Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 123
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 435
Прочети по-подробно. То направо е смешно или поне така звучи от констатациите на съответните органи.

Катя, на адвокатите това им е работата. Какво общо имат децата им?

# 436
  • София
Одри и аз се възмущавах, но също като Чек, ММ се зачуди дали не е просто много удобен. И понеже така и така има да лежи 15 присъди...
И мен ме издразни неадекватното изказване на адвоката.
А в същото време спешно трябваше да се намери извършител, защото се усети едно постепено надигане на обществено недоволство, което може да доведе до сериозни сътресения.

# 437
Е, защото Бойко каза, че иска по-бързо да се намери извършител. Иначе можеше още да няма никой затворен.

# 438
Сефте. Бойко не е открил топлата вода, даже не са му сънародници откривателите на тези методи за укротяване на народната любов.

Влязла ми е една песен в главата, обаче не знам как се казва. В клипа танцува 12-13 годишно момиче,  облечено в майо в телесен цвят. Направо съм обсебена от начина, по който танцува,  но все пропускам да разбера коя е песента.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 01:17 от Анонимен

# 439
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боооже, какви сексуало-филмови разговори водите тук Shocked. Аз не мога да се вклиня- вместо да гледам Грей, последно зяпах как евнух прави секс с любовницата на баща си.

# 440
  • София
...последно зяпах как евнух прави секс с любовницата на баща си...
Shocked Джой,  откъде това?

# 441
Корейско, Цвети, но категорично не препоръчвам. Много болен мозък го е мислил този филм.

# 442
Джой, съвсем ме обърка. Сега има да си представям ... newsm78

# 443
  • София
Корейско, Цвети, но категорично не препоръчвам. Много болен мозък го е мислил този филм.
Peace много психопатско звучи това!
Чек, мисли за нещо друго, например за снега в София.

# 444
Скрит текст:
О, съвсем простичко е Laughing- бащата има любовница; майката разбира и се опитва да го скопи; не успява да надвие и за да не е съвсем капо, отива в детската и кастрира сина-тийнейджър; бащата започва да се побърква; синът пък става свидетел как училищната банда изнасилва любовницата на баща му; започва да спи с нея- сиреч тя го мушка с нож, търкат се един в друг и това е "секса"; помага и да кастрира един от изнасилвачите; хвърлят остатъка под автобус; през това време пък бащата решава да се подложи на операция, с която да присадят неговия член на сина му; майката е през цялото време умопобъркана; диалог- липсва; защо го гледах цялото- един дявол знае ooooh!
хайде сега някой с резюме на Грей Mr. Green

# 445
Скрит текст:
О, съвсем простичко е Laughing- бащата има любовница; майката разбира и се опитва да го скопи; не успява да надвие и за да не е съвсем капо, отива в детската и кастрира сина-тийнейджър; бащата започва да се побърква; синът пък става свидетел как училищната банда изнасилва любовницата на баща му; започва да спи с нея- сиреч тя го мушка с нож, търкат се един в друг и това е "секса"; помага и да кастрира един от изнасилвачите; хвърлят остатъка под автобус; през това време пък бащата решава да се подложи на операция, с която да присадят неговия член на сина му; майката е през цялото време умопобъркана; диалог- липсва; защо го гледах цялото- един дявол знае ooooh!
хайде сега някой с резюме на Грей Mr. Green

Джой, ти наистина ли гледа това нещо  Shocked

# 446
Оле, Боже!  Crazy Тез корейци що така са се извратили?

# 447
  • София
А защо този филм има 6,8 в IMDb ми е безкрайно неясно  ooooh!
Нино, мъничкото розавичко е безкрайно красиво! И как е баба?

# 448
 Hug Мъничкото розАвичкото спи. А ти кога, момиче?

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 02:06 от NinoTino

# 449
  • София
Сега лягам, а иначе нарочно е розАвичко, само съм пропуснала главната буква да сложа, защото много ми напомни на една снимка с лалета и розА.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 01:57 от tzvety26

Общи условия

Активация на акаунт