Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 303
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знаете ли някъде в Пловдив, да правят по поръчка гривни от полускъпоценни камъни или някъде да има такова магазинче

Отиваш в Бижуленд на центъра на 2 етаж или до магазинът им на Пешеходния мост, повечето полускъпоценни камъни ги имат и си я правиш сама, излиза поне 2 пъти по-евтино от магазин/бутик и т.н.

Там имали полускъпоценни камъни, защото преди бяха само пласмасови неща
Има в изобилие - на цели нанизи, на брой, готови гривни, всичко!  Peace

# 631
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, малко извън темата, но е важно като информация:
http://www.marica.bg/педофил-върлува-в-детски-център-news385730.html
Потресена съм от безотговорното отношение на детския център към наемания персонал. 99% от работодателите искат свидетелство за съдимост при постъпване на работа и силно одобрявам тази практика. В този случай очевидно дори не са си помислили да изискат такова от "аниматора".
Не съм била в този център. Няма и да стъпя.

ПП - линкът не може да се копира изцяло. Търсете новината "Педофил върлува в детски център"

# 632
  • Пловдив
*Padme*, както са ти отговорили и преди мен има на нанази има и на бройка /различна големина/ една гривна /ти да си я направиш със средния размер излиза около 6лв./ Наниз примерно кварц /има различни видове излизат две гривни и половина е 6лв./

Относно инфото за педофила, друго ми е интересно освен свидетелството за съдимост...като съм отваряла такъв тип обяви навсякъде искат висше образование....доста добри отзиви иначе съм срещала за "Парти Миро", ако не се лъжа дори и тук из форума...

# 633
Били сме на РД там и по спомен работеше на бара,още тогава ми направи впечатление,но аз съм малко по-крайна,споделих с другите майки и ми се изсмяха естественно,пък то какво излезе! #2gunfire

# 634
След като е излежал присъдата си, в свидетелството за съдимост ще пише, че лицето не е осъждано, така че гаранция-Франция.

# 635
  • Пловдив
Здравейте!Търся детски пантофи размер 28- идеи къде да намеря?
В магазин Мечо Пух няма, освен в магазина на Бефадо някъде другаде?
Четох за пантофи на  Зетпол,но къде се продават?! newsm78

На ул.Македония преди сфетофара на Айсберг има малко магазинче за пантофи продават на Бефадо и Ренбут ,а също и в магазина на Беко пак в Кичука може да има

# 636
  • гр.Пловдив
Абе знам, че не съм за тук но темата е доста живнала напоследък та да се включа.

Искам да попитам тук за читав класически или боаронски хомеопат тук в Пловдив, за възрастен.
Може и на лични, благодаря.

# 637
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  Hug, тези дни ще се разходя до там да видя какво ще си харесам Simple Smile

# 638
  • Sunshine state
Скрит текст:
Момичета, малко извън темата, но е важно като информация:
http://www.marica.bg/педофил-върлува-в-детски-център-news385730.html
Потресена съм от безотговорното отношение на детския център към наемания персонал. 99% от работодателите искат свидетелство за съдимост при постъпване на работа и силно одобрявам тази практика. В този случай очевидно дори не са си помислили да изискат такова от "аниматора".
Не съм била в този център. Няма и да стъпя.

ПП - линкът не може да се копира изцяло. Търсете новината "Педофил върлува в детски център"
Ужас....  ooooh! Аз не съм доволна и от Фън сити в Тримонциум - бяхме там на рожден ден в края на лятото- хостесите не упражняват никакъв контрол над децата и хич не ги наблюдават.Момичето,което рисуваше лицата, отказа да нарисува това на дъщеря ми, понеже тя е свита и не е била настоятелна в молбите си. Беше много разочарована.  Изкараха ми акъла , и когато за 5 минути отидох навън,а влизайки не знаеха къде е детето ми. Косата ми се изправи да я викам и търся,а те си стояха най-невъзмутимо и само чупеха джуки и повдигаха рамене... Помислих,че незабелязано и излязла и е тръгнала по стълбите към площада, или някой я е взел. Бях много притеснена. Отделно имат някакви много объркващи карти за атракционите и пада голямо разкарване,ако искаш инцидентно да пуснеш детето на самолета, примерно.  Rolling Eyes Абе,с две думи няма да стъпя там повече,дори и на РД.  Naughty
Извинявам се, ако не е тук мястото , но съм много възмутена и статията ме провокира.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 19:33 от Pupitka

# 639
И аз точно исках да Ви предупредя за детски парти център "Миро" и този педофил. Не съм ходила, но няма и да стъпя. Доколкото разбрах там аниматори са се събрали една гей дружинка не ти е майко работа. Изнасилените дечица са все момчета.

# 640
  • Sunshine state
Ужас..
Не водя дъщеря си често на детски центрове, но и малкото път,в които съм го правила, сме попадали на кофти такива. Последно беше в детския кът във Форума - оставихме я там, за да напазаруваме на спокойствие  в Триумфа. Още на 3тата минута, не бяхме излезли дори от Форума, и ни звънна хостесата - не й се играело. Ами заиграй я с нещо, предложи й играчки, игри. Като отидох да я взема - тя си каза, че й се играе, а двете хостеси си стояха на столчета безучастни, подпрели брадите си с ръце.  Rolling Eyes Като не им се работи такова нещо , ами да не се хващат.

# 641
  • Пловдив
Помощ !!!
От чужбина пристигна един акт за глоба .Сега не знам как да процедирам .
Трябва да отида в пощенска банка ,че там било ,но колко ще трябва да платя не се знае .
Просто трябва да платя ,правя услуга на позната ,която е в Германия .
Някой да се е сблъсквал с такава ситуация ?

# 642
  • Пловдив
И аз точно исках да Ви предупредя за детски парти център "Миро" и този педофил. Не съм ходила, но няма и да стъпя. Доколкото разбрах там аниматори са се събрали една гей дружинка не ти е майко работа. Изнасилените дечица са все момчета.
Shocked  Ти сериозно ли Sick А сигнали не са ли подадени...как е възможно?

# 643
  • Пловдив
Помощ !!!
Трябва да отида в пощенска банка ,че там било ,но колко ще трябва да платя не се знае .

Хммм,смятам,че е измама.И ние получихме,други хора също,но се оказа измама.Не звънете на посочения телефон,че е импулсен
Нищо не правете и не плащайте.Каква е изисканата сума?Има една сума под,която Германия не се занимават да си търсят глобите
Може да снимаш писмото,за да го разгледаме

Благодаря за предупреждението за Парти център Миро.Няма да стъпим там.Съжалявам за пострадалите дечица  Sad

# 644
Помощ !!!

Вероятно е измама.
http://www.keyfizine.com/article/268456

Говори с някой (познат) полицай,преди да предприемеш нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт