Кремове против стрии?

• 206 217
  • 550
  •   1
Отговори
# 165
Ами има доста изписано в нета по върпоса . кожата губи еластичността с възрастта ,но се отпуска и става по лесно разтеглива ,докато мадата кожа е стегната и бърозото разтягане къса връзките в нея. За това обикновено кожата на корема при малада възраст се прибира по лесно докато сега забелязвам ,че ще имам проблем с кожата на корема - въпреки че матката се прибра ,кожата сякаш си виси  Confused

# 166
Относно стриите мога да те посъветвам за бебешко олио. Имам наблюдения от приятелка , която е раждала и ми каза,че през нейната бременност само с такова се е мазала в областта на корема , бедрата и дупето и няма никакви стрии. Peace

# 167
Аз използвам Палмърс страшно доволна съм! В 35 сед. Нямам нито една стрия по корема. Имам само от вътрешната страна на бедрата понеже не наблягах на тази зона .

# 168
Разбира св като родя ще ползвам Палмърс за след раждане(стягане на кожата) понеже с отслабването стрий пак се появяват

# 169
Аз и при предната си бременност и сега ползвам Percutalfa на Pierre Fabre и също нямам стрии, а по-принцип имам доста на дупето от тийнейджърските си години.

# 170
Използвах комбинация от няколко масла, които сама си забърках. След две бременности нямам стрии.
Но съм на мнение, че всичко е до ген.

# 171
Здравейте,

Аз ползвах Палмерс и съм много доволна. Започнах да се мажа от третия месец, по два пъти на ден, като нанасях навсякъде където може да се появят стрии. До деветия месец нямах белези. При самото раждане ми се появиха няколко на корема и за това продължих да се мажа още около 2-3 седмици. Сега вече нямам нито един белег.

# 172
Да напиша просто за отчет след раждане. Родих преди месец и имам една единствена микроскопична тигрова драскотина (разбирайте стрийка),1см стана след като родих и ми спадна коремът и не си личи почти. Та какво правех- тази стрия ми се появи малко под пъпчето от едната страна, около 6ти месец от бременността ми. Да уточня, че до края на  4месец ми се гадеше много и не се мажех с нищо, а и вода не пиех. От 5 месец ми понасяше само кокосово масло и домашен крем от невен и мас(а имах накупена козметика за над 100лв,но ми се гадеше от нея). От 5 месец взех и да пия много вода. Водата, според мен, е ключово важен фактор за еластичността на кожата. Не спрях да се наливам с вода до раждането(а и сега, защото кърмя). В резултат само 2 седмици след раждането 17те кг., които качих по време на бременността ми ги няма, без грам усилие(е...безсънни денонощия, кърмене и т.н., но още не мога да правя гимнастика, защото родих секцио). Така, че пийте вода, мили момичета, ограничете по възможност junk , и няма да сгрешите. Оо и чат пат си правех ексфолация на коремчето и други части,  не знам дали и това ми е помогнало...

# 173
Здравейте! Включвам се и аз към темата със стриите. От 4 месец използвам Икаров и се мажа през 2-3 дни... И имам стрии по гърдите... Толкова много четох и се рових по форуми, нямаше недоволни, но явно при мен се появиха. За сега поне само там... Гледам, че има крем на Мустела за вече появили се стрии. Някоя от вас да го е ползвала?  Blush

# 174
Какъвто и крем да изпозлваш трябва да се мажеш редовно, тоест всеки ден, понякога дори по два пъти. През 2-3 дни няма как да стане...

# 175
  • София
За вече появили се стрии съм ползвала Икаров. Натривах внимателно сутрин и вечер. В резултат има вдлъбнатина, но не е с различен цвят от кожата и се вижда само на слънце ( от вътрешната страна на бедрата са, уви там не се сещах да мажа). Както са ти казали-важни са постоянството и да обхванеш рисковите зони Simple Smile

# 176
Значи аз съм се подвела... Кожата ми не е суха и затова се мажех през 2 дни...  #Cussing out От днес започвам редовно, дано успея поне малко да ги залича. Кофтито е само, че всичките ми пижами са попити с миризмата на олиото, а тя не ми е никак приятна  ooooh!

# 177
  • София
Аз именно заради миризмата избягвах Икаров, а е най-ефективен Sad Втората бременност я изкарах с какаово масло на Ейвън, нямам нито една стрия, но гоня 30-те, а казват, че тогава кожата не се разтяга толкова, знам ли... Иначе от овлажнявамето и аромата съм много доволна Simple Smile

# 178
На мен нищо не ми помогна.. в 7-мия месец съм и целия ми корем е в стрии.. още в началото на бременността започнах да се мажа с зехтин.. после със свинска мас.. после с маслото на Икаров, но без никакъв успех! Sad

# 179
До сега се мазах само с хидратиращи кремове и не съм забелязала да ми излизат Simple Smile Но днес ще си купувам маслото на Икаров за всеки случай  Wink , че да не взема последните месеци да се нацепя .

Общи условия

Активация на акаунт