MasterChef България, Тема 2

• 52 233
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Мерси.   bouquet

А тази Ивелина от Варна, къде е управителка? Много ми е позната.

# 601
L'Agent, мерси. Аз предната тема я пропуснах.

# 602
  • Sunshine state
За каймата- аз се сетих за спагети болонезе или за пица от кайма- блатът се прави от овкусена кайма, а отгоре се нареждат продукти по желание.Мляното месо ми е любим продукт за готвене.

# 603
Аз не съм много по каймата.. веднага се сетих за кюфтета, но нали не можело и най - вероятно щях да направя някакво месно руло.

# 604
  • Sofia
Аз днес се възползвах от рецептата на Дарин за паста без варене. Получи се идеална! И доста удобна за готвене с гипсиран крак. 
  bouquet за Дарин!

# 605
  • София
Имаха само котлон, не можеше да ползват фурна, така че доста рецепти като руло, овчарски пай и т.н. отпадат. В американския вариант (2 сезон) съм гледала същата задача и един от участниците (Ейдриан) впечатли журито с три кюфтенца с различни вкусове. Едното с моркови, целина, картофи, гъби в сос от жълта чушка, второто- с магданоз в сос от пармезан, третото- не разбрах с какво е.

# 606
Мерси.   bouquet

А тази Ивелина от Варна, къде е управителка? Много ми е позната.

Предполагам в нейната/на мъжа й фирми. Като им видях къщата, не ще са на заплата.  Peace

# 607

ПП Наистина ли си мислите, че няма сценарии? Удивена съм от разсъжденията тук.
Е, хайде кажете го този сценарий. Щом го знаете.

# 608
  • Sunshine state
Сценарий има всяко едно предаване, но едва ли има реплики за участниците. Удивлявай си се колкото си искаш.  Wink

# 609
Здравейте всички! Благодаря, че гледате Masterchef и подкрепяте своите фаворити. Много благодаря за прекрасните коментари и за милите думи във Facebook. Давате ми много кураж и стимул.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Това, което най-много ме "дразви" в предаването е времето на излъчване. ЗАЩО ЧАК 21:30?! Толкова ли е важно да има турски сериал час и половина?! ooooh!

# 611
За мен е супер този час, защото детето е заспало.
Преди като Биг Брадър беше от 8ч. го гледах на пресекулки и за това не ми беше интересно.
Гледам и новото предаване "Женени от пръв поглед" ще бъде от 21.00 ч., което пак ме устройва  Peace

# 612
  • in Wonderland
Здравейте всички! Благодаря, че гледате Masterchef и подкрепяте своите фаворити. Много благодаря за прекрасните коментари и за милите думи във Facebook. Давате ми много кураж и стимул.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Здрасти и добре дошла при нас!!!
Ти Таня ли си?

# 613
Здрасти и добре дошла при нас!!!
Ти Таня ли си?

Да! Фен съм на Бг мама от години Simple Smile Много се радвам, че сте отворили такава тема.   bouquet Heart Eyes

# 614
Таня   bouquet Здравей, радвам се, че си при нас. Пожелавам ти успех и дано да си стигнала по-далеч в състезанието   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт