Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 792
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Дълги години сме имали такава съдомиялна, и бих казала, че е по-добре да имаш такава, отколкото никаква. Ние бяхме 3 души, и се справяхме с този размер. Разбира се тенджери и тави миех на ръка, но всичко друго се побираше. Когато имахме гости пусках миялната два пъти за вечерта, все пак тя не е разтегателна.

Но както те е посъветвала девойката преди мен, прецени дали не може да се "жертва" и преустрои някой шкаф, за да можеш да сложиш голям размер миялна. За двама човека слимлайн би била достатъчна, но според мен нормалният 60см. размер е по-добра за домакинството.

# 316
  • София
А защо да не може тави и тенджери всъщност, тази не е ли просто все едно имаш само 1 кошница на нормалната?

# 317
Може тави и тенджери, но трябва една миялна за 1 тава да се пуска.

...За двама човека слимлайн би била достатъчна, но според мен нормалният 60см. размер е по-добра за домакинството.

М/у тях и 60 см. има среден вариант 45 см., на нас ни е идеална, 3-ма сме, готвим всеки ден и си я пълним точно. 60 см. не успяваме. 2 миялни за 3 дни, така хем има съдове по мивката, хем чакат 1 ден мръсните. Но зависи от нуждите, всеки ползва различно количество съдове, а и от мястото  Peace

# 318
  • SF
Много дълги години бяхме със съдомиялна като куб. Перфектно миеше и имаше място за тенджера, плюс чинии или тава, плюс чинии. Тя имаше и нещо като второ полуетажче, на което се редяха и чашите. Много сладка машинка беше. Марка Индезит. Изкара 16 или 18 години при нас (не мога да възстановя точно). Замених я работеща, но с по-напудрената Candy, която е напът да яде голям бой от мене. Кога ли ще я сритам...

# 319
  • Балчик
Всичко зависи от нуждите. Сега сме само двама, 60 см ми е малка понякога.

# 320
Днес спонтанно си купих Бекото за 619 лв от Технополис. 3 перки и кошници и т.н. Да видим...

# 321
  • Sofia
Честито!
Да ти е вярна помощница дълги години Laughing

# 322
  • Русе
Днес спонтанно си купих Бекото за 619 лв от Технополис. 3 перки и кошници и т.н. Да видим...

Супер, отличен избор. Дълго да ти служи.

# 323
Благодаря ви
Досега дъъълги години ползвам една Миле 2 ръка, ако не и трета...мъжът ми я ремонтира няколко пъти, малко й запецва копчето, но иначе мие много добре,но пък и нямам база с какво да я сравня де. Да видим тази как ще се държи Simple Smile

# 324
Все се каня да питам, какво ще рече с 3 перки? На три нива ли са (че не съм виждала такива), или на едното ниво са две по-малки перки (това съм виждала на слимлайн миялни).

# 325
Здравейте!

Днес купихме ето тази модел AEG: http://www.technomarket.bg/products/09137697/aeg-f-54500vi0  .

Не мога да разбера има ли прословутото 1/2 зареждане и 3 перки.  Миялната ще бъде опакована известно време и няма как да и се порадвам все още, затова ако някой има такъв модел......моля да сподели добър ли е избора ни?

# 326
Здравейте!

Днес купихме ето тази модел AEG: http://www.technomarket.bg/products/09137697/aeg-f-54500vi0  .

Не мога да разбера има ли прословутото 1/2 зареждане и 3 перки.  Миялната ще бъде опакована известно време и няма как да и се порадвам все още, затова ако някой има такъв модел......моля да сподели добър ли е избора ни?

Честито! Радвам се за теб. Мисля, че параметрите са и добри.

# 327
  • София
Здравейте!

Ето ти описание на модела: ЦЪК

Честито и да ти служи вярно дъъълги години Simple Smile

# 328
Благодаря, видях и там, но има сериозно разминаване между описанието вляво и описанието горе вдясно. Смятам, че не са надеждни.

# 329
Izvinqvam se no nqmam kirelica.

Zdraveite na vaichki. Iskam da si kupq sudomialnq no nqmam mnogo mqsto v kuhnqta i se sprqh na tazi
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-electrolux-6-komplekta-6- … 0ow/pd/EHTJKBBBM/
 No vkushti sme 5 choveka i nz dali shte mi vurshe rabota tazi malkata . Blagodarq predvaritelno

Общи условия

Активация на акаунт