Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 156
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 840
  • Euskal Herria
Щом нищо не те спира, нямаш някакви задръжки - просто си живей живота. Синът ти е голям, а ти освен майка, си и жена.

# 841
  • някъде по морето
Момичета, момичета....толкова сте млади.... Hug
За нас вече се казва, че се събираме да сме си другарчета. А пък аз си позволявам лукса и да съм влюбена. Laughing
Искам да кажа, че нямам предразсъдъци, просто не обичам да афиширам чувствата си.

# 842
  • София
Мише, права си, мислих, че само жичките са дали на късо, а те наистина и кокошките я кълват, здраво при това!  
Ама аз няма да се смея. Защото понякога на хората просто звездите им го говорят. Или добри духчета разни.

# 843
Звездна, защо да е лукс любовта? Според мен е необходимост  Hug

# 844
  • Euskal Herria
Момичета, момичета....толкова сте млади.... Hug
За нас вече се казва, че се събираме да сме си другарчета. А пък аз си позволявам лукса и да съм влюбена. Laughing
Искам да кажа, че нямам предразсъдъци, просто не обичам да афиширам чувствата си.
Млади са момичетата, вярно е. Но не им пречи да казват истини.

# 845
  • някъде по морето
Звездна, защо да е лукс любовта? Според мен е необходимост  Hug
На моите години, пък и с моя житейски опит, много малко хора вярват в любовта...
Пожелавам ви да сте винаги обичани... Hug

# 846
Пожелавам ти да ти се връща двойно.

# 847
  • някъде по морето
Пожелавам ти да ти се връща двойно.
Hug Hug Hug Hug

# 848
  • София
Я, прахосмукачката е изметена!
Страшно изречение се получи  hahaha

# 849
Бях се засилила да пиша нещо умно, обаче докато се добера до темата, от двете страни на екрана ми изскочи някаква реклама с русо хентай-недоразумение, облечено в стилизирана българска носия, а над него - още по стилизирано НДК, сякаш някой го е стиснал  през кръста  newsm43  Отивам да изпия чаша топло мляко и да си бая против стрес...  

Вече бях започнала да си мисля, че съм имала халюцинации поради късния час, щом никой друг не го е видял и не реагира, но ето че тази сутрин ми изскочи отново, така че явно нямам основание да се съмнявам в здравия си разум.
Ноооо... само аз ли намирам това за ужасно пошло и нелепо???

# 850
  • София
Я, прахосмукачката е изметена!
Страшно изречение се получи  hahaha
Добро утро! Hug
Яд ме е че са измели и рецептата на Куркума за магарешкия бодил Crossing Arms
Тъкмо сутринта си мислех да си я копирам и да си я чета, като ми се прииска да се посмея hahaha

Бърдс, и аз го намирам за нелепо и гадно! Снощи го видях, ама не обърнах внимание на носията и на НДК-то Twisted Evil Отврат!

# 851
  • София
Ами аз си признавам, че въобще не ги заглеждам картинките отстрани Embarassed Сменят се някакви цветове, но просто не ги забелязвам. Това, което си постнала, ми е много ситно и също не мога да го видя. Някакво девойче? Какво прави? А какво рекламира?

Звездна, ето аз ще съм първата, която ще си признае, че влюбване в напреднала възраст ми звучи като нещо, което би ми било странно, ако ми се случи. Привличане, приятелство, интелектуално сходство, сексуално удоволствие - бива, но класическото влюбване с пеперудите в корема и "искам да те пипна" на 50- 60 - ммм, надали Rolling Eyes Не мога да съм сигурна, разбира се, но доколкото се познавам...Във всеки случай, ако ти се чувстваш точно така, няма защо да се спираш, енджой до дупка Grinning

# 852
Мммм, да ви кажа, че без да искам си направих най-сладката салата. Прясно (да се разбира несварено) червено цвекло, моркови и ябълка. Всичко това нарендено, без никакво овкусаване. Толкова е сочна и вкусна, пу-пу.
Следващя път и малко стафидки ѝ метни.  Wink

# 853
И аз. Всъщност и оризоварка не знаех, че има, защо пък точно оризоварка, все още не ми е ясно. Хич не съм на ти с кулинарията и уредите, както скоро се шегува една позната, а моето мнение е същото, видяла уред за бавно готвене, май пак в Лидл и се чудом чудила какво ще да е това, тя и без това, ако въобще похващала да готви, винаги било бавно. Та така.

Е, ти за китайци и японци не си ли чувала?  Laughing За тях са правени оризоварките.

Ма що чак специален уред за ориз бааа Crazy Дано днес баба е по-добре, знам че е много, много възрастна, но тази година есента има юбилей. Много искам да го отпразнува и да поживее още, Ени да я помни...

П.П. Не виждам никакви реклами, махнах ги и така се живее по-леко.
Звездна, изживей чувството!

# 854
Ами аз си признавам, че въобще не ги заглеждам картинките отстрани Embarassed Сменят се някакви цветове, но просто не ги забелязвам. Това, което си постнала, ми е много ситно и също не мога да го видя. Някакво девойче? Какво прави? А какво рекламира?

Някаква игра, явно. Няма шанс да проверя при този вид презентация. Надявам се сега се вижда по-добре, предишния сайт, в който я качих, нещо я намали...

Общи условия

Активация на акаунт