Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 777
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Ети, благодаря   bouquet И аз си го обяснявах отначало с това, че е твърда много водата и настройките ми са на макс, та бързичко се изчерпаха. Но сега светват веднага след първото пускане след зареждане  Shocked толкова бързо, за 1 програма да свършат  Rolling Eyes
И друго да ви питам  - так където сипвате солта, пълно ли е с вода, защото нашият резервоар за сол е пълен  newsm78

# 271
  • София
И друго да ви питам  - так където сипвате солта, пълно ли е с вода, защото нашият резервоар за сол е пълен  newsm78
Да, с вода е пълно.Но когато сипвам солта - тя е твърда и тежка и измества водата и реарно в резервоара има основно сол и мъничко вода.

# 272
  • на Мелмак
Раличка - наистина е бързо , настройки , настройки - ама едно зареждане ....
Аз ползвам сол от Лидл едра и гланц все още на ГГ и двете са ми на минимум , но в София повече не ми трябва .
Да не си сменила солта и да се е разтворила / изчерпала много бързо ?

# 273
Скрит текст:
Момичета, и аз ще получа от ММ подарък съдомиялна. Моля за мнения за този модел http://www.technomarket.bg/products/09136452/bosch-sms-40e62eu и за марката Бош по принцип.
Нашата е такава. Имаме я отскоро.
Доволна съм.
Ползвам я с 1/2 таблетка, внушение ли е или не е, но с 1/2 таблетка мие по-добре, отколкото с цяла. Ако щете - смейте ми се, но е факт.

няма за какво да ти се смеем има локига, ако е кратка програмата с 1/2 таблетка да чисти по-добре, явно е разтваря по-добре

# 274
Да, с вода е пълно.Но когато сипвам солта - тя е твърда и тежка и измества водата и реарно в резервоара има основно сол и мъничко вода.
Благодаря, успокоих се, че се чудех дали е нормално    Crazy

Раличка - наистина е бързо , настройки , настройки - ама едно зареждане ....
Аз ползвам сол от Лидл едра и гланц все още на ГГ и двете са ми на минимум , но в София повече не ми трябва .
Да не си сменила солта и да се е разтворила / изчерпала много бързо ?

Моята сол е на КК, както и гланца и съм доволна от измиването, по него не личи да има липса, ще го мисля, ще чета пак и листовките, ама като ги четох не си спомням на такъв проблем да съм попадала  #Crazy

# 275
  • София
Скрит текст:
Момичета, и аз ще получа от ММ подарък съдомиялна. Моля за мнения за този модел http://www.technomarket.bg/products/09136452/bosch-sms-40e62eu и за марката Бош по принцип.
Нашата е такава. Имаме я отскоро.
Доволна съм.
Ползвам я с 1/2 таблетка, внушение ли е или не е, но с 1/2 таблетка мие по-добре, отколкото с цяла. Ако щете - смейте ми се, но е факт.

няма за какво да ти се смеем има локига, ако е кратка програмата с 1/2 таблетка да чисти по-добре, явно е разтваря по-добре
Тц.
Ползвам най-дългата, 70 градуса, 2ч15мин. продължителност. Пускам я веднъж на 2-3 дни.

# 276
  • на Мелмак
Добре де , а какво точно не ти харесва с цяла таблетка ?
Колко комплекта  се води ?

# 277
  • София
Добре де , а какво точно не ти харесва с цяла таблетка ?
Колко комплекта  се води ?
13 комплекта.
Когато мия с цяла таблетка ( досега ми се случи 3 пъти) - по приборите ми осгават бели петна, а чиниите са като с мазен филм. При поровин таблетка този филм го няма, прибори, посуда, чинии блестят от чистота.
Държа да кажа, че е била заредена с посуда след гости, не е имало мазнотии.

# 278
Много благодаря за отговорите   bouquet. Ще си запиша и това за половината таблетка  Wink

# 279
  • на Мелмак
Мишле , аз си мислех , че си с 9-10 комплекта , там пак може с половин .

# 280
  • София
Мишле , аз си мислех , че си с 9-10 комплекта , там пак може с половин .

Тц. С голямата торба съм. Party
Когато живеех във Франция -2000г. - още тогава слагахме по половин таблетка. И аз - по навик уж....а то виж какво стана Flutter

# 281
  • на Мелмак
 Laughing Laughing
Наистина странно .

# 282
хмм може и аз да пробвам с половин таблетка,/ че ми изпопадаха надписите на чашите  Joy Joy/ може от таблетката или пък температурата, или в краен случай калпави чаши  Joy hahaha

# 283
  • София
хмм може и аз да пробвам с половин таблетка,/ че ми изпопадаха надписите на чашите  Joy Joy/ може от таблетката или пък температурата, или в краен случай калпави чаши  Joy hahaha
Ползвам трислойните W5 от Лидъл ( тези, които са 40 табл.в кутия).
Много лесно се делят с нож, а останалата половинка съхранявам в кутийка от шокол.яйце ( жълтите, на които им се отваря капачето) - чисто, практично и удобно.
Имам и от тези на Финиш, с топчето, трудно се делят, но предпочитам Лидълските, качеството на измиване , струва ми се е по-добро.

# 284
Благодаря много за идеята, ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт