Кремове против стрии?

• 206 233
  • 550
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Има ли вече отзиви за крема за заличаване на стрии Жоржея ? Много го хвалят  и мисля да си го взема, да залича някоя друга стрия, но преди това търся още мнения за крема. 😊
Зависи от кожата, но нищо не пречи да ги пробваш, защото е и на достъпна цена. На мен не ми помогна с редовно мазане сутрин и вечер 1 месец, може би леко ги матира, но при други има невероятен ефект.

# 346
  • София
В сайта на Жоржея пишеше, че по-добър ефект се постига ако преди това кожата е хидратирана, например с бебешко олио

# 347
АЗ съм много доволна от лосиона Materni Care. На края на 8-мия месец съм и нямам никакви поражения  Peace

# 348
Nadezhda Andreeva един и същ през цялото време ли ползваш или комбинираш?

# 349
на мен след раждането ми се появиха много..по време на бременността се мажех с барал,не знам дали да продължа с него,някоя мама да сподели след раждане  с какво се е мазала  Simple Smile

# 350
Nadezhda Andreeva един и същ през цялото време ли ползваш или комбинираш?

С един и същи съм. Пробвах едно масло, мисля че беше на Икаров, и въобще не ми хареса... кожата ми изсъхваше супер бързо, че даже и сърбежа беше повече от по принцип. След това си се върнах на Materni Care и така до сега Simple Smile

# 351
на мен след раждането ми се появиха много..по време на бременността се мажех с барал,не знам дали да продължа с него,някоя мама да сподели след раждане  с какво се е мазала  Simple Smile
Аз се мажех с Матерна, ако не се лъжа и Био Оил Wink

# 352
Когато има вариант олио и крем на една и съща марка, кое ви се струва по-препоръчително?

# 353
Когато има вариант олио и крем на една и съща марка, кое ви се струва по-препоръчително?

Аз съм за крем. От маслата понякога остават и петна по дрехите.

# 354
Да, за удобство определено крем. Мисълта ми е дали има предимство олиото.

# 355
Според мен олиото е по-натурално, не знам защо, но си мисля, че се усвоява от кожата по-добре. Аз лично го предпочитам, въпреки че трябва да чакам да попие, според мен то прави кожата ми по-мека, а й ми е по приятно и лесно за нанасяне, с тия кремове умирам от студ  #Crazy
Аз сега си поръчах кремче, което е доста по-мазно от крем с масла е, приятно ми е като, че с олио се мажа но е гъстичко, нанася се лесно попива добре, моята козметичка ми го забърка. bouquet

# 356
С първата ми бременност изхарчих много пари за хубави престижни марки кремове и истината е че нямам нито една стрия.

Сега единствено ползвам бадемово олио, което не попива. След 10мин го бърша с хартия.
Иначе за всеки ден ползвам Нивеа за най- най суха кожа.

За сега всичко е ок.

# 357
  • София
Здравейте, пак да попитам има ли мнения за Жоржея? Няколко мами казаха, че си го потъчват, ама май забравиха да дадат отзиви 😞

# 358
Здравейте, пак да попитам има ли мнения за Жоржея? Няколко мами казаха, че си го потъчват, ама май забравиха да дадат отзиви 😞
Мисля, че споделих преди време го ползвах, но при мен нямаше ефект за заличаване на стриите, иначе сигурно би предотвратил поява Sad но като цяло, след нанасяне усещах кожата си по-скоро опъната от колкото хидратирана и мазна.

# 359
eli,  бадемовото олио би трябвало да попива, опитвай с повече масажни движения да го втриваш.  дори и да ползваш кремове, не е излишно и то. хубаво подхранва.

Общи условия

Активация на акаунт