Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 206
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Ще изтече защото ( малко ми е трудно да го опиша) като се затваря капачето на отделението за таблетката си има процеп и ако сложа течен препарат ще изтече. До това отделение има друго, но то е за солта или гланца каквито аз не ползвам. Не знам в книжката какво пише кой знае къде е, това не е нова миялна и до сега не съм имала такъв проблем с таблетките и не съм ползвала течен препарат

да, разтича се във всички случаи при отложено миене и за това се отказах да използвам течен

# 46
  • София
Аз да се похваля, че най-накрая се сдобихме с тази миялна
Утре ще я монтират, а в ескплоатация ще влезе чак след месец, дано всичко е наред. Продължавам да ви чета, че сигурно доста въпроси ще изникнат   bouquet

Да ви е честита, дано останеш доволна от избора и да не ти създава никакви проблеми Simple Smile

# 47
Благодаря, Ейнджъл! И още повече благодаря за личната кореспонденция, съжалявам за многото въпроси  Blush

# 48
Здравейте на всички,
Страхотна тема, много полезна.....обаче аз се обърках съвсем Simple Smile

Предстои ни покупка на съдомиялна, като бюджета е 800 - 850 лв.
Имам следните изисквания:
- свободностояща
- поне 12 -13 комплекта
- аквастоп
- регулируеми кошница/и
- 3 перки
- Бош, Електролукс, АЕГ
 Помагайте, много ми е трудно да се ориентирам първо към марка, след това към съдомиялна, която има всички тези неща.... Praynig

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 22:37 от Nikola`s mom

# 49
Здравейте момичета!
Аз си съсипах чашите и дуралексовите чинии от праха на КК и таблетките ГГ. Не мога да определя точно от кое, защото съм ползвала и двете. Разбира се това стана при продължителна употреба. На аркопала нищо му няма. Както и да е смених чашите с нови. Купих си jar platinum за загорели тенджери и тави /очарована съм от резултата/ и Финиш гел всичко в едно като по-шадящ за не толкова замърсени съдове. Доволна съм и от него. Но установих, че като затворя вратата, той изтича. Разглеждах подробно отделението. Има си уплътнение, но и моята вратичка при затваряне не прилепва плътно. Имате ли някакви идеи? Аз се сещам единствено да засека на двете основни програми кога взима препарата и тогава да слагам гела, но голяма занимавка става Grinning
Съдомиялната ми е Канди CDI9P45-S.

# 50
Банално е, но се записвам да следя темата, макар че в момента нямам конкретно какво да коментирам. Но ми е безкрайно приятно да чета темата.

# 51
  • Burgas, Bulgaria
Вчера вдъхновена от темата и аз реших малко да подомакинствам и да обърна внимание на моята съдомиялна / за протокола вече 10-годишна марка Индезит/.  Старателно я почистих отвън, отвътре, по ръбчетата, измих филтрите, изчистих останалата вода с боклучета и реших да я пусна с препарат за чистене  на съдомиялни на ККласик. Шишенцето е синьо с червена капачка. Всичко вървеше добре докато не я отворих след 2 часа. Е няма такава миризма  Sick. Не знам какво е изчистено по тръболяците, ама днес още смърди като я отворя, даже по-лошо. Преди малко я пуснах да мие заредена само наполовина, защото едва я изтраях. Сега понамирисва съвсем лекичко. Ще видим как ще е след следващото миене. По принцип ползвам за миене двуфазния гел на Сомат, много е добър. Дебна си промоции на Метро като има 2 за 1 и си вземам. Досега съм я почиствала сравнително рядко с препарата на Сомат и съм била доволна. Сега къде се избудалих да го купя туй чудо Кауфландско  newsm78 на половин цена за към 3лв чак се чудя.

# 52
Има ли някоя от вас тази съдомиялна? http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … DPE-6320/p/688727? Някакви отзиви?
Майка ми си купи такава, втора употреба, чака да й я закарат вкъщи? Също така откъде може да й намеря упътване?

# 53
  • на Мелмак
Здравейте на всички,
Страхотна тема, много полезна.....обаче аз се обърках съвсем Simple Smile

Предстои ни покупка на съдомиялна, като бюджета е 800 - 850 лв.
Имам следните изисквания:
- свободностояща
- поне 12 -13 комплекта
- аквастоп
- регулируеми кошница/и
- 3 перки
- Бош, Електролукс, АЕГ
 Помагайте, много ми е трудно да се ориентирам първо към марка, след това към съдомиялна, която има всички тези неща.... Praynig

Бош - качеството им е по- добро от сегашното АЕГ и Електролукс  Peace

# 54
За 800 лв не можеш да купиш Бош. Евентуално от другите марки и то на промоция!  Peace

# 55
  • на Мелмак
Отдавна не съм се заглеждала по съдомиялните , но то постоянно има някъде промоция - така че все ще има нещо . Peace

# 56
Момичета имам въпрос.Снощи пуснах на късата програма да мие машината.Като свърши отваря и хапчето си седи на съответното място не се е разстворило.Повторих  още два пъти същата програма но хапчетата си седят и не се разстварят.Днес повторих отново но взех от друга марка капсули пак същата история.На какво може да се дължи това.

# 57
Момичета имам въпрос.Снощи пуснах на късата програма да мие машината.Като свърши отваря и хапчето си седи на съответното място не се е разстворило.Повторих  още два пъти същата програма но хапчетата си седят и не се разстварят.Днес повторих отново но взех от друга марка капсули пак същата история.На какво може да се дължи това.

Виж дали нещо не препречва на вратичката да се отвори, като подреждаш съдовете.

# 58
Пуснах отновокато махнах  горните посуда да видя какво ще стане

# 59
Нашата е Бош купена преди 2 седмици от м. Техномикс за 870лв това ни е цената с отстъпка, закупихме я от магазина
http://www.tehnomix.bg/bosch-sms-53-l-12-eu

Общи условия

Активация на акаунт