Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 884
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 455
Лека му пръст на Тери Пратчет! Flowers Rose

Много съм се забавлявала на някои негови романи.

# 1 456
BirdsFlu, благодаря ти.

Чела съм в началото когато излезе 2-3романа, но почти нищо не помня от тях. Може би пак ще прочета някой. Човек с много различен ум за мен...

# 1 457
Моля, препоръчайте ми най- добрата, според вас книга на Пратчет, не съм чела нищо от него, а ме заинтригувахте.
Ида баш по темата за имената, онзи масажистка, дето я търсех, като Уда( дебел корем:)) Всъщност се казва Коп( може и ф или т да има накаря, но така чувам) Та днес я питах, какво означава името и тя казва- оо, това е много популярно  име и за мъж и за жена означава жаба:)))) А колежката и Кай, била пиле:))) Мъжа и на жаба е слон, а детето пистолет.  Joy Съсипах се от смях, още имаше, ама пусто не запомних. А и ми вика знаеш ли какво е ник нейм или галено име, казвам знам, ами тука много момичета се казват и сочи към бикините ми:) Предствете си- приятно ме.....То верно са 75 милиона и имената сугурно са им кът, ма чак па толкоз:) Посмях се. Взехме си довиждане, дано сме здрави и догодина пак да се видим с Коп.
Светълчо, ти ли пита за Жаки? Напълно здрава е и помен няма от пъпките, нито белези. Минахме съвсем леко, баща и не се зарази, явно е карал. Мими е по- добре, дано и времето е без валежно в България и се приберем спокойно.
Тези дни учих Жаки да си казва трите имена и от коя държава и град е. Колкото им да обяснявам тя си повтаря, че е Жаки Зайчето Еди коя си:)) Съответно бащи е Х зайчето еди кой си. И така всички поред, сестри, баби, всичко е зайчета:)
Умира си за народни песни, майка ми много и пее, та сега аз съм по заместване. Реперторът ми е - Вечеряй, Радо, Рипни, Калинке и Митро, ле Митро:) Проблем първи, не мога да пея, проблем втори кара ме да ги повтарям по около 15 пъти:) Баща и е с друга тематика- Тих, бял Дунав се вълнува, Хубава си, моя горо и Облаче ле бяло:))) Старшен вкус има детето, а:)) Едно семейство седнаха до нас днес, пукнаха се от смях, ние пеем Жаки играе хоро и вика, по- силно, мамо:)
Жади, снощи си мислех, че като се събудя ще прочета, че Тото се е родил, а то фалшива тревога.
Не мога да отворя клипа с чантите, вероятно е бил смешен.
Готова съм с багажа, утре последен ден на плажа.
Сесили, много ни е на дневен ред това, по което работиш. Утре свекърва ми очаква посещение от гериатър, ще поставят диагноза на свекър ми, техния лекар не може да каже дали е деменция или Алцхаймер. В последните месеци се влоши, халюцинира, буйства, това лято за пръв път ще го видим така и ще е тежко за всички.

# 1 458
  • София
Моля, препоръчайте ми най- добрата, според вас книга на Пратчет, не съм чела нищо от него, а ме заинтригувахте.
Препоръчвам ти да прочетеш някоя от книгите му за Света на диска. Другите не са толкова добри.
АЗ започнах с "Ерик".... това беше първото, което издадоха у нас, а и ми беше многа интересна такава голяма и с такива хубави картинки.... пусто в детството ми книгите бяха сериозно лишени от хубави картинки.Ето един гайд за поредиците https://zapfod.files.wordpress.com/2012/01/terry-pratchetts-disc … der-guide-bg2.jpg
Аз много харесвам поредицата за вещиците, както и тази за Градската стража

# 1 459
Жаки, аз бих препоръчала "Посестрими в занаята" или "Морт". Вещиците са големи образи.

Впрочем, онзи ден гледах два тайландски ужаса и се сетих се за теб. Simple Smile

# 1 460
  • София
Абе не е за всички Пратчет, то не е и задължително да го четеш или да го харесваш, за да ти е мъчно, че голям ум си е отишъл.
Аз познавам повече хора, които не го харесват, отколкото обратното, но няма значение, всеки си има вкус.
Аз най-много харесвам Вещиците, особено Вещици в чужбина. Ерик например, ми е една от най-безинтересните.
Пощоряване няма как да се хареса на никого, защото точно с нея издателите страшно се изложиха, смениха преводача и издадоха пълен булшит. Беше революция направо като излезе. Има филм обаче по нея, много е приятен - Going Postal.Препоръчвам.

# 1 461
До сега правих презентация за утре...
Бях с други планове, но не можах да си намеря материалите. Simple Smile Утре ще търся в офиса.
Много съвестна група имам, пишат всичко дори когато им кажа, че няма нужда.

# 1 462
  • Sofia
Абе не е за всички Пратчет, то не е и задължително да го четеш или да го харесваш, за да ти е мъчно, че голям ум си е отишъл.
Аз познавам повече хора, които не го харесват, отколкото обратното, но няма значение, всеки си има вкус.
Аз най-много харесвам Вещиците, особено Вещици в чужбина. Ерик например, ми е една от най-безинтересните.
Пощоряване няма как да се хареса на никого, защото точно с нея издателите страшно се изложиха, смениха преводача и издадоха пълен булшит. Беше революция направо като излезе. Има филм обаче по нея, много е приятен - Going Postal.Препоръчвам.
Ааааа,може да дам втори шанс на творчеството му,тогава  Peace

# 1 463
С риск да бъда форумно порицана, ще кажа, че Пратчет не е моя писател. Опитах да чета една книга, прочетох десет страници и повече не повторих.

И аз. Изобщо не мога да го чета. Не е като да не съм опитвала.
Мъжът ми му е чел почти всичко. Като се загаджихме и ми четеше някакви неща.... Не и не, не е мой.
Онзи ден пак си купил негова книга.

Нека почива в мир.

# 1 464
Пратчет - Морт, стражите!стражите!

# 1 465
Гледам шеф Манчев и си умирам от смях. Много е сладък като е изнервен. Направо да го изяде човек.
"Какво е това беееееееееее, на кво мирише? На говна! "

hahaha 

Да ни е сладко по ресторантите.

# 1 466
И аз го гледах .Шишков голяма симпатяга бил и той  Blush

# 1 467
  • Пловдив
Я ми кажете какво беше за сатурновата дупка?

Щото при мен има масово повреждане на какво ли не. Колата е за ремонт, миялната ПАК се повреди и нямам интернет/телевизия от следобед (май от рутера). Сега пиша от мобилния.

# 1 468
  • Ланкър, планините Овнерог
Вещиците са големи образи, особено Леля Ог (Гита Ог  bowuu ). Истински съм си е смяла като луда с "Волния народец", а "Шапка, пълна с небе" е подходяща и за малки момичета.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 22:17 от Гита Ог

# 1 469
Гледам шеф Манчев и си умирам от смях. Много е сладък като е изнервен. Направо да го изяде човек.
"Какво е това беееееееееее, на кво мирише? На говна! "

hahaha  

Да ни е сладко по ресторантите.

Махай я тая микровълнова, бързо, бързо, бързо, ама веднага hahaha

Като ги гледам тия готини готвачи и по бтв и чак се размечтах, сина ми поне малко да е наследил от дядо си, който е бил професионален готвач и наистина готви страхотно човека. Мъжът ми не може да готви нищо освен яйца на очи и скара.

Янтра, болта сигурно й е липсвал...

Общи условия

Активация на акаунт