MasterChef България, Тема 2

• 52 304
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • гр. Варна

Ако имаш време изгледай 1-2 епизода. Много са интересни.

Знаеш ли къде мога да ги намеря?

# 331
  • с/у ОколоМръсТното
Цоп, но не гледам редовно.

# 332

Тук ги гледам аз. В торент сайтове не съм срещала преведени епизоди.

# 333
  • гр. Варна

Тук ги гледам аз. В торент сайтове не съм срещала преведени епизоди.

#Shocked А аз си мислех, че съм голям фен и знам всичко   Embarassed

Благодаря   bouquet

# 334
РадостнаИ, в youtube има качени всички сезони на MasterChef Junior. Peace
EDIT: Дублирала съм Merelenda Blush

В днешния епизод ли ще отпаднат всичките десет участника? Нали трябва да са 16 в основната група, а сега са 26?

# 335
В днешния, да. От следващата седмица започва истинската борба  Laughing

# 336
Благодаря!   Hug
Нямам търпение, гледа ми се повече готвене!

Още нямам фаворити, даже не съм запомнила имената на всички участници.
Но следващата седмица вече ще е по-различно... казах ли, че нямам търпение? Joy

# 337
Аз пак да питам като неразбрала: защо в рецептата на Йоли за поширани яйца пише водата да заври, след като навсякъде в нета за поширане е уточнено вода 70-80 градуса без водата да завира? newsm78
И аз това се чудя.
Защото варианта на Йоли е с найлоново пликче (фолио). А когато яйцата не са  сложени в нищо , водата не трябва да завира.

Малайзийката не е ли всъщност индонезийка?

# 338
  • в резерват

Малайзийката не е ли всъщност индонезийка?

няма значение, до края на сезона на предаването ще ги уцелим всичките  Grinning Grinning Grinning

# 339
  • София
Аз сега пак изгледах епизода от снощи и Нина (майката на трите деца) и Феди продължиха, снощи ги бях пропуснала от вълнение. Симеон и Аврам също са ми фаворити.

# 340
Много ми допадат Аврам, Нина, Дарин, Симеон, Феди и азиатците.
Единствената истински противна ми е Китеника, но знам че трябва да има и противни, иначе не е интересно. Не харесвам и момичето на пилона.
А и шеф Петров не харесвам. Peace

# 341
Не съм гледала детските предавания, предполагам с дечицата шефовете са по-меки!  Crazy
Децата са изумителни. Бих казала, че се справят на нивото на възрастните, дори в някои случаи по-добре от тях. Отношението към децата определено е много по-различно, но задачите, които им поставят и изпитанията на които ги подлагат са едни и същи като при възрастните.
Ако имаш време изгледай 1-2 епизода. Много са интересни.
Децата ми скриха шапката! Как е възможно да са толкова добри!!! А детските им реакции много трогват, зарибих се тотално!!!

# 342
Уникални са децата, особено Александър от 1ви сезон. Това вече си е извънземен талант Simple Smile Много ме изкефи, че няколко месеца след като спечели, го поканиха да журира в индонезийския вариант Simple Smile

# 343
  • Ямбол
Какви са тези деца?
Нали сме в България?

# 344
От американския Мастършеф Джуниър. Между другото в почти всички държави имат и джуниър, но ме съмнява да го почнат и при нас Simple Smile нашите деца друго ги интересува... Дано да бъркам де.

Общи условия

Активация на акаунт