Кремове против стрии?

• 204 234
  • 550
  •   2
Отговори
# 15
Аз вече имам бебе на 3 месеца, а през цялата си бременност качих 14 кг. Мазах се с Мустела 2 пъти на ден от деня в който тестът беше положителен. Майка ми няма нито една стрия. Резултатът- доста по паласките и по бедрата  #Cussing out 2 пъти купувах ампулите на Галеник и едно на Юриаж май се казва. Може би без тази козметика щях да съм цялата обсипана, не знам...Толкова много ме дразнят, че миналата седмица ходих на лазер в Инканто. Тъй като са пресни се надявам да има резултат. Не е болезнена процедурата, но сега изглеждам ужасно, мъжът ми като ме видя му се изправи косата  hahaha Напълно ми е ясно, че няма да изчезнат напълно, но и леко заглаждане и изсветляване ме устройват. Все пак мисля цяло лято да съм на плаж с бебо  baby_neutral

# 16
  • Once there was a Hushpuppy...
Всичко е относително.
Не можем да знаем как ще ни се отрази което и да е от всички мазила на пазара.
Аз с мазане с Мустела нямам и 1 стрия по тялото си, започнах от  3тия месец някъде...до края.

# 17
Значи в мазането е истината от това, което чета в мненията ви. Ще се насоча към крем тогава. Освен този на био ойл, един на дева ,се чудя за тези на лавилин. Някакви мнения на какво да се спра?

Първите не съм ги ползвала, на Дева само крем на ръце, но не е много траен, докато от Лавилин са много добри. Специално за стриите обаче не съм си взимала нищо.

# 18
Значи в мазането е истината от това, което чета в мненията ви. Ще се насоча към крем тогава. Освен този на био ойл, един на дева ,се чудя за тези на лавилин. Някакви мнения на какво да се спра?

Първите не съм ги ползвала, на Дева само крем на ръце, но не е много траен, докато от Лавилин са много добри. Специално за стриите обаче не съм си взимала нищо.

Аз го взех, като са нови поне да видя как са. Simple Smile Ще ти кажа дали съм доволна след известно време.

# 19
Аз се мажех от самото начало и по много със зехтин. Сутрин и вечер слагах обилно по корема, бедрата, общо взето на цялото тяло. Незнам дали е от това или гена (качих около 25кг.), но нямах нито една стрия, дори и след като родих се мазах, но имах само бебешко олио под ръка, защото и след раждането могат да се появят. Мисля, че това е най-евтиния вариант, който би помогнал Simple Smile Ноо и да имате като видите бебчо ще забравите за тези тревоги, които и аз имах около вида ми Simple Smile

# 20
За олиото на Икаров има ли значение кога може да се започне с него в кой месец?

# 21
  • София
Общо взето май няма голяма полза от нищо. Мазала съм се с бадемово масло и хубав зехтин. Sunglasses

# 22
За олиото на Икаров има ли значение кога може да се започне с него в кой месец?

С маслото на Икаров се мажех още преди да забременея , в момента продължавам в края на 6 - ти месец съм редувам маслото на Икаров с мас , която е облагородена с натурални капки портокал. Не съм имала сърбежи досега , нито пък да усещам кожата си напукана или груба - напротив уникално мекичка.
Пробвай няма да сгрешиш. Мое мнение е , че на скъпите кремове няма нужда да се хвърляме. Природните мазила дават повече ефект.

Дано да съм била полезна.
Лек ден от мен момичета.

# 23
Е аз съм типичен пример за това, че всичко си зависи от кожата. Преди 5 години родих едно страхотно момче, и докато бях бременна се мазах с какво ли не. Въпреки това кореми по цялата си дължина е така нацепен от стрии, че ме е срам да се показвам по бански. Сега чакаме второ мъниче. Едва ли да стана по - зле от колкото вече съм. За това мила, искрено ти пожелавам да нямаш проблеми с тая напаст, както сама ги нарече.

# 24
nikoleta_b, благодаря ти за отговора вече си го закупих и се надявам да има ефект преди време съм ползвала бадемовото масло на Икаров и бях много доволна дано и сега е така Simple Smile

# 25
nikoleta_b, благодаря ти за отговора вече си го закупих и се надявам да има ефект преди време съм ползвала бадемовото масло на Икаров и бях много доволна дано и сега е така Simple Smile

Успех! Пък каквото стане нали е в името на нашите дечица.

# 26
Аз с първата бременност се мазах Икаров маслото против стрии вечер, сутрин с Мустела крема против стрии .Качих 18 кг (може и повече ама накрая вече спрях да се тегля) и въпреки , че генетично съм обременена да имам стрии , майка ми има както и аз от бързо израстване през пубертета , през бременността не ми се появиха нови .
Сега процедирам по същия начин и се моля пак да ми се размине макар , че съм в 5 месец ,а корема ми е вече колкото в 7 , не знам до края колко ще стане голям  Tired

# 27
Да се включа и аз да следя кой какво и как Simple Smile
Решила съм да пробвам да преборя тия гадни стрии, а не само да седя на тезата "то няма оправия" Simple Smile
Не са ми от раждане, понеже не съм раждала (  Joy ), а са от бързичко качване и сваляне...

Още събирам информация. Не съм решила какво да взема от наличните продукти  newsm78

# 28
И аз използвах екстра върджин зехтин през почти цялата бременност и докато се мажех нямах никакви стрии. Обаче в последния месец вече имам някакво раздразнение на кожата от дрехи, омекотители и всякакви допиращи се материи и за съжаление зехтина не ми понася... затова пък се сдобих със няколко стрии за месец. Иначе съм убедена, че до момента зехтина ме спасяваше.

# 29
Привет и от мен! В момента съм в 8-ми месец и от самото начало на бременността започнах да се мажа сутрин с лосиона с двойно действие против стрии на Мустела, а вечер - с олиото на Мустела. Към настоящия момент нямам нито една появила се стрия и силно се надявам да устискам още месец Simple Smile Това ми е първа бременност и не мога да преценя дали е от козметиката или просто не съм предразположена, но съветвам всички да се мажат поне по 2 пъти на ден, защото както ми каза моя доктор в началото: "Ако не помогне, няма да навреди..." Успех Wink

Общи условия

Активация на акаунт