MasterChef България, Тема 2

• 52 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
Благодаря, Одри.

# 91
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малко ми дойде повече това размахване на пръст да сме им казвали имената на участниците като говорим с тях. Още сме на ранен етап, виждали сме ги по пет минути, трудно е да запомниш името на някой за толкова време. Като мине време, ще си имаме фаворити и ще им помним имената  Wink

Peace
Освен това, че са 40 човека, още тази вечер почти половината ще отпаднат, така че кому е необходимо да помни излишно имена?!

# 92
Малко ми дойде повече това размахване на пръст да сме им казвали имената на участниците като говорим с тях. Още сме на ранен етап, виждали сме ги по пет минути, трудно е да запомниш името на някой за толкова време. Като мине време, ще си имаме фаворити и ще им помним имената  Wink

Peace
Освен това, че са 40 човека, още тази вечер почти половината ще отпаднат, така че кому е необходимо да помни излишно имена?!
Именно.
Не трябва ли след като нарежат лука днес и да готвят. Каквото помня от американското след тази техническа мисия имаше и нещо готварско. Или аз бъркам?

# 93
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Именно.
Не трябва ли след като нарежат лука днес и да готвят. Каквото помня от американското след тази техническа мисия имаше и нещо готварско. Или аз бъркам?

Да, май имаше и друга задача след техническото пресяване.  Thinking

# 94
Е, със сигурност за 1 час предаване няма да е само рязане на лук, макар че по български ако е, може и 1 час да го дават, някой като се пореже и го повторят 67 пъти и готово.

# 95
Едва ли само лук ще режат. На финала на епизода от вчера, като показваха какво ще става днес, освен рязане на лук, мернах някой да бърка яйца в купа. Явно ще има и готвене.

# 96
  • пак на Рив Гош
И аз искрено се надявм да не е само рязане на лук, че ще ме загубят за каузата Simple Smile.

Тази сутрин довърших снощното предаване, ставам все по-голям фен на Андре Токев.
От участниците много ми хареса Елена, много симпатично и позитивно момиче изглежда.
Засега освен на нея, ще стискам палци на Дарин, Катерина и Ивелина.

Прочетох коментарите и тук, и в страницата на Мариела... може в истинския живот да не е това, което представя по телевизията, но образът, който видях снощи, изобщо не ми допада  newsm78. От момента, в който се изказа пренебрежително за Гордън Рамзи  Heart Eyes, ми стана ясно, че не е от моята кръвна група  Mr. Green (така де, к'ъв е тоя психар, дето е само сред тримата майстори-готвачи с най-много звезди Мишлен  Laughing)
Макар бургерът да изглеждаше добре.

# 97
Ааа ще готвят! Браво  Mr. Green

# 98
  • София
Аз с нож с остър връх винаги се набождам.

# 99
Виктор как приключи - "Easy"  Joy

# 100
Леле, тва с този лук е жестоко! Hug

# 101
  • Sofia
Аз с нож с остър връх винаги се набождам.
и аз,задължително Wink

# 102
  • София
Чак ми се дояде лучена яхнийка, а уж не ям такава.

# 103
  • Разпиляна във въображението
Рамзи и лука - мисля, че беше казал да не се реже "дупето", т.е. откъм корените Thinking

Силви и сервитьорът продължават.

# 104
Лелеее, колко много лук.. Представяте ли си как се стои там...

Общи условия

Активация на акаунт