Кремове против стрии?

• 206 288
  • 550
  •   1
Отговори
# 270
Аз се мажа с Био Ойл повече от три седмици. Стрийте ми бяха на 5 дни ( появиха ми се 2 дни преди да родя ) и за сега си стоят, не изчезват. Но всяка кожа е различна!

# 271
На мен направо са ми фобия тези стрии, като си знам кожата... В 27 г.с. съм, за сега нямам нови стрии (те старите са ми достатъчни:) ), но и не съм качила много килограми, което не знам как ще е към края на бременността. Мажа се с на Eucerin олиото, но мисля да пробвам и с Био Оил, евентуално да ги редувам. А мнения за Eucerin?

Аз използвам по препоръка на дерматоложката ми - Eucerin олио за баня. Невероятен продукт.  Crazy Вярно, че е химия, но върши чудесна работа.  Peace След баня не използвам кремове за тяло, олиото е достатъчно подхранващо Simple Smile Аз съм Дунавско чедо и живея в Пловдив. Климата тук ми е много сух и кожата ми страда, а никога преди не съм имала проблеми, но със сух климат  ooooh!......500мл струва около 22-25лв.

# 272
На мен направо са ми фобия тези стрии, като си знам кожата... В 27 г.с. съм, за сега нямам нови стрии (те старите са ми достатъчни:) ), но и не съм качила много килограми, което не знам как ще е към края на бременността. Мажа се с на Eucerin олиото, но мисля да пробвам и с Био Оил, евентуално да ги редувам. А мнения за Eucerin?

Аз използвам по препоръка на дерматоложката ми - Eucerin олио за баня. Невероятен продукт.  Crazy Вярно, че е химия, но върши чудесна работа.  Peace След баня не използвам кремове за тяло, олиото е достатъчно подхранващо Simple Smile Аз съм Дунавско чедо и живея в Пловдив. Климата тук ми е много сух и кожата ми страда, а никога преди не съм имала проблеми, но със сух климат  ooooh!......500мл струва около 22-25лв.
Не ви ли идва силна тази марка козметика , момичета? Аз също ползвам на тяхната марка шампоан за коса , но имам жесток кожен проблем и ми го изписаха в кожния диспансер.

# 273
Аз на Eucerin май съм ползвала почти всичко.    Мисля, че е една нормална марка мед.козметика. В какъв смисъл казваш силна?

# 274
Аз на Eucerin май съм ползвала почти всичко.    Мисля, че е една нормална марка мед.козметика. В какъв смисъл казваш силна?
Ами в смисъл , че се използва за по - големи проблеми , а при по - леки може да се ползва по - щадяща кожата козметика.  Защото при евентуално свикване на кожата да бъде тренирана с по - силна козметика , след това ,ако решиш да ползваш нещо по - леко и няма да има никакъв ефект.  Поне аз така разсъждавам , не знам дали е правилно , все пак и всяка кожа е различна ☺

# 275
Моят проблем беше суха кожа. Бяхме на море и след това ми се появи червено петънце, което се оказа някакъв лишеи появяващ се при суха кожа. Юсерин в комбинация с едно кремче и оправихме нещата.

# 276
Моят проблем беше суха кожа. Бяхме на море и след това ми се появи червено петънце, което се оказа някакъв лишеи появяващ се при суха кожа. Юсерин в комбинация с едно кремче и оправихме нещата.
Да на теб също са го изписали с лечебна цел ,както на мен шампоана.
На дъщеря ми и излиза някакво петънце на едната плешка , но не ми казаха да го мажа с нещо , аз на своя глава започнах с Фенистил и то взе да изчезва

# 277
Dmariela, разбрах те какво имаш предвид. Eucerin имат лечебни серии, които са за кожни проблеми. Отделно имат серии за    ежедневна грижа за лице и тяло, които могат да се ползват продължително време. Те са си стандартни кремове за различни типове и възрасти кожа. Олиото им е конкретно за стрии. На него пише, че предотвратява появата на нови и заличава, вече появили се. И понеже става и за бременни за това го взех.

# 278
Dmariela, разбрах те какво имаш предвид. Eucerin имат лечебни серии, които са за кожни проблеми. Отделно имат серии за    ежедневна грижа за лице и тяло, които могат да се ползват продължително време. Те са си стандартни кремове за различни типове и възрасти кожа. Олиото им е конкретно за стрии. На него пише, че предотвратява появата на нови и заличава, вече появили се. И понеже става и за бременни за това го взех.
Ооо чудесно , а заличава ли ти старите ,ако имаш такива. Аз от първата бременност имам много ,засега (тъй като и аз съм бременна ☺ ) от Коконата нямам нови , но винаги може да се изложа качествено 😂
П.п. в кой месец си или седмица ? ☺

# 279
Скрит текст:
Като казах/написах различна и се сетих . Аз съм споделяла , че използвам крем за стрии на Кокона и майка ,но крема ми свърши , беше късно в неделя и на денонощната аптека нямаха и си взей олио на Хип. Искам да ви кажа , че такова нещо не бях изживявала, намазах се и след 15-20 мин, явно след като попи и започна да ме щипе , пари , сърби и кожата по корема ми почервеня. .. веднага се изкъпах и се успокои кожата. Уж е хипоалергичен, а на мен така ми подейства...

Това олио бебешко ли е или е специално за стрии?
Не е бебешко , не мога да качвам снимки , ще ти напиша името и го виж в интернет , ако искаш  HiPP MASSAGEOL SENSITIV Mama SANFT малко шише 100 мл.,пише на немски , беше около 16 лв.

newsm78 Възможно е да си получила непоносимост към някоя от съставките... Не съм ползвала олиото, което си купила, но пък и не съм била бременна.... При положение, че трябва да е хипоалергично не трябва да ти се получи така.... кофти.

# 280
Наистина много кофти , а го дават точно за бременни , но тя моята кожа си е малко капризна , та не мога да се сърдя на никой.

# 281
В 27 г.с.съм. зс сега не мисля, че ми е заличило старите, но все пак моите са от преди 15 години и не мисля, че нещо ще помогне. За сега нямам нови, добре хидратира, но все пак е олио и за лятото малко ми е кофти с него за това го редувам с крема на Percutalfa, който уникално бързо попива. Но от страх май ще включа и малко народна медицина, като мас и зехтин.

# 282
Да и моите са стари ,от преди 8 години са ,от слънцето вече не са гадни и червени , дори не се виждат така ужасно както преди ,но аз си ги виждам... и искам , ако мога да ги махна съвсем...
Ако смятам правилно термина ти е октомври и чакаш везничка ☺ моята принцеса е тогава , много добри дечица са ☺

# 283
Даааа, октомври.  Дай Боже всичко да е наред и да идва този така чакан октомври.  Blush

# 284
Даааа, октомври.  Дай Боже всичко да е наред и да идва този така чакан октомври.  Blush
Желая ти го от сърце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт