Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате добър педиатър в Пловдив?
Можете ли да препоръчате добър УНГ специалист в Пловдив?
Къде мога да намеря качествени дървени интериорни врати в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате добър педиатър в Пловдив?
-
Можете ли да препоръчате добър УНГ специалист в Пловдив?
-
Къде мога да намеря качествени дървени интериорни врати в Пловдив?
-
Къде мога да намеря удължители за сутиен в Пловдив?
-
Къде мога да намеря ароматизирани кърпички за сушилня в Пловдив?

, тези дни ще се разходя до там да видя какво ще си харесам
Аз не съм доволна и от Фън сити в Тримонциум - бяхме там на рожден ден в края на лятото- хостесите не упражняват никакъв контрол над децата и хич не ги наблюдават.Момичето,което рисуваше лицата, отказа да нарисува това на дъщеря ми, понеже тя е свита и не е била настоятелна в молбите си. Беше много разочарована. Изкараха ми акъла , и когато за 5 минути отидох навън,а влизайки не знаеха къде е детето ми. Косата ми се изправи да я викам и търся,а те си стояха най-невъзмутимо и само чупеха джуки и повдигаха рамене... Помислих,че незабелязано и излязла и е тръгнала по стълбите към площада, или някой я е взел. Бях много притеснена. Отделно имат някакви много объркващи карти за атракционите и пада голямо разкарване,ако искаш инцидентно да пуснеш детето на самолета, примерно. 
А сигнали не са ли подадени...как е възможно?