Кремове против стрии?

• 206 243
  • 550
  •   1
Отговори
# 330
sweetviki как точно го нанасят? (колко често, кога и в кои зони точно?)

# 331
  • Плевен
Здравейте мами! Имам едно питане и ще съм Ви благодарна ако споделите малко инфо.
Бременна съм в 6-ти месец и около 3-ти започнах да се мажа с маслото на Икаров за бременни. Месец-два след това забелязах, че дрехите ми и пижамите ми и след пране имат ужасна миризма (като на гранясало), която отдадох на маслото. Дали и при Вас е така или аз си внушавам. Та сега съм в чуденка дали да си взема друго масло от серията на Икаров, и дали ще има същата лоша миризма като това за бременни.   

# 332
Patetoqke Може и просто да е резултат от обострено обоняние от бременноста и някоя от съставките да ти е дразнител. Или ако не е била читава бройката, която са ти продали (остаряла) или пък не го съхраняваш по инструкции, някои масла наистина гранясват

# 333
  • Плевен
Patetoqke Може и просто да е резултат от обострено обоняние от бременноста и някоя от съставките да ти е дразнител. Или ако не е била читава бройката, която са ти продали (остаряла) или пък не го съхраняваш по инструкции, някои масла наистина гранясват
Самото масло не е гранясало, но дрехите са ми пропити с миризма на гранясало.

# 334
Самото масло не е гранясало, но дрехите са ми пропити с миризма на гранясало.

Е, тогава е лесно. Минаваш през пералнята и проблемът изчезва. Не е ли така?

# 335
  • Бургас
Здравейте момичета, не знам дали е коментирано преди това, но с малката нямам време да изчета цялата тема. Ако може да ми препоръчате крем за заличаване на стрии, който може да се ползва от кърмачки. Дори и малко да се заличат пак ще съм доволна.

# 336
Аз ползвам на Барал,около 20 и няколко лева е,но го ползвам около 3-4 месеца,икономичен е и съм доволна Simple Smile

# 337
Относно маслото на Икаров- наистина мирише отвратително!!! Аз лично въобще не съм доволна от него. Ползвах био ойл...много ми хареса! Почти до края нямах нито една стрия, а наедрях доста рано! Още началото на трети месец бях 12кг отгоре! Но веднъж ми се досвидяха паричките за био ойл и си купих това на Икаров и за два дена се нацепих...  Close В крайна сметка пак си купих био ойл-а..иии извода е- евтиното винаги излиза по-скъпо!  Joy

# 338
Против стрии ползвам масло от карите(ший) и съм доволна. Маслото на Икаров също съм ползвала преди време,но лично на мен не ми мирише. Simple Smile

# 339
Здравейте,
Аз съм съвсем в началото на втори месец и искам още от сега да започна с мазането, тъй като стриите са ми голямо притеснение. 2 седмици ползвах био ойл само вечер, но разбрах, че се препоръчва за след четвъртия месец. Изчетох всичко, което сте писали, но никъде не видях кое от мазилата се препоръчва и за първия триместър.

# 340
  • София
Аз съм в 15 седмица и от няколко дни зарочнах да се мажа,взех си кремчето на Матернеа и ми харесва,не мирише и бързо попива,дано и ефект да има Simple Smile

kamsss07,за първия триместър бих ти препоръчала нещо по-слабо ароматизирано,мен миризмите много ме дразнеха и все още понякога ме дразнят

# 341
Миризмата на Био ойл не ми е неприятна, по-скоро ме притеснява да не би някоя от съставките да е вредна.

# 342
Здравейте,
Аз съм съвсем в началото на втори месец и искам още от сега да започна с мазането, тъй като стриите са ми голямо притеснение. 2 седмици ползвах био ойл само вечер, но разбрах, че се препоръчва за след четвъртия месец. Изчетох всичко, което сте писали, но никъде не видях кое от мазилата се препоръчва и за първия триместър.

Няма и да намериш такова... Не че има вредни съставки и т.н. просто се предполага че тогава ще започнеш да наедряваш. Аз започнах био ойл като теб- края на втория месец, защото още тогава имах коремче и много рано наедрях

# 343
sweetviki как точно го нанасят? (колко често, кога и в кои зони точно?)

Здравей , този крем се нанася обилно от колената нагоре - хубаво по бедрата , дупето  , кръста ,чак до до бюста , включително и бюста, с кръгови движения докато усетиш че крема е попил . Нанасяш го задължително сутрин след душ и вечер преди сън.
Надявам се да останеш доволна 😊

# 344
  • София
Здравейте. Има ли вече отзиви за крема за заличаване на стрии Жоржея ? Много го хвалят  и мисля да си го взема, да залича някоя друга стрия, но преди това търся още мнения за крема. 😊

Общи условия

Активация на акаунт