Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 320
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
Здравейте!
Интересувам се за добра ДЕТСКА КУХНЯ в района на бул. Източен/бул. Мария Луиза, както и къде трябва да направя първоначалното записване /говоря за документа от ЛЛ, че детето няма алергии и копие от акта за раждане/. Ако пък имате информация и кога ще е записването за м.април, ще е чудесно.
Благодаря предварително!
  bouquet

Сещам се само за тази на Богомил, пада се зад блока на пицария Верди. Документите се носят на място.

# 556
  • Пловдив
Здравейте!
Интересувам се за добра ДЕТСКА КУХНЯ в района на бул. Източен/бул. Мария Луиза, както и къде трябва да направя първоначалното записване /говоря за документа от ЛЛ, че детето няма алергии и копие от акта за раждане/. Ако пък имате информация и кога ще е записването за м.април, ще е чудесно.
Благодаря предварително!
  bouquet

Сещам се само за тази на Богомил, пада се зад блока на пицария Верди. Документите се носят на място.

Доколкото знам и в детска ясла Веселушка (до площадката на Каменица) има детска кухня.

# 557
Тази д-р Велева...Донка Велева ли е?

Не казва се Елисавета Велева  Laughing

# 558
  • Пловдив
Мнение за ресторант Рубаят (бившият Руски клуб)? Подходящ ли е за работна вечеря с чужденци? Каква е кухнята? Чувала съм, че има музика, всяка вечер ли е?

# 559
Здравейте!
Благодаря предварително!
  bouquet

Доколкото знам и в детска ясла Веселушка (до площадката на Каменица) има детска кухня.

До Папараци също има кухня.

# 560
ЛЪВИЦА, portokalche, gargamela- благодаря ви, но съвсем ме затруднихте Simple Smile Добри отзиви чух за тази на Богомил и не толкова добри за тази на ДЯ Веселушка. И трите са ми в района, коя да избера?  Rolling Eyes
Тази на Богомил е единствена, нали? Ще отида да я търся на място и дано не я объркам, ако случайно има и друга  Mr. Green

# 561
  • Пловдив
ЛЪВИЦА, portokalche, gargamela- благодаря ви, но съвсем ме затруднихте Simple Smile Добри отзиви чух за тази на Богомил и не толкова добри за тази на ДЯ Веселушка. И трите са ми в района, коя да избера?  Rolling Eyes
Тази на Богомил е единствена, нали? Ще отида да я търся на място и дано не я объркам, ако случайно има и друга  Mr. Green

Пробвай всички близки и си избери една.Никой не те следи къде си записан и на колко ДК си записан.

В Кичука се готви в кухня майка и навсякъде храната е една и съща.Затова и няма значение къде ще се запише.Но щом при вас храната е различна,си струва да ги изпробваш

# 562
  • Пловдив
Дайте координати на фирма/човек за демонтаж/монтаж на домофонна инсталация и заключваща система (чипове) от стара на нова входна врата. Тези, дето ни ги слагаха, поискаха безумна цена  Shocked

# 563
  • Пловдив
Дайте координати на фирма/човек за демонтаж/монтаж на домофонна инсталация и заключваща система (чипове) от стара на нова входна врата. Тези, дето ни ги слагаха, поискаха безумна цена  Shocked
http://www.ariete.bg/
За други не се сещам.

# 564
Не знам за другите райони, но тази в Кършияка е потресаваща Sick

# 565
  • гр.Пловдив
Кажете моля,добър детски стоматолог!Добър в смисъл да има подход към децата.Моя син е на 3 год. има кариес на кътника,а е голям бъзльо,не знам как ще си отвори устата да му човъркат.  Confused

# 566
Добро утро,как е качеството на кабелна телевизия N3 ,доволни ли сте ?

# 567
Кажете моля,добър детски стоматолог!Добър в смисъл да има подход към децата.Моя син е на 3 год. има кариес на кътника,а е голям бъзльо,не знам как ще си отвори устата да му човъркат.  Confused

Д-р Катерина Александрова https://www.facebook.com/dentistAleksandrova?=ts&fref=ts

# 568
  • Sunshine state
Добро утро,как е качеството на кабелна телевизия N3 ,доволни ли сте ?
Ние сме много доволни,но сме с цифрова + интернет. Кабелна има в детската стая и то само определени канали.  Peace

# 569
  • Пловдив
И ние сме много доволни, също сме цифрова + интернет + кабелна в двете други стаи.

Общи условия

Активация на акаунт