazy

# 648
  • София
Всеки си е намерил нишата така да се каже.

# 649
В къщи също има разни уреди с променлив успех в ползването. Simple Smile

Може ли съвет, защото не мога да реша коя от двете рокли искам.
Скрит текст:
тази само че в червено, синьо и жълто
или тази
тази в черно

# 650
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, ти да не мислиш, че той ги ползва? Той само ги купува, умира да купува технически джаджи. Единственото, което ползва е тостера. Дори и кафеварката не ползва, щото аз съм го правела по-хубаво кафето, той не можел, не ставало като моето. Ние сме идеалният модел на турско семейство сигурно - жената си гледа женската работа, мъжът мъжката и никой не припарва в чуждите сфери на действие, освен ако не се налага по някаква крайна необходимост.
Извинявай за любопитството, ама у вас кой глади, че нямаш близки срещи с ютията?

Аз токущо се ядосах на моята, нещо не ми пуска пара и гладенето става по-бавно, та я зарязах и се тропнах при вас.

Сесили, и двете са хубави. Първата изисква доста кльощава фигура поради силния набор в талията, та си мисля, че втората ще стои по-женствено, по-гладко ще подчертава ханша, а първата е по-момичешка - представям си я на тънко кръстче и тънички крачета.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 19:39 от svetal4o27

# 651
  • София
Аз съм за първата рокля,просто не харесвам цветя. Peace

# 652
  • София
И ние май ядем основно препечен хляб, като се замисля. Но филиите от хляба режа на две и таман ми се побират в тостера.
Да попитам пак какво е НЛО  newsm78
Онна, нямам идея какво точно прави машинката. Така и не съм я пробвала още  Embarassed
Джули, какво ти е, що си нервна?
Сесил , тази по-ми харесва http://www.eshakti.com/product/CL0030601

# 653
Аз сякаш отхвърлям втората, макар като десен да ми харесва повече. Но се разкроява от талията, а аз при липсата на такава с подобен модел ще изглеждам като бременна. Simple Smile

# 654
Първата рокля ми хареса най-много, но и третата става

# 655
  • София
Опитай с  модел с висока талия,щом те притеснява тази част.Може панделката на третата да ти се повдига малко.

# 656
Опитай с  модел с висока талия,щом те притеснява тази част.Може панделката на третата да ти се повдига малко.

Високата талия категорично не е за мен, стои по същият начин. Simple Smile
Не знам защо хората мислят, че те са подходящи за хора с проблеми с талията или по-пълни. Правят ги да изглеждат още по-зле.
Отиват на стройни момичета, но пък те не виждам защо ще тръгнат да се обличат в такава рокля. Simple Smile

# 657
  • София
Защото това работя и на нащите клиентки 54 размер им стоят добре. CloseВземи си права рокля без талия като чувал надолу или трапец лек няма да подчертае нищо освен краката да се виждат и евентуално част от ръцете.Аз съм слаба и н ося висока талия,най-малкото  стои добре. Laughing

# 658
Защото това работя и на нащите клиентки 54 размер им стоят добре. CloseВземи си права рокля без талия като чувал надолу или трапец лек няма да подчертае нищо освен краката да се виждат и евентуално част от ръцете.Аз съм слаба и н ося висока талия,най-малкото  стои добре. Laughing

Ще се облека в такъв тип рокля и ще снимам....ако ми кажеш, че с моя 48ми размер ми стои добре, ще кажа браво. Simple Smile

# 659
Оо, Сесили, не е така. Подходящата рокля с талия под бюста може да те издължи оптически и да ти даде много добър силует.
Например -
Скрит текст:

или

даже и това

Общи условия

Активация на акаунт