MasterChef България, Тема 2

• 52 099
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Момичето с булимията е Елена, много добър кулинар.
Нали беше анорексия? Thinking Това са две различни понятия.

# 46
Дарине, радвам се, че пишеш тук и поздравления за представянето  bouquet
Нали разбираш, че 40 и повече души няма как да бъдат запомнени от раз в предаването и тук, повечето правим асоциации с кандидата на базата - външен вид, представено ястие, реплика, история....поне аз имена не помня, освен ако не ги дават твърде често Wink
Добре дошъл и от мен.
Ще им научим имената съвсем скоро на участниците в чудесното шоу.

# 47
  • Пловдив
Сина ми, 8 г., изгледа два епизода и се зомбира с шоуто Mr. Green, не помръдва пред екрана.
Снощи, изведнъж с въздишка казва - Погледни го средния човек /Виктор/, как му личи, че е прекрасен Joy Joy Joy 
Peace
Моят син, също на 8 /и половина/, сяда пред Тв и не мърда по време на предаването. Има си фаворити, и на всичкото отгоре взе да иска да става майстор-готвач. половинът, който е бил готвач на младини, се възхити, че когато той го е работил е било супер непрестижно да си готвач и са го гледали като насекомо. За това е и решил да учи висше и да се занимава с друго. А сега нещата са се обърнали и това много, много ни радва. Кулинарията е страхотна красота!

# 48
Цоп и аз при вас. Чак на втора тема, но по-добре късно. С голямо желание го гледам предаването и го чакам с нетърпение.
Симпатизирам на Виктор от журито.  Heart Eyes Има чар и достолепие.
Андре ми е добряк и симпатяга.
Но Петър откровено ми е неприятен. Знам, че много тук го харесват, но и визуално и като поведение не ми харесва.

Толкова за сега, ще коментирам повече по-нататък.

П.П Само да кажа, че вчера синът който отпадна от майка си, искрено ме разчувства. Много естествено и емоционално се получи и дано му дадат шанс на детето.

# 49
Анорексия, да. Моя грешка, извинявам се. Когато станат ясни 16-те финалисти наистина ще ви е по-лесно и на сайта ще има секция с имената и снимки на всички. Приятно гледане довечера.

# 50
Довечера освен да режат лук, май и ще готвят нещо.

# 51
  • Berlin
Рязането на лук имало ли го е някъде другаде като задача? Много ми е познато. newsm78 За скорост ли ще бъде?

Моят син гледа само 1ви епизод и беше залепнал за дивана, явно се впечатли. Само че вече не го гледа, защото спи по това време, иначе сигурно бих му позволила да го гледа вечер с нас.

# 52
Ехааа колко много сте изписали. Благодаря за прекрасно оформената тема на H0uSse_Baby.  bouquet

Аз самото начало изтървах и започнах да гледам по- късно, после наваксах тук да изчета за журито , но без да съм на 8 години и още от раз бих казала и аз това:

Сина ми, 8 г., изгледа два епизода и се зомбира с шоуто Mr. Green, не помръдва пред екрана.
Снощи, изведнъж с въздишка казва - Погледни го средния човек /Виктор/, как му личи, че е прекрасен Joy Joy Joy  
Peace

Петър доста сте го коментирали, ще се въздържа...  Sick От участниците все още нямам фаворит.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 17:20 от Билян@

# 53
  • гр. Варна
Рязането на лук имало ли го е някъде другаде като задача? Много ми е познато. newsm78 За скорост ли ще бъде?

Моят син гледа само 1ви епизод и беше залепнал за дивана, явно се впечатли. Само че вече не го гледа, защото спи по това време, иначе сигурно бих му позволила да го гледа вечер с нас.

В единия сезон с Рамзи го имаше като задача - май втори сезон  Thinking
А трети белеха и рязаха ябълки  Grinning

# 54
  • София
Сега ... много молим, ако някой знае га по програма ша готвят кофтенца с доматен сос и шкембе чорба, да пише, че да не го пропусна.

# 55
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. GreenЛани доста шведи в хотела си водеха от контингента на Зл.пясъци точно подобие
на Мариелчето... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
но чинията и беше ОК.Някой кокош довечера да не изскочи от камион?

# 56
Когато е нещо за рязане обикновено е не само бързина, а и прецизност.
Интересно ще е, щом и ще готвят довечера, най-сетне. Simple Smile

Искам да благодаря на H0uSse_Baby за темата, а и на koikoii за информацията - много полезно!

# 57
  • София
Дарине, добре дошъл Simple Smile
Има време, ще запомним имената на всички с времето, все пак са излъчили само по няколко минути за човек. Ето, твоето име вече го запомнихме Simple Smile Желая ти успех  Peace

# 58
За сега като че ли най много ме впечатли кулинарния редактор , просто знаеше какво прави, а и сигурно се е нагледал на всевъзможни рецепти и е пълен с идеи относно приготвянето и поднасянето на храната. Другия ми фаворит е момичето от снощи преборило се с булимията, както и танцьорката на пилон, една от малкото представили се с десерт!

Дарин се казвам, благодаря ви
Момичето с булимията е Елена, много добър кулинар.
Танцьорката на пилон се казва Стефани
Добре е да използвате имената им, те са доста повече от кратките им описания Simple Smile

Ще ги запомним, сигурна съм  Wink Сега със списъка с имената на участниците е още по лесно, но ви даваха съвсем на бързо и нямаше как да запомня 40 имена, а и в сегашното ми състояние мозъка ми функционира с половината си капацитет  Mr. Green  hahaha

# 59
Сега ... много молим, ако някой знае га по програма ша готвят кофтенца с доматен сос и шкембе чорба, да пише, че да не го пропусна.

hahaha thumbsup thumbsup

Чакам с нетърпение сълзите довечера  Laughing Laughing Тая мадама, за която последно се говореше в предната тема...голямо самочувствие, голямо чудо  Crossing Arms

Благодаря за темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт