Кремове против стрии?

• 206 215
  • 550
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, имам един спешен въпрос:

- Когато използвам луфа, трябва ли върху нея да слагам ексфолиант/скраб и заедно с тях да търкам или само с вода се търка и след къпане се ексфолира и нанася скраба?

- Лосионите против стрии като Икаров и Био ойл измиват ли се или след нанасяне се оставят да попият и си остават там?

Благодаря ви много предварително!  Praynig

Оставят се да попият . Като го измиеш ще ти се изсуши кожата и все едно не си се мазала. Simple Smile

# 376
Здравейте, имам един спешен въпрос:

- Когато използвам луфа, трябва ли върху нея да слагам ексфолиант/скраб и заедно с тях да търкам или само с вода се търка и след къпане се ексфолира и нанася скраба?

- Лосионите против стрии като Икаров и Био ойл измиват ли се или след нанасяне се оставят да попият и си остават там?

Благодаря ви много предварително!  Praynig

Оставят се да попият . Като го измиеш ще ти се изсуши кожата и все едно не си се мазала. Simple Smile

И обикновено на следващия ден ли се отмиват вече?

# 377
На следващия ден ги няма, отдавна са попили. Мисли за тях като за крем за тяло, него отмиваш ли го?

# 378
На следващия ден ги няма, отдавна са попили. Мисли за тях като за крем за тяло, него отмиваш ли го?

Никога не съм използвала крем за тяло и именно затова питам, защото не знам как да процедирам с тях, след като ги намажа.

# 379
Принципно си им пише на опаковките как се използват. Както и да е и крем и олио се мажат на кожата, те си попиват кое по-бързо, кое по-бавно и нищо не се отмива.

# 380
  • София
След първото дете се нацепих много и никакви мазила и кремове не ми помогнаха. Не знам и аз вече какво да правя.

# 381
Моя приятелка препоръча Jorjeia , несъм пробвала защото при мен нямаше нужда , но може да опиташ, казват че заличава вече появили се стрии.
Не е реклама!!!

# 382
  • Телиш/Плевен
Моя приятелка препоръча Jorjeia , несъм пробвала защото при мен нямаше нужда , но може да опиташ, казват че заличава вече появили се стрии.
Не е реклама!!!
Сестра ми се мажеше с това и каза, че са ѝ поизбледнели стриите, които получи по време на бременността. Чак за заличаване не мисля, че е възможно, ама знам ли. Доволна е от избледняването, де, тя въобще не очакваше, че и това ще се случи.

# 383
След първото дете се нацепих много и никакви мазила и кремове не ми помогнаха. Не знам и аз вече какво да правя.

И аз през първата бременност изведнъж се нацепих, за една нощ. Мажех се с маслото против стрии на Икаров.

От няколко месеца се мажа с това:

Скрит текст:

Вече съм в 8ми месец и нямам нови стрии за сега - не знам дали от мазилото или защото вече съм се нацепила предния път  Joy

# 384
Момичета, някоя от вас ползвала ли е олиото на Nuxe?

# 385
  • София
Изчетох доста от темата и се спрях на Жоржеята, но ми направи впечатление, че повечето момичета са го ползвали по време на бременността и след раждането....а аз родих преди 5 години и тогава никакъв крем не помогна  Sad , сега има ли смисъл от Жоржеята или тя е повече за по-пресни стрии.
Моля, ако някой е ползвал на 'по-стари' стрии да сподели  Praynig

# 386
Здравейте, не видях да се е коментирало до сега, но какво мислите за кокосовото масло и някой използва ли го?

# 387
Purplee, чувала съм много добри отзиви за кокосовото масло. Аз лично го използвам от началото на бременността си. Взимам това, което е студено пресовано - на Dragon. Но понеже няма как да знам дали със сигурност помага, го редувам с Maternea и крем Здраве, тъй като забелязвам, че те запазват кожата ми хидратирана за по - дълго. Ако се мажа с кокос го правя по - често.

# 388
И аз мажа с кокосовото на Dragon. 4 дена преди термин съм, коремът ми е 120 см, +13кг, а стрии няма, засега (дано и да не се появят Praynig)
Доволна съм.  Heart Eyes

# 389
  • sofiq
Не е реклама!!!
Сестра ми се мажеше с това и каза, че са ѝ поизбледнели стриите, които получи по време на бременността. Чак за заличаване не мисля, че е възможно, ама знам ли. Доволна е от избледняването, де, тя въобще не очакваше, че и това ще се случи.

След време стриите избледняват ,без да се мажат с нищо Peace

Моя приятелка ползва въпросния крем за стриите по корема появили се след бремеността,ефект нямаше никакъв.

За мен най-важна е превенцията,аз докато бях бремена се мажех всеки ден с олио за бремени,не само корема...мажех също дупето ,бедрата ,гърба и ръцете....почти цялото тяло.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 21:39 от ted.

Общи условия

Активация на акаунт