Кремове против стрии?

• 204 317
  • 550
  •   2
Отговори
# 105
♥Nimfea, комплектът на Лавилин, за който гарантирам, че дава резултати, е био и е от напълно натурални съставки. Освен това, не остава мазен слой по кожата, което теб казваш те притеснява  Peace

Тази марка не я откривам в гръцки сайтове, ще проверя и в аптеките Peace

# 106
Много добри отзиви има от маслото против стрии на Икаров,а бонуса е,че е на достъпна цена.Аз лично не съм го ползвала.Мажех се с обикновен лосион за тяло както и преди.Една стрия нямам,но съм с еластична кожа.Иначе да може да се появат навсякъде.Виждала съм и на прасеца  Rolling Eyes

И аз ползвах маслото на Икаров и съм доволна. Не се образуваха стрии. Имам стрии от рязко напълняване през тийнеджърските ми години и си мислех, че по време на бременността ще се образуват нови, но имах щастието това да не се случи. Дали това е рзултат от маслото на Икаров -  не знам.

# 107
Наближава ми времето на покупката на Лавилин  newsm44 newsm68 Юхууууу!!!

stefanie_m, можеш ли да ми кажеш ефектът кога се видя при теб и колко време маза, т.е един курс ли си правила или повече?

# 108

Тази марка не я откривам в гръцки сайтове, ще проверя и в аптеките Peace
Извинявай. Не знаех, че си в Гърция. Предполагам можеш да поръчаш онлайн  newsm78

stefanie_m, можеш ли да ми кажеш ефектът кога се видя при теб и колко време маза, т.е един курс ли си правила или повече?
Като време не съм засичала, но измазах два комплекта. Може би от лакомия  Mr. Green Те стигат за дълго време, защото са икономични и се слага по малко. Ефект може би забелязах след първата седмица.

# 109
Мазах се с какво ли не, свинска мас, био ойл, какаово масло, кокосово и какви ли още не помии, е нищо не ми повогна, въпреки че не съм качила много кг. Нацепих се навсякъде. И така,  но пробвай т нещо все пак, за да не те е яд че не си опитала. Wink

# 110
Аз пък до края на 8ми месец нямах нито една стрия. Мазах се с какво ли не, просто по навик, отколкото от страх,че ще се нацепя, понеже едва ли не бременността ми е приключила и си бях спокойна.. но уви, влязох в 9ти и гледай ти какво стана... Корема ми целия се нацепи, появиха се по ханша, бедрата, че даже и от вътрешния им край.. #Crazy #Crazy #Puppy dog #Shocked newsm45 Така че, няма никаква гаранция дали и кога ще се появят стриите и дали някакъв продукт ще бъде ефективен. Решила съм да пробвам Биоойл за заличаването им, понеже доста мои познати са много доволни от него.

# 111
Затова е желателно да се хидратира кожата от самото начало. Разбира се няма гаранция, че няма да се появят, но по-добре да се предприемат тези превантивни мерки. Моята кожа беше много суха и дори ме сърбеше корема. Пробвах няколко продукта, също и натурално кокосово масло, но с най-силна хидратация е маслото срещу стрии на Икаров. Освен това не изисква голяма инвестиция. То е комбинация от най-добрите за кожата масла.

# 112
Тези кремове или масла трябва да се мажат много преди да се раздуеш в 9 месец. Целта е кожата да става все по-еластична с течение на месеците и да може да поема разтягането, което към края на бременността е рязко. За това е нужно човек да се маже нон стоп още като разбере, че е бременен.

# 113
  • София
Тези кремове или масла трябва да се мажат много преди да се раздуеш в 9 месец. Целта е кожата да става все по-еластична с течение на месеците и да може да поема разтягането, което към края на бременността е рязко. За това е нужно човек да се маже нон стоп още като разбере, че е бременен.

Така е, но всичко зависи и от естествената еластичност на кожата Peace Колкото и да й помагаш с кремове, не винаги е достатъчно.

# 114

Яни, аз се мажех като луда с какво ли не... и чак в 9 месец станах "прекрасна" . Много зависи от самия тип кожа. Simple Smile

# 115
Взех маслото на Икаров да го пробвам ,обаче тази тежка миризма ме съсипва и не мога да свикна с нея!Не знам дали не ме дразни ,защото съм бременна и силно чувствителна към миризми  Rolling Eyes

# 116
Този проблем тормозеше и мен. През цялото време ми ставаше лошо от всякакви козметични миризми. Но стисках зъби и се мажех. При мен всичко спираше до там с гаденето, не повръщах. Но ако е по-тежко положението ....... може би е невъзможно да стискаш зъби.

# 117
Както съм казвала и преди не съм раждала Simple Smile При мен стриите са от промени в теглото, но винаги са се появявали при отслабването, а не при качването  Rolling Eyes Гледам, че при бременност е обратното явно. Странно...

# 118
Свеки ми донесе био масло от семената на шипка, аз днес си взех био бадемово.
А в магазина видях, че какаовото и шеята са твърди като косовото ( което на сегашните Т вкъщи обаче става олио), а сусамовото е като олио за салати  Mr. Green Но май ще ги оставя за по натам...

Та утре ще взема масло от невен+масло от пшеничен зародиш и ще ги смеся с моите 2+ кокосовото ми олио, само трябва да си намеря шишенце  Mr. Green и ще пиша отзиви  Peace

При условие, че само едно био масло е над 13 лв. ( има и по-скъпи днес се убедих) просто ако смесиш описаните масла в дозата за Икаров няма как цената да ти излезе 8-9 лв.  определено!
Цитат
Базовото масло е смес от пшеничен зародиш, гроздово и кокосово масло. Те осигуряват комплекс от незаменими мастни киселини, особено подходящи за подхранване на кожата и подкожните тъкани.
Четирите етерични масла, разтворени в базата розово, пачули, петигреново и бергамотово са изпитани успешно против образуването  на стрии.
Особено ефикасно е българското розово масло - силно витализиращо, с добре изразено успокояващо действие.

И Лавилин-а мисля да тествам, но по натам, че ако ММ види че са стотачка и ще се гътне Mr. Green

# 119

Използвах това, страхотен е, не ми излезе нито една стрия

Общи условия

Активация на акаунт