Кремове против стрии?

• 206 330
  • 550
  •   1
Отговори
# 225
Аз се мажа с Жоржея , резултата настъпи при мен след 4 ден. Имах 4 стрии на корема от раждането на сина ми след напъните се появиха, бяха лилави и 11 месеца по-късно опрях до Жоржея след какво ли не мазане.

На Жоржея 1 или 2? И наистина има ефект? Щот се чудя.. Био Ойл или Жоржея...  newsm78
И био Ойл използвах при мен нямаше ефект . Мисия 1 е за стрии , мисия 2 за целулит по 19.90 лв струва всяка една мисия. Аз виждам ефект даже за тези 4 стрии се бях замислила за цял бански , ама не даже нов половинка ще си взема. Оправиха се не се вижда.

# 226
Аз се мажа с Жоржея , резултата настъпи при мен след 4 ден. Имах 4 стрии на корема от раждането на сина ми след напъните се появиха, бяха лилави и 11 месеца по-късно опрях до Жоржея след какво ли не мазане.

На Жоржея 1 или 2? И наистина има ефект? Щот се чудя.. Био Ойл или Жоржея...  newsm78
И био Ойл използвах при мен нямаше ефект . Мисия 1 е за стрии , мисия 2 за целулит по 19.90 лв струва всяка една мисия. Аз виждам ефект даже за тези 4 стрии се бях замислила за цял бански , ама не даже нов половинка ще си взема. Оправиха се не се вижда.

Значи ще пробвам с тва на Жоржея... Дано махне и старите, както казват някои от пробвалите го.  bouquet Мерси  bouquet

# 227
Аз в момента съм в 18 г.с и от доста време ползвам Елансил след всяко къпане. В момента имам стари стрии от рязко отслабване .. преди 2-3 дни забелязах, че по гърдите са се появили нови ... за съжаление въпреки обилното мазане. Мисля си, че няма значение колко скъпо мазило се ползва, въпроса е самата кожа дали е предразположена към стрии.

# 228
Аз в момента съм в 18 г.с и от доста време ползвам Елансил след всяко къпане. В момента имам стари стрии от рязко отслабване .. преди 2-3 дни забелязах, че по гърдите са се появили нови ... за съжаление въпреки обилното мазане. Мисля си, че няма значение колко скъпо мазило се ползва, въпроса е самата кожа дали е предразположена към стрии.

Пробвай с Био Ойл. Получих стрии от рязко напълняване, големи, болезнени стрии...няма такава болка..... Бях при дерматоложка с друг проблем и се сетих да я питам за стриите, предписа ми био ойл. Какво да кажа, следа от стриите няма. Все едно никога не съм имала. А бяха на няколко месеца...

# 229
В момента съм 28 седмица и ползвам Weleda и за сега нямам стрии. Подхранва много добре кожата у е био.

# 230
Здравейте на всички. Бременна съм с близнаци в 20 г.с. Това ми е втора бременност и имам доста стари стрии, от около 7 години. Използвам от 10 дни Bio Oil и се чудя дали ще има ефект. Мисля си и за олиото на Икаров,но не знам кой продукт е по добрия. При първата си бременност използвах крема на Ейвън,опитах и с мас,но нямаше резултат.  Достатъчни са ми старите стрии, не искам нови.Съветът ви ще ми бъде в полза. Био Оил или на Икаров  Thinking newsm78

# 231
Какво ще кажете за Жоржея Мисия N:1.Става ли за бременни,само от сайтове ли мога да го поръчам или го има и в аптеките.

# 232
Какво ще кажете за Жоржея Мисия N:1.Става ли за бременни,само от сайтове ли мога да го поръчам или го има и в аптеките.

Малко по-нагоре е написано точно за тези мисии Simple Smile

# 233
Добро утро, момичета. Аз съм Юлска мама 2015 и ср сдобих с 4 стрии въпреки мазането. Е какво ли не пробвах био Ойл, мед. козметика от Англия ми изпращаха олио за стрии и нищо. Използвах Жпржея мисия 1 и ги няма при мен бързичко стана . Успех момичета. Иска ни се второ детенце и Шон забременея отново ще се мажа с него.от сайта се поръчва 19.90 струва.

# 234
Здравейте на всички. Бременна съм с близнаци в 20 г.с. Това ми е втора бременност и имам доста стари стрии, от около 7 години. Използвам от 10 дни Bio Oil и се чудя дали ще има ефект. Мисля си и за олиото на Икаров,но не знам кой продукт е по добрия. При първата си бременност използвах крема на Ейвън,опитах и с мас,но нямаше резултат.  Достатъчни са ми старите стрии, не искам нови.Съветът ви ще ми бъде в полза. Био Оил или на Икаров  Thinking newsm78

Ако се чудиш между двете, отговора е Био ойл. На Икаров козметиката не е качествена (това е лично мое мнение като човек, който се занимава с етерични масла), защото знам, че на Икаров етеричните масла са фалшиви. Все пак къде ще намериш хубаво масло за 2лв? А за Жоржея, да ти кажа много положителни отзиви съм чувала и другата седмица на заплата ще си го поръчам.  Wink

# 235
Момичета а този Жоржея става ли за вече появили се за премахване на стрии не само за предотвратяване аз родих преди20тина дни и са ми пресни пресни казват че ако ги третирам от сега по-лесно изчезват.и дали пречи като кърмя

# 236
Момичета а този Жоржея става ли за вече появили се за премахване на стрии не само за предотвратяване аз родих преди20тина дни и са ми пресни пресни казват че ако ги третирам от сега по-лесно изчезват.и дали пречи като кърмя

Този на Жоржея мисля, че става. Поне по снимките в сайта им "преди" и "след" се виждат и стари стрии, които успешно са заличени. Но колко е вярно, ще кажа от личен опит малко по-натам Simple Smile   Sunglasses

# 237
И аз утре го поръчвам в нета,че по аптеките не можах да го намеря..

# 238
И аз утре го поръчвам в нета,че по аптеките не можах да го намеря..

Ти от Пловдив ли си?

# 239
Да да появили се вече ми премахна. Родих миналия юли и вече ги нямам .

Общи условия

Активация на акаунт