MasterChef България, Тема 2

• 52 139
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Много сте изписали.

Мразя да режа лук. Успех на участниците. Сигурно ще е много... сълзливо Laughing

# 61
  • София
Мен пък ме е яд, че точно тази вечер вероятно няма да мога да гледам.  ooooh!

# 62
аз съм за Ивелина (с рибата тон) и момчето фризьор -  newsm78 е забравих името сега

# 63
И аз в новата тема. Харесва ми предаването, нямам търпения за епизода довечера.
За сега нямам фаворити.
Да ви питам - знаете ли кой е ресторантът на Виктор?

# 64
  • Пловдив
И аз в новата тема. Харесва ми предаването, нямам търпения за епизода довечера.
За сега нямам фаворити.
Да ви питам - знаете ли кой е ресторантът на Виктор?
Chef's се казва  Peace

# 65
Много ми допадна вчера Аврам фризьора. Стискам му палци!

# 66
  • До сърцето...
Сина ми, 8 г., изгледа два епизода и се зомбира с шоуто Mr. Green, не помръдва пред екрана.
Снощи, изведнъж с въздишка казва - Погледни го средния човек /Виктор/, как му личи, че е прекрасен Joy Joy Joy  

Устами младенца глаголит истина Simple Smile

Радвам се, че и децата мислят като мен. И другите двама ми харесват, но Виктор има нещо запомнящо се...

# 67
  • София
Шведската госпожа е доста неприятна. А това че обиди Гордън Рамзи никога няма да и го простя  Crossing Arms

# 68
  • в резерват
И аз не помня имена  Grinning. В темата където нищехме  Сървайвър си имахме и "Клеопатра" и "Простакесата" и т.н. Тааа, ако има четящи участници тука да свикват, понякога нещо като им се лепне,  така ще си отиде и до края.  Grinning

# 69
  • Свищов
Рязането на лук имало ли го е някъде другаде като задача? Много ми е познато. newsm78 За скорост ли ще бъде?

Запалих се по предаването и реших да изгледам някой друг сезон от американското издание, както и от детското такова, та ми е прясно. Btw с децата ми е по-забавно и интересно за сега. Изгледах по един сезон и от двата.

# 70
Много сте изписали.

Мразя да режа лук. Успех на участниците. Сигурно ще е много... сълзливо Laughing

И аз това си мислех - 40 човека в едно помещение, режещи лук  - newsm45 newsm45 newsm45

Интересно ще е  Mr. Green

# 71
Май в американското имаше подобна задача - белене и рязане, дали и при Слави нямаше newsm78

# 72
Да, сега като започнат задачите ще е много по-интересно  Peace

# 73
Аз си имам няколко фаворита, от тях двама са блогъри и обяснимо им знам имената  Mr. Green На другите ще ги запомня в движение.
Стефи я запомних - хареса ми представянето ѝ, и фризьора от снощи, чието име не помня. В предните епизоди имаше и други добре представили се участници, но ги позабравих. Сега като мине цедката и останат по-малко ще ги запомня вече.
Нямам търпение до новия епизод. Дано го дават все така във вторник, сряда и четвъртък. Не ми се иска да чакам по една седмица, за да гледам по един епизод.

# 74
Мерси за темичката!  bouquet

Тази Мариела само като й видях корсета с показания корем и бюст и ми стана ясно що за птица е. Sick

Общи условия

Активация на акаунт