Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 585
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Пловдив
Акаша, "Такси"-тата са на особена почит у нас. Синът ми ги гледаше нон стоп, когато беше малък и направо наизуст ги знаеше.
Мда, и у нас. За мой ужас. Мъжа ми ги е гледал не знам колко пъти.

# 1 891
Е, Такситата са класика  Laughing

# 1 892
  • Пловдив
"Такси" и "Умирай трудно" са домашния ми кошмар Joy Joy Joy Joy Че са и по многооооооо!

# 1 893
  • София
Световен ден на свирката и пържолата ли?! И какво сега? Ето защо баш днес моят мъж мъж реши да излезе. Ей сега ще му звънна да го питам кой ден празнува...  Rolling Eyes  Mr. Green

# 1 894
  • София
Онна  hahaha

# 1 895
  • Бургас
Такситата са готини  Peace
Напоследък не ми се гледат никакви филми. Предпочитам да гледам Дискавъри и Хистори. По хистори дават една готина поредица " Мистерии в музея" та я чакам с нетърпение.

# 1 896
  • София
Ам така де... приятел бил има рожден ден... и аз вместо да проверя ден на какво е днес най-наивно го пуснах да яде месо.... а такава хубава салата изпуска вкъщи  Flutter

# 1 897
Лина, за какво става въпрос в това предаване?

# 1 898
  • Пловдив
Аз обмислям да ходя утре на ски, Чепеларе. Обаче... днес имаше жълт код и си седяхме у нас. Сега там вали, цяла нощ. Как утре да разбера какво е положението?!

# 1 899
  • София
Аз обмислям да ходя утре на ски, Чепеларе. Обаче... днес имаше жълт код и си седяхме у нас. Сега там вали, цяла нощ. Как утре да разбера какво е положението?!
На sinoptik.bg не е ли достоверна информацията?

# 1 900
  • Пловдив
Там е много общо. Имам предвид по-конкретно колко см е снежната покривка, дали са разринати пътищата, такива неща.

# 1 901
Свирки и пържоли.  Joy
Ние, понеже сме Ентелегентни, празнуваме денят на Пи (3.14) и рождения ден на Айнщайн.  bowuu

Аз пия един коктейл с ром, който мъжът ми ми прави и гладя. И гледам телевизия. Много релаксиращо.

И за да не останем назад, поръчах си пържолка. Другото няма да коментирам....

# 1 902
  • тук-там
Аз пък да питам до Св. Константин - Пещера -  дали пътя е свестен. Сняг има! Laughing

# 1 903
  • Бургас
Лина, за какво става въпрос в това предаване?

http://viasathistory.bg/program/7089/
кратко описание Simple Smile
Иначе има много интересни неща за които се разказва в поредицата. Като например за една книга написана от престъпник,който умира от туберколоза в затвора. Та тоя убавец написал книга и се уговорил с пазачите си,като умре да му свалят кожата от гърба, да я занесат на специалист и да подвържат книгата и да я подарят на човека,който го е заловил. И други такива изпаткани неща.

# 1 904
Аз пък да питам до Св. Константин - Пещера -  дали пътя е свестен. Сняг има! Laughing
Свестен горе-долу! Другата седмица щял да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт