Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 785
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • Сф
В метро има промоции на Сомат, доволби ли сте от тях?

# 286
Здравейте момичета,
избирам си отново съдомиялна. Имам Аристон, от който съм много много доволна. Преместихме се и ми трябва нова, а и по-голяма , тъй като вече ще имам място за 60 см.
Чудя се дали да заложа на изпитаното (Аристон ) или да взема нещо друго. Харесах една с 3 перки, Беко и ако може някой да даде коментар за нея http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … IN-16210/p/680615

# 287
От близък, който работи в магазин за бяла техника знам, че Аристон не е за предпочитане от няколко години насам. Старите Аристони както и Индезит бяха здрави но сега са в нискобюджетния клас и качеството е под всякаква критика. Иначе като параметри това Беко звучи добре.

# 288
Когато купих Аристона, отзивите за марката бяха същите като сега. И въпреки всичко , тези в темата , които бяха и все още са с тези машинки, не са се оплакали Simple Smile Даже сега в Зора имат промоция на някои модели , с 5 години гаранция, което също е +

# 289
  • Под Сините камъни
Свекървата е с Беко и е доволна.Аз си взех на Горение за сега още не е влезнала в употреба и не мога да дам отзиви за нея

# 290
развали ми се миялната някой може ли да ми препоръча техник, ако може на лични - благодаря!

# 291
И още нещо се сетих - и филтрите за аспиратора искам да измия в миялната, пак ли на дълга програма с Фейри, или може на кратката, 65 градусова, с препоръчания препарат?

Благодаря за включването  Hug

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 09:50 от L0v3d

# 292
  • София
При все, че филтрите за аспиратора са едно от най-мръсните и мазни неща... за мен - само на дълга.

# 293
И аз бих ги пуснала на възможно най-дългата програма, заедно с тави от фурната и др, но не смея, защото моите(предполагам и вашите) са алуминиеви... Там ли ги миете въпреки всичко?

# 294
И аз бих ги пуснала на възможно най-дългата програма, заедно с тави от фурната и др, но не смея, защото моите(предполагам и вашите) са алуминиеви... Там ли ги миете въпреки всичко?
Ми то не зависи от машината,а от препарата

Напръскай с обезмаслител,нека престоят и после с обикновено веро в машинката.
Аз моите така ги мих,след като прецаках една тавичка на тостера(алуминиева и стана на петна).

# 295
И още нещо се сетих - и филтрите за аспиратора искам да измия в миялната, пак ли на дълга програма с Фейри, или може на кратката, 65 градусова, с препоръчания препарат?

Благодаря за включването  Hug
Прочети в упътването на абсорбатора на колко градуса трябва да ги миеш в миялната. Моите са за късата програма

# 296
Благодаря, ще го направя.  Hug

# 297
Здравейте момичета,
искам да задам няколко въпроса -признавам си нямам време да чета назад темата.
Имам миялна от малките /с един ред/ AEG
До сега съм я ползвала 10-тина пъти, но съм слагала само таблетки /от лидл/
Сега се зачетох и се зачудих нужно ли е да слагам и сол?
Живея в София -водата е мека.
Забелязах, че на кратката програма 30-40 мин. не се изплакват хубаво чиниите. Освен да слагам по половин таблетка . При по-дълги програми си плакне добре.
Благодаря предварително за помощта Hug

# 298
  • ГОре на черешата...
Според мен една таблетка ти е много за малка миялна. Можеш да я чупиш на две и да слагаш по половин. Сол съм чела, се слага независимо от таблетките, тя е за машината, не за посудата.

# 299
От многото коментари и от моя опит - задължително и сол /солта се настройва според региона т.е твърдоста на водата, виж си в ръководството/ и гланц, нищо че ползвам таблетки "много в едно".

Общи условия

Активация на акаунт