Кремове против стрии?

• 204 297
  • 550
  •   1
Отговори
# 90
Ползвах маслото на Веледа против стрии и един крем, който ми го забъркваха в аптека. Качих 25кг и не се нацепих. След раждането обаче пренебрегнах грижите за кожата, свалих за 2 месеца 17кг и се появиха тук там стрии. Сега си  взех Био Ойл и се надявам да ги позаличи.
Био ойл не знам какво е, но ако ти се инвестират пари можеш да пробваш Lavilin. Той не е само за бременни да се мажат докато бременеят Wink Наистина заличава.

# 91
И двете ли ги ползва на Lavilin? И колко пъти на ден се мажат?

# 92
Ползвах маслото на Веледа против стрии и един крем, който ми го забъркваха в аптека. Качих 25кг и не се нацепих. След раждането обаче пренебрегнах грижите за кожата, свалих за 2 месеца 17кг и се появиха тук там стрии. Сега си  взех Био Ойл и се надявам да ги позаличи.
Био ойл не знам какво е, но ако ти се инвестират пари можеш да пробваш Lavilin. Той не е само за бременни да се мажат докато бременеят Wink Наистина заличава.

Благодаря, ще пробвам Simple Smile

# 93
  • София
nel402, Био ойл няма да ги заличи, ще подобри вида на кожата ти, но само докато ползваш продукта. В момента, в който спреш да го ползваш, нещата се връщат там, където са били. И името да не те лъже, че е био...пълно е с неща, които не бих намазала на себе си дори сега. А ако кърмя, абсурд.  Naughty

# 94
Благодаря момичета. Ще спра да го ползвам особено щом съставките му са вредни. Жалко, че накарах брата на мъжа ми да ми донесе 3 шишета от Англия  Laughing хубаво съм се запасила Simple Smile Ако знаех щях да му поръчам нещо по-читаво.

# 95
  • София
И в България вече има Био ойл. Скоро го гледах и в аптека и в популярен детски магазин.
Бързо му пиши, ако не ги е купил, да не купува Simple Smile

# 96
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Аз се мажа с МАТЕРНЕА. Българска козметика е. С олиото за еластичност от 3 месец. Сега в 5 мажа с крем против стрии, стягащ за гърди и още олио за еластичност. На финала ще видим как ще. Аз имам голям проблем, тък като краката са ми много нацепени , поради откриване на заболяване за 3 месеца от 45 кг станах 58 и не се съумях тогава да се мажа, сега ще си гледам лентичките по крачетата.

# 97
И двете ли ги ползва на Lavilin? И колко пъти на ден се мажат?
Да, те се ползват заедно. Едното мазах сутрин, другото вечер. Другото, което е, че слагаш по малко и всъщност са доста икономични  Peace

# 98
Момичета, всички тези видове масла и олио, които сте използвали и коментирате тук, не попиват в кожата, а оставят мазен филм, нали така? Тези дни искам да си взема продукти против стрии, но не бих искала да се чувствам лепкава и мазна по цял ден. По принцип и крем за ръце не слагам, че чувствам ръцете си мръсни - имам някаква такава странна мания Crazy

Прочетох линка, пуснат от Lucky Happyness за парабените в Mustela и засега се спирам на Elancyl, Mustela и Lierac, но ще потърся още малко инфо преди да поръчам.Междувременно ще следя и темата за нови открития Simple Smile

# 99
Момичета, всички тези видове масла и олио, които сте използвали и коментирате тук, не попиват в кожата, а оставят мазен филм, нали така? Тези дни искам да си взема продукти против стрии, но не бих искала да се чувствам лепкава и мазна по цял ден. По принцип и крем за ръце не слагам, че чувствам ръцете си мръсни - имам някаква такава странна мания Crazy

Прочетох линка, пуснат от Lucky Happyness за парабените в Mustela и засега се спирам на Elancyl, Mustela и Lierac, но ще потърся още малко инфо преди да поръчам.Междувременно ще следя и темата за нови открития Simple Smile

Е да, това е недостатък. Всичко, с което аз се мазах беше мазно.

# 100
Искаше ми се да е нещо по-натурално и с по-малко химии вътре, но това мазното усещане за мен е нетърпимо, още повече, че при нас е доста горещо и няма да ми е удобно да се попивам. Мерси, все пак   bouquet

# 101
Lierac е като гел, няма и миризма, не остава мазно по кожата. Купувам си  вече четвърта опаковка. Ползвах и  Мустела, и Палмърс, но този ми е фаворит. Simple Smile

# 102
Lierac ползвах, но именно защото е гел при мен не даде резултат уви.... Sad
И аз исках да избегна мазнотията и гадното усещане, обаче не ми се получи  Close и поне за мен установих, че гелове и кремове не ми действат.
ЯВно зависи от еластичността на кожата  Peace

# 103
Искаше ми се да е нещо по-натурално и с по-малко химии вътре, но това мазното усещане за мен е нетърпимо, още повече, че при нас е доста горещо и няма да ми е удобно да се попивам. Мерси, все пак   bouquet
♥Nimfea, комплектът на Лавилин, за който гарантирам, че дава резултати, е био и е от напълно натурални съставки. Освен това, не остава мазен слой по кожата, което теб казваш те притеснява  Peace

# 104
Ползвах 6 месеца крема на Дева - прекрасни резултати, нямам нито една стрия, никъде. Успех !

Общи условия

Активация на акаунт