Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 789
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Определено намали таблетките, даже най-добре използвай прах или гел, че лесно се дозират. Дори на 45 - 60 см може да се делят таблетките, ако не е много пълна или пък е с леко замърсени неща.
Сол - за мен задължително, дори и на най-ниската степен.

# 301
Здравейте. Искам да ви питам има ли препарати, които изобщо не миришат? Или нещо, което да неутрализира миризмата? Не понасям, когато чашите или приборите ми миришат. Като отпивам вода и ми иде да... Sick

# 302
  • ГОре на черешата...
Ползвам таблетки на Лидл и Сомат гел - след отваряне на машината има лека миризма, но после самите съдове не миришат.

# 303
  • Sofia
Аз ползвам прах от ДМ,но понякога чашите понамирисват на препарат....купих това http://www.bakalnica.com/images/stories/virtuemart/product/10721.jpg  къде се поставя в миялната?

# 304
  • На брега на реката
Аз ползвам ароматизатор на Финиш и го закачвам на горната кошница отпред при вратата така, че да не пречи на перката. На Финиш=а има една щипка отзад и с нея се закрепва, при този не знам как е.

# 305
Здравейте. Искам да ви питам има ли препарати, които изобщо не миришат? Или нещо, което да неутрализира миризмата? Не понасям, когато чашите или приборите ми миришат. Като отпивам вода и ми иде да... Sick

екотаблетките не оставят никаква миризма. Ароматизаторите са още допълнителна химия, в началото ползвах, но се отказах от тях. В тези месеци пускам съдомиялната малко по-често и на 1/2 програма с половин таблетка. Нямам никакви проблеми с миризми, а съм алергична.

# 306
  • София
Аз ползвам таблетки на лидл - базовите, не много в едно, не съм забелязала след изминаве  нещата да имат дъх и миризма на препарат...

Това с ароматизаторите не го разбрах... до колкото виждам  не пита нищо за ароматизатори, а само за препарати, при които няма остатъчна миризма от самите тях, върху измитите вече неща.
Иначе аз в началото купих ароматизатор... още си седи неразпечатан, нещо ме погнуси идеята.

# 307
Аз ползвам таблетки на лидл - базовите, не много в едно, не съм забелязала след изминаве  нещата да имат дъх и миризма на препарат...

Това с ароматизаторите не го разбрах... до колкото виждам  не пита нищо за ароматизатори, а само за препарати, при които няма остатъчна миризма от самите тях, върху измитите вече неща.
Иначе аз в началото купих ароматизатор... още си седи неразпечатан, нещо ме погнуси идеята.

ами Doli е отговорила, че слага ароматизатор, защото чашите и намирисват след миене с прах на DM Hug

# 308
Благодаря ви за инфото, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet
Ще потърся такива екотаблетки.

# 309
  • Велико Търново
Аз пак влизам с въпрос - гледам ето тази съдомиялна и се чудя защо на първата снимка се вижда дисплей отгоре, а на втората като е отворена дисплей липсва - това нормално ли е?

И още нещо - когато се купува техника с транспортен дефект някой знае ли как се обслужва гаранцията - всяка фирма ли дава гаранция?

# 310
  • София
За мен са снимки на различни миялни.

# 311
Здравейте! Имам един въпрос: по чашите и чиниите остават бели петна - какво да правя? Всичко съм сложила-сол и гланц.

# 312
  • Майнатаун
Здравейте, извинявам се че нахълтвам така в темата, но имам нужда от вашия съвет. Преди няколко години когато поръчвахме кухнята, не оставихме място за съдомиялна, тъй като на 19 г. толкова ми разбираше главата, а и си мислех, че няма да е проблем да мия посуда за двама души. Rolling Eyes Сега обаче съм на друг акъл и ми писна да вися пред мивката и да търкам на ръка тенджери и тигани, а и колкото и да бърша чашите никога не докарвам супер блясък. Sad В така създалата се ситуация имаме място само за миялна машина тип "кубче". Изчетох доста за тях, има доволни, както и недоволни разбира се, но смятам, че за двамата с приятеля ми ще е напълно достатъчна.
Ето тук е момента в който имам нужда от вашата помощ, спряла съм се два модела, кой бихте ми препоръчали:

https://www.technomarket.bg/products/09130116/aeg-f-57202w0

https://www.technomarket.bg/products/09134443/hotpoint-ariston-hcd-662s

Благодаря предварително.
  bouquet

# 313
  • Сф
Не знам конкретно за моделите, но между двете марки AEG  е за предпочитане.

# 314
  • Пловдив
Лиляна, съдомиялните тип кубче са с изключително малки размери - малко по-големи са от микровълнова фурна. Освен чаши и чинии друго не можеш да измиеш в тях. Помислете за преустройство на част от шкафовете, за да съберете по-голяма съдомиялна. Пиша го от опит. При нас беше същият проблем, но след консултация с дърводелец си го решихме Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт