Целулит - 7 тема

• 145 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
По това време когато тичах го правих за да се чувствам по добре без цел да отслабна или заради целулита и наистина много добре се чувствах,не отслабвах защото си ядях нормално,понякога на крак , пици , сандвичи че и бисквитки си хапвах след тичането.Преди бях ползвала , кафе , мед и всякакви кремове за целулит , и някакви уреди които си ги поръчвах от чужбина още на времето Simple Smile ...ами файда не видях , та така е моята история с целулита , сега трябва да направя пак нещо по въпроса че... но не мога да тичам което е голям минус за мене

# 706
Здравейте дами, имам нужда от съвет, купих си четка с косъм за сухо четкане, друга масажна четка, гела и серума на Кройтерхоф, също така и на Venus за през нощта. Моля ви, кажете ми в каква последователност да ги ползвам и по какъв начин, защото не съм на ясно. Започнала съм тренировки и хранителен режим, преди съм ходила на LPG, имаше ефект, докато не спрях. Наскоро пробвах с антицелулитни масажи, но ми идва скъпичко по 27 лв., 3 пъти седмично. Ако някоя може да сподели къде правят хубави антицелулитни масажи на добри цени в централната част на София или Студентски град, също и за Vella Shape, ще ви бъда благодарна  Embarassed  Hug

Алена, можеш ли да ми помогнеш със съвет?

# 707
  • в 1001-та нощ
Можеш да нанесеш серума, той би следвало да попие бързо и когато изсъхне - четкаш. Така следва да се засили кръвотока и да има добро усвояване, след това нанасяш гела  Peace

Включи и вендуза - щом LPG-то е имало ефект при теб  Peace Ако имаш възможност и за кардио - още по-хубаво. Избягваш вредните храни - знаеш кои Simple Smile

# 708
  • на острова на мечтите
Още при първото споделяне хвърлих око на уреда, но понеже живея извън България не знам,ако го поръчам с тази фирма, дали ще го получа newsm78 Има ли го на пазара ? Мисля юли да си идвам,макар че не искам да програмирам нищо предварително и ще си купя билет една седмица преди тръгване Peace

# 709
  • в 1001-та нощ
Немски са, сигурно ги има и при Вас  Peace

# 710
Момичета, имам въпрос - добра идея ли е редуването един ден LPG, а на другия ден - ръчен антицелулитен масаж с почивка само в неделя или събота например? Трябва ли да има повече дни, в които организма си почива от процедурите и схемата би ли била ефективна?

# 711
Можеш да нанесеш серума, той би следвало да попие бързо и когато изсъхне - четкаш. Така следва да се засили кръвотока и да има добро усвояване, след това нанасяш гела  Peace

Включи и вендуза - щом LPG-то е имало ефект при теб  Peace Ако имаш възможност и за кардио - още по-хубаво. Избягваш вредните храни - знаеш кои Simple Smile

Благодаря  bouquet
А къде ходиш на Vella Shape?

# 712
  • на острова на мечтите
Немски са, сигурно ги има и при Вас  Peace
HugБлагодаря! Аз го търсих в някои от популярните интернет доставчици тук, но не намерих точно този уред.  Сега ще вкарам отново параметрите.
Днес си направих страхотен масаж с вендузите  Peace А и на фитнес ходих,та се чувствам отлично. Струва ми се , че целулитът се топи видимо Party

# 713
Момичета, имам въпрос - добра идея ли е редуването един ден LPG, а на другия ден - ръчен антицелулитен масаж с почивка само в неделя или събота например? Трябва ли да има повече дни, в които организма си почива от процедурите и схемата би ли била ефективна?

Когато правих LPG изрично ми казаха, че не добре да се правят повече от 3 процедури на седмица.
Правила съм и ръчен антицелулитен масаж, там препоръките бяха, че ако се прави всеки ден е по-ефективно. На твое място бих си направила първо единия курс процедури, после другия. Така ще можеш да разбереш, от кое по-добре се повлиява целулита. Не забравай през цялото време да пиеш много вода.

# 714
  • на острова на мечтите
Намерих марката, но не е на разположение  Crossing Arms
Цената е приемлива.  Ще чакам ooooh!

# 715
  • в 1001-та нощ

През ден  Peace

Благодаря  bouquet

Салонът вече е закрит, фукционира в чужбина. Сега ходя на нещо подобно, но не е съвсем същото и салонът не е в посочените от теб райони, но ако те интересува - ще споделя  Peace

# 716

Благодаря  bouquet

Салонът вече е закрит, фукционира в чужбина. Сега ходя на нещо подобно, но не е съвсем същото и салонът не е в посочените от теб райони, но ако те интересува - ще споделя  Peace

Къде?  newsm78

# 717
Някой ползвал ли е продуктите на Жоржея? Някакво мнение?

# 718
Здравейте и от мен Simple Smile  Бихте ли могли да ми препоръчате масажист/салон за добри антицелулитни ръчни масажи ?

# 719
  • Бургас
Здравейте и от мен Simple Smile  Бихте ли могли да ми препоръчате масажист/салон за добри антицелулитни ръчни масажи ?
За кой град става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт