Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 351
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Euskal Herria
Никога не съм опитвала трева.  Цигари и алкохол не употребявам. С една дума - мнооого съм задръстена  tooth

# 1 981
Пробвала съм доста неща, признавам си. Но сега миризмата на трева и пури ме отвращава.  Mr. Green

# 1 982
И аз съм пробвала на младини. Един оът ми стана много лошо, явно бяхме прекалили и от тогава не помирисвам  Mr. Green
Тази пък на младини  Joy,
Абе дете, ти сега като се докара с нова прическа няма ли вече да ни представиш Тото.

Тревата не е драма сама по себе си. Сваля кръвно, аз за това не я оцених, защото ме нокаутира.
Притеснява ме, че непълнолетното ми дете отива на уж наблюдавано парти, а там, родителите толерират употреба на забранени субстанции.
За, с риска да съм не толкова cool, не бих си позволила да подлагам на подобен риск чужди деца, за които съм поела отговорност.

# 1 983
  • тук-там
Някой говореше са Сатурнова дупка. Е, аз влезнах в моята. Laughing
Поздрав за всички пораснали момичета.

https://www.youtube.com/watch?v=GpS9O5A8evE

# 1 984
Никога не съм опитвала трева.  Цигари и алкохол не употребявам. С една дума - мнооого съм задръстена  tooth
Аз също. Още една задръстена. moresmile

# 1 985
Трева съм пробвала веднъж на един купон. Нищо не ми стана, не се напуших. Но и си дръпнах няколко пъти, нямаше как да ме хване. Твърди наркотици не съм пробвала, няма и да пробвам. Не съм от хората, които трябва да опитат от всичко. И ако не са, да смятат, че са загубили нещо.

# 1 986
  • София
Не е да си задръстен стига момичета това си е избор на всеки.Не вярвам да сте изгубили нещо Mr. Green

# 1 987
Темата, която подхванах не е за това колко сме задръстени или отворени, а че децата ни се сблъскват с подобни неща на все по-малка възраст и ако ние, като студенти сме се въздържали, то те, може и да не успеят.
Говорите ли с децата си на тази тема и как?

# 1 988
Трева пушех, когато има, допреди няколко години. Откакто ми свали кръвното и припаднах не пуша, страх ме е  Laughing Предпочитам я, обаче, пред големи количества алкохол. Родителите ми знаеха, баща ми е пушил. Обсъждали сме го, никога не е било проблем. Била съм на по-осъзната възраст, обаче.
И аз не мога да си представя да изпратя проекто детето си на купон с родители и там да се пуши трева... А и на Даун детето не е чак толкова голямо. Около неговата възраст родителите ми ми обясниха, че не е необходимо да пия, да пуша, да правя секс за да съм като останалите деца. Винаги са се държали с мен като с голям човек и са ми обяснявали нещата с истинските имена. Имахме отворена политика - споделяла съм всичко и съм искала съвети. Ограничавали са ме, но с мярка и винаги обосновано. Смятам, че се справиха.

# 1 989
И аз това се старая да постигна и вчера всъщност той ме  зарадва.
Сам си дойде по-рано и сподели, което ме кара да се чувствам по-спокойна.

# 1 990
  • София
На мен никой нищо не ми обясняваше и го отчитам като грешка,радвам се ,че сама съумях да не залитна в някакви лоши посоки.Мисля с моето дете да обсъждаме и да говорим за всичко,аз няммам притиснения.В тази връзка аз си се събличам гола пред малкия на 3,6 г. е и мъжът ми казва,че не бива бил голям и някакви такива.Аз и преди ти казах Даун щом има комуникация е прекрасно,поддържаш тънката граница и това е.

# 1 991
  • Euskal Herria
Даун, винаги съм говорила с децата си, обяснявали сме се, споделяли са с мен. Мъжът ми също не е бил безучастен. Ние с него сме от поколението, израсло през соц-а. А тогава съвсем други бяха нагласите, вижданията и табутата. Надявам се всичко, което сме казали, да е дало отражение. Вярно, нашите деца вече са големи и разчитам на преценката им. Но и тогава, и сега, не сме спирали да разговаряме - по абсолютно всякакви теми. До момента сме съхранили доверието си един в друг.
То по тази логика - много съм внимавала, когато са правели купон у нас и са искали да има и алкохол. Дори и уж безобидна бира не съм разрешавала на 14-15 годишни деца.

Скрит текст:
Снощи късно ни звънна синът ни - искал да поговорим за нещо. Беше разстроен, защото открили рак на бащата на най-добрия му приятел. Олекна му, като сподели. А на мен ми беше приятно, че все още ме търси за споделяне, независимо, че е голям вече. Покрай него съм говорила за различни интимни проблеми и с неговите приятели - нещо, което би трябвало да е работа на родителите им.

А това, което писах - че съм задръстена, беше шега. Естествено, всеки сам прави избора си.

# 1 992
Аз ,таковата, да се отчета с нова прическа. Сега може да се ражда. Ще туря и малко спирала  Flutter

# 1 993
  • София
Едно селфи с малкия и новата прическа чакаме тогава. Heart Eyes

# 1 994
  • Euskal Herria
Аз ,таковата, да се отчета с нова прическа. Сега може да се ражда. Ще туря и малко спирала  Flutter
Ми пусни едно фото, де... Да те отчетем  Joy.  На мач ще ходиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт