MasterChef България, Тема 2

• 52 325
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Berlin
На Стефи яйцето също не беше главен герой, ама продължи.

# 151
  • София
Момчето което имаше проблеми с баща си заради готвенето продължи ли? Как се казваше?
Феди се казваше. А кой е фотограф?

# 152
Момчето което имаше проблеми с баща си заради готвенето продължи ли? Как се казваше?
Феди се казваше. А кой е фотограф?

Дарин е фотографа. Яд ме е за Рангел, много хубаво момче.

# 153
Бай Илия може да е готин дядо, но не мисля, че мястото му беше там. Нито пък на Силви.
Съгласна! Точно същото си мислех още като ги одобриха. Tired

# 154
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Феди беше първият, когото избраха да продължи, след рязането на лука.  Peace
Аврам не ми харесва особено /още/.  Embarassed Не ми правят добро впечатление хора, които използват думи и термини, чието значение не знаят.
Бай Илия е симпатичен, но беше пределно ясно, че няма необходимите умения и познания.
За Рангел и мен ме доядя.
Чудесни шефове, браво за жеста им към Силви, въпреки неразумното му първоначално решение.  Heart Eyes

# 155
Яд ме е за Рангел, много хубаво момче.

Взе ми думите от устата!

# 156
  • София
Дарин го бях запомнила че е редактор в списание, не съм разбрала че е и фотограф.
Прави ми впечатление, че няколко участника са взели думата и само тях си дават, за сметка на други, които въобще не показват, като нашата съфорумка.

# 157
Коя е нашата съфорумка?

# 158

Е, те в Сървайвър си идваха с прякорите - как да не кажеш на Занев Клеопатра?  Mr. Green

Ааа, не! smile3515
 hahaha hahaha

Аз на почти никой не помня имената..
На Виктор веднага му го запомних.  Heart Eyes Mr. Green

Малко офф-топик, но Сиси все забравям да ти кажа, колко се зарадвах като ти видях лентичката в подписа  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug

От днескашния епизод мога да кажа, че ми стана мъчно за майката на 3-те дечица, че си заминава..
Евала на шефовете, че предложиха пак на Силви (момчето, което е отраснало в дом) да отиде на стаж при тях, това ще му бъде много полезен опит.
Хареса ми играта с рязане на лук, в крайна сметка един готвач трябва да може да прави такива елементарни неща, а не като онзи мъж, който 3 пъти се поряза.
Онази цицестата леличка беше пак с разголена блузка и целия и сутиен се виждаше. ooooh!
Много апетитно ми се стори ястието с доматен сос и яйце на чужденката.

# 159
  • София
Питах и ми отговориха,че утре ще покажат в галерията, какво са сготвили първите минаващи напред.

# 160
И аз така се надявах да видя шедьоврите на първите, дето останаха - нито показаха, нито опитаха.

Как да съм убедена, че на китеника яйцето е основен герой? А?

# 161
  • София
Хареса ми епизодът. Има много симпатични участници - Аврам, Елена, двамата виетнамци (дано не бъркам). И мен ме е яд за това момче, дето си тръгна първи.
Майката на трите дечица тръгна ли си?

# 162
  • София
Коя е нашата съфорумка?
Катерина е наша съфорумка, но почти не я показват. Представи се с патешки дроб в началото. По назад ги бях пуснала всичките 40 със снимки, там я има.
И аз изпуснах майката на трите деца, много жалко ако е отпаднала.

# 163
  • Балчик
Хареса ми епизодът. Има много симпатични участници - Аврам, Елена, двамата виетнамци (дано не бъркам). И мен ме е яд за това момче, дето си тръгна първи.
Не, остана в играта майката.

# 164
  • Ямбол
Не, остана в играта майката.
Нали ѝ казаха, че ще гледа вкъщи на телевизора с още двама. На нея ѝ беше изтекъл белтъка.

Общи условия

Активация на акаунт