Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 253
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
От седмица ползвам такава BOSCH SWV 40 M 00 EU http://p1.pazaruvaj.com/mid/54174993.bosch-smv40m30eu.jpg не е ползвана,макар да е на 5год.,но няма книжка с упътване и ми е малко неясно защо дисплея не свети по време на работа,а само в началото като избирам програмата.Как се поставя плота отпред,само с лепене или с някакви скоби?

# 76
  • София
От седмица ползвам такава BOSCH SWV 40 M 00 EU http://p1.pazaruvaj.com/mid/54174993.bosch-smv40m30eu.jpg не е ползвана,макар да е на 5год.,но няма книжка с упътване и ми е малко неясно защо дисплея не свети по време на работа,а само в началото като избирам програмата.Как се поставя плота отпред,само с лепене или с някакви скоби?

ето от този линк можеш да си изтеглиш документацията  Peace
http://www.bosch-home.bg/Files/Bosch/Bg/bg/ProductFiles/Manuals/ … hers/SMV40M30.pdf
http://www.bosch-home.bg/Files/Bosch/Bg/bg/ProductFiles/Manuals/ … 40M30EU-bg-ii.pdf

# 77
  • Sofia
много благодаря  bouquet

# 78
  • Варна
baff, благодаря ти много за споделеното! точно между твоя модел и този, който показах се колебая още! и то колебанието ми за тази с дисплея е, че нали казват колкото по- малко електроника имало е по- добре! поради тази причина, иначе е много красива!

обичам много Аристон, и пералнята и сушилнята са ми такива, но за съдомиални нямам впечатление, предишната беше Индезит!

# 79
Някаква особеност има ли за миене на филтрите на аспиратора? Киснете ли ги преди това?
Мисля, да ги пускам на интензивна програма за много замърсена посуда. Ще пусна с тях решетката на фурната

# 80
Някаква особеност има ли за миене на филтрите на аспиратора? Киснете ли ги преди това?
Мисля, да ги пускам на интензивна програма за много замърсена посуда. Ще пусна с тях решетката на фурната

Първо ги накисвам с обезмаслител.
Решетката на фурната е доста по-трудно. Нея освен накисване и миене в миялната, накрая търкам и с Циф. Иначе остават точки....

# 81
Моите също ги кисна в обезмаслител когато са замърсени. Иначе на моя абсорбатор си пише на колко градуса трябва да се мият, само на късата програма, май 65 градуса беше

# 82
  • Русе
И аз с обезмаслите, решетката също, но гледам да я извадя от миялната още като свърши да е топла, докато се е размекнало, да я доизчистя. Иначе не става.

# 83
И аз с обезмаслите, решетката също, но гледам да я извадя от миялната още като свърши да е топла, докато се е размекнало, да я доизчистя. Иначе не става.
И аз потвърждавам, че не става. Днес ги пуснах - едната( по-чистата) се изми, но другата си иска допълнително търкане- преди или след.

# 84
  • София
Последно като чистих фолтри(доста омазани) ги накиснах в един леген с прах за пране и една  таблетка за миялна... не помня колко ги киснах, но в крайна сметка мазнината падна почти без търкане...

# 85
А колко често миете филтрите? Питам, защото това ми е 1-ви абсорбатор в живота   Laughing Ние още не сме се нанесли, но снощи пробвахме миялната - трябваше да нареждам новите чаши, чинии и др. елементи от посудата, та реших хем да тестваме машинката, хем да не ги премивам на ръка. Голям кеф - идеални са, блестящи. Взех всичките й нужни препарати от Кауфланд - ККласик.
Искам да питам, че не се ориентирах от етикетите и ме достраша - пускате ли в миялната съдове с керамично покритие  newsm78 Имам две тенджери и един тиган, разлини марки, едната е Ернесто от Лидл - мога ли да си ги мия там, или да не рискувам? Видях на етикета една чинийка нарисувана с ръка отгоре - дали това е знак само за ръчно миене  newsm78 Моля за съвет   bouquet

# 86
Всичко пускам в миялната - ако оцелее,  ще се ползва.... Grinning
Без кафеварката, защото тя не става за миялна.

# 87
  • София
Всичко пускам в миялната - ако оцелее,  ще се ползва.... Grinning

И аз така!
Даже и дървени дъсчици и бъркалки слагам, особено на бамбуковите нищо им няма!

Една тенджера Бергхоф от Била с точки преди 2 години ги продаваха, доскоро я миех все на ръка, но ми писна и я пуснах в миялнатя, нищо му няма на покритието, някакво керамично е ала бала!

# 88
Благодаря ви, и аз така ще направя   bouquet

# 89
  • Балчик
Някой ползва ли препарат на прах?
Аз на ККласик и съм много доволна.
И аз вече съм само с такъв от повече от година.

привет! опесъчаването е признак на запушени дюзи! нашата е вече близо 11 годишна и последно време всичките ми чаши са "с пясък". развихме перките и се оказа, че дюзичките са страшно запушени! живея във Варна, водата ни е отвратително твърда и може би за това така става, а и годинките и не са малко+ всекидневното използване...вече се оглеждам и избирам нова.

Тази миялна сол виждала ли е? Защото не е възможно това, ако е зареждана редовно. Моята е 10 годишна и всичко е абсолютно чисто, никакви варовици няма в камерата, перките и отворите.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 20:21 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт