Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 412
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
За йога - не е около Гранда, но препоръчвам с две ръце Диана, в СПС-а провежда часовете. Simple Smile

# 376
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, днес по случайност открих темата и най-вероятно ще се окаже доста полезна Simple Smile. Повода поради, който я открих е че ми се иска да се запиша някъде на йога и ако може да е някъде в центъра около Гранда
В училището за сценични кадри http://yogakaivalya-plovdiv.com/

# 377
Момичета,може ли да се платят данъците другаде,не само на Радецки. Отчайващи опашки и срив на системата днес Sad По банков път  такси вземат ли и какво е необходимо- ЕГН,точната сума??
( Или за по-сигурно да си вися на Радецки,да не стане някой фал ?)

# 378
  • Пловдив
Трапезица, можеш да платиш по банков път. Таксите са различни във всяка от банките. Може и през Epay с карта или микросметка, както и на каса на Easy Pay. Тарифите ги има на съответните сайтове. Simple Smile

# 379
# 380
Благодаря за отговорите!

Ето ваучер за РД
http://grabo.bg/plovdiv/detski-rd-0snv9

Ние сме били,приятно,но непретенциозно.Децата си прекараха добре ( нямам представа дали е ползван ваучер,бяхме гости). Сервираха ни големи пици от ресторанта долу и накрая остана храна.

# 381
  • Пловдив
  Здравейте, къде да заведа 12-годишната си дъщеря на "пазар" за хубави дънки и дрешки на поносими цени? Още е малка да скита сама по магазините, а вече не става аз да й купувам дрехи без нея  Crazy

# 382
  • Пловдив
barba28, с приятелка често се отбиваме в детската част на LC Wikiki. Има нелоши тийнейджърски дрехи на нормални цени. За себе си съм взимала главно рокли, но другата дама си купува и панталони. И двете сме доволни.

# 383
  • Пловдив
  Здравейте, къде да заведа 12-годишната си дъщеря на "пазар" за хубави дънки и дрешки на поносими цени? Още е малка да скита сама по магазините, а вече не става аз да й купувам дрехи без нея  Crazy
В Теранова!  Wink

# 384
  • Пловдив
В Теранова, ако не е на намаление, не си заслужават цените спрямо качеството  Peace Не само за детско, но и всичко останало.

И аз съм за LC Wikiki или tally weijl /за тийнейджъри има интересни неща/, много често си харесвам от там дънки, но...размерите са като за анорексички...затова си мисля, че за дете са ок.

# 385
  • Sunshine state
Теранова, Уайкики, НМ.  Peace В Тали-то на мен дрехите не ми харесват и отношението цена/качество не си заслужава според мен.

# 386
  • Пловдив
   Благодаря Ви, момичета за помощта! Ходихме да Уай Кики-то, но нямаше размери от това, което тя си харесваше  Shocked На края отидохме в кварталния мол - тракийския  Grinning и купихме от един магазин за дрехи с изрязани етикети, дънки - еластични, по нея - много хубаво й стоят за 20лв. Какви са тези магазини с изрязани етикети не съм наясно? Даже питах продавачката да не са втора употреба  Shocked

# 387
Я споменете по-подробно за такива магазини,моля Simple SmileКъде да се озъртаме  Thinking
Според мен са ишлемета,ненапуснали границата .

# 388
Здравейте! Къде мога да намеря торбички за пране на чорапи и сутиени в Пловдив?

# 389
Здравейте! Къде мога да намеря торбички за пране на чорапи и сутиени в Пловдив?

В Джъмбо има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт