Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 314
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добре ,но не го пренебрегвай като вариант,аз не се шегувам,човек трябва да експериментира,за да уцели.

# 661
Одри, и двете са ужасни, че и не виждам да са ги издължили....идва от ъгъла на снимане това. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 19:10 от Sesylle

# 662
  • София
Аз мисля,че изглеждаш прекрасно,малко само да е по-къса роклята около коленете някъде.Не бъди скептична опитай,може да се учудиш какво ще откриеш. Grinning

# 663
  • София
Сесили, аз съм за първата рокля.  Peace

Днес ходих на контролен преглед при лекарката ми заради кашлицата. Вечер като легна и усещам как ми свисти нещо като дишам. Съответно след антибиотика се обзаведох с ново лекарство. Това ми е първата по-сериозна кашлица през живота. За съжаление от някои неща не може да се избяга.

# 664
  • София
Ти си луда. Изглеждаш страхотно в тази рокля. Аз, ако имах такъв бюст, щях да си го подчертавам непрекъснато Blush

От показаните аз харесах флоралната.

# 665
  • София
Сесил, много хубаво ти стои тази рокля!
И не, хич не съм лицемерна!  Peace

# 666
midnightStar, така е, но от родни магазини рядко пазарувам....а и съм пробвала доста модели като цяло.

Тонка, и аз миналата година за сефте се бях разкашляла брутално. Даже до физиотерапия стигнахме с малката, но пък ми се отрази много добре. Бяха 10дни и ако не ги бях направила сигурна съм, че щях да се влача поне месец.

belinda, хаха, ако ти кажа че почти не нося деколтета и дори да облека риза съм закопчана до горе. Simple Smile уж все си казвам, че ще си купя някоя блуза с деколте....и накрая пак като монахиня. Simple Smile

tzvety26, ехх, благодаря ти....пък и да си, пак ти благодаря. Simple Smile

# 667
Сесил, много хубаво ти стои тази рокля!
И не, хич не съм лицемерна!  Peace
Ти ли бе  Crossing Arms Ти си такава лицемерка, че повече не може да бъде  Mr. Green

# 668
Лелееее, колко сте изписали  Shocked

Аз пък завиждам на svetal4o за всичките джаджи. И аз искам уред за всяко нещо.

Роклите, които предложи Одри много ми харесват  Heart Eyes

# 669
  • София
Кой Цвети ли лицемерка брее?Одри от теб не го очаквах Mr. Green

# 670
  • София
Ми аз ти казах, че си луда. Подчертавай го, жено, това е богатство Crazy

Майка ми все пак е отишла на лекар днес, след три дни молби и заплахи. Двойна бронхопневмония Confused Честито! Иде ми да се прибере, да я метна през коленце и да я нашляпам съвсем не в стил петдесетте нюанса, ами баш както се бие калпазанин Close

# 671
  • София
Сесили, според мен ти стои много добре тази рокля. ... за пръв път успявам да те видя, винаги изпускам снимките  Hug
Харесвам роклюта на цветята, от по-рано показаните

Бях влязла друго да казвам, но се заплеснах покрай роклите. Сега ще си го допълня:
много ме ядоса голямото момче.  Twisted Evil Изгубил днес 7-те лева, които му бях дала за да се запише за състезанието. Това че ги е изгубил не е проблема, случва се, ядоса ме, че толкова нагло ми се отяждаше, че не ги е губил а те просто са изчезнали и то с такъв противен тон.... Глобих го с  7 лв. от касата му. Прекалих ли?  Rolling Eyes

# 672
  • София
Сесили, с такава рокля кой ти гледа друго, освен големите... очи.  Grinning Че вземи ги подчартавай, не се свени. Една жена трябва да си носи гордо преимуществата.  Wink

# 673
Eee,Белинда за бой е наистина.Да оздравява бързо пък после й се карай .

# 674
Кой Цвети ли лицемерка брее?Одри от теб не го очаквах Mr. Green

Ми не е ли  Mr. Green Само се подмазва на хората  Crossing Arms

Цвети  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт