MasterChef България, Тема 2

• 52 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Момчето което имаше проблеми с баща си заради готвенето продължи ли? Как се казваше?
Стори ми се, че отпадна пръв, още при рязането, но нищо чудно да съм се объркала, много набързо ги даваха. Peace

Продължи момчето, аз много го харесвам.

# 166
  • На земята, която е всъщност звезда.
Феди (момчето с бащата) според мен ще стигне доста напред в състезанието. За сега са ми симпатични той, бразилката и виетнамеца. Другите не ги запомних, ще попълвам списъка в движение.

За рязането на лука по- напред са пуснали клипчето на Гордън и наистина работи.  Peace

# 167
  • Sofia

Майката на трите дечица тръгна ли си?
Не, остана в играта майката.
Нали ѝ казаха, че ще гледа вкъщи на телевизора с още двама. На нея ѝ беше изтекъл белтъка.
не беше тя,а жената която не искаше да ходи в Лондон при мъжа си Naughty

# 168

Майката на трите дечица тръгна ли си?
Не, остана в играта майката.
Нали ѝ казаха, че ще гледа вкъщи на телевизора с още двама. На нея ѝ беше изтекъл белтъка.
не беше тя,а жената която не искаше да ходи в Лондон при мъжа си Naughty

Така ли? Майката продължи ли? Май и аз ги обърках двете!

На мен пък този виетнамец ми е много неприятен. Вече 2 пъти прави виетнамски ястия само, ами да направи нещо българско нали е в България.
И като каза, че е опитвал кучешко, вече ме загуби завинаги.

Виетнамката повече ми допада, но нищо не й разбирам какво приказва, от няколко изречения само "чесън" чух.

# 169
  • Варна
Едва ви изчетох Whistling
Хубав епизод, доволна съм.

# 170
  • На земята, която е всъщност звезда.
....

Виетнамката повече ми допада, но нищо не й разбирам какво приказва, от няколко изречения само "чесън" чух.

Има една малайзийка. Виетнамка май няма. newsm78

# 171
  • София
За рязането на лука по- напред са пуснали клипчето на Гордън и наистина работи.

Не съм гледала клипчето,(сега ще го потърся) но по ТЛС ми се чу,че за да не люти трябвало, да се реже между жилките, но не помня той ли беше или друг.

# 172
....

Има една малайзийка. Виетнамка май няма. newsm78

Значи нея имам предвид. Wink

# 173
  • Варна
Феди (момчето с бащата) според мен ще стигне доста напред в състезанието. За сега са ми симпатични той, бразилката и виетнамеца. Другите не ги запомних, ще попълвам списъка в движение.

За рязането на лука по- напред са пуснали клипчето на Гордън и наистина работи.  Peace

И аз много го харесвам.

# 174
  • в резерват
 Малее, все едно редим отбора като Пената - китайчето, виетнамчето, тоя вляво, фотографчето,  китеникът, синът на баща си, оня готиният и там бразилката Grinning

# 175
Страхотен епизод! Много се зарадвах,че продължиха повечето,които харесвам - Аврам много ми допада,Феди,Дарин и майката на трите деца също  Peace
"Шведката" е тотално атрофирала тиква  Laughing

# 176
Малее, все едно редим отбора като Пената - китайчето, виетнамчето, тоя вляво, фотографчето,  китеникът, синът на баща си, оня готиният и там бразилката Grinning
Joy

# 177
# 178
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Joy

# 179
Скрит текст:
Момчето което имаше проблеми с баща си заради готвенето продължи ли? Как се казваше?
Стори ми се, че отпадна пръв, още при рязането, но нищо чудно да съм се объркала, много набързо ги даваха. Peace
Продължи момчето, аз много го харесвам.
Peace
Чудесно, поне той продължава.

Общи условия

Активация на акаунт