MasterChef България, Тема 2

• 52 161
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
а,мерси...чесън,мащерка и чер пипер съм пропуснала

# 526
  • Ямбол
Реакцията на веге-то ми се стори леко преиграна. Много е вероятно да са я накарали така да реагира, за да има интрига.

# 527
  • Sofia
Не смятам,че преиграва....такива са вегетарианците и веганите.

# 528
  • София
Аз пък си мисля че голям процент от нещата които ни показват са по сценарий.

# 529
Реакцията на веге-то ми се стори леко преиграна. Много е вероятно да са я накарали така да реагира, за да има интрига.
Имам позната веге, на която буквално й се повдига при вида на месо, но тя не е тръгнала да става готвач. Щом си решил да отидеш на такова състезание, трябва да ти е пределно ясно, че ще се наложи да пипаш месо. Ако от каймата й става толкова зле, какво ще прави когато им дадат месо, което е нужно да се обезкости?

# 530
  • Sofia
....или животно,което трябва сами да разфасоват...гледала съм как им дават живи омари

# 531
  • Berlin
Тази особа съм я пропуснала... Но май няма дълго да ни "радва", като чета коментарите. Simple Smile

# 532
  • София
....или животно,което трябва сами да разфасоват...гледала съм как им дават живи омари
Представям си, ако им дадът заек какъв рев ще има  Crazy

# 533
  • гр. Варна
Аз не мисля, че има някакъв сценарий  Simple Smile
Предаването не е като другите реалитита - най - малкото няма гласуване, за какво да ги карат да се държат по определен начин?  Thinking Или можеш да готвиш или не

# 534
Не смятам,че преиграва....такива са вегетарианците и веганите.
А, не са всички. Дъщеря ми към 7-8 години беше вегетарианка, но нямаше проблеми да си сипе от ядене което е готвено с месо. Без месото естествено. Laughing  Изкуши я в един ресторант телешки пепър стек и пак прояде месо.

# 535
От първия епизод се акцентира върху определени участници и мисля, че победителят е сред тях.Не гледаме в реално време и монтажистите са си свършили работата, за да е по-интересно и да има по-висок рейтинг...

# 536
Не е сценарий  Peace Могат естествено да предизвикат реакции като избират определени предизвикателства (примерно да дадат да се обезкостява заек на Юлияна), но самите реакции на хората са истински.
Иначе моят абсолютен фаворит е Ву  Heart Eyes Не че имам някакъв избор де, иначе щеше да има семейни скандали, все пак сме женени  hahaha

# 537
  • Пловдив
Не са всички, разбира се! Аз не ям месо от 24 години,  но приготвям ежедневно за семейството си, не ме е нито гнусно да го пипам, нито да ям ястия с месо, като не ям месото. Peace Аз ям рибни обаче ... За супата мъжа ми си направи експеримент и той участва в състезанието да познае съставките - ами в списъка му присъстваше всичко, без девисила,  мащерката и дафинов и я лист, а дори не опита супата, само по това, което дадоха, т.е. беше със 17 елемента.   Та човек дори от обща култура трябва да познае поне 13-14 неща, стига да не се притесни,  както Кристина напр. И аз не харесах вегето,  недопустимо е такова поведение в кулинарно предаване с обща насоченост.  А детето с калинки те няма място на финала и ме е яд,че заради Бла бла бла  я дотикаха до финал, а и символиката й все беше една и съща - дървета и природа. А учителката със слънцето не одобриха. ..
От,  Рали, много се радвам,  стискам му палци!

# 538
  • Sunshine state

Иначе моят абсолютен фаворит е Ву  Heart Eyes Не че имам някакъв избор де, иначе щеше да има семейни скандали, все пак сме женени  hahaha
Много е симпатичен Ву,да знаеш! Стискам му силно палци!   bouquet
И аз не смятам,че е сценарий. Вегетата са си такива.

# 539
  • София
Иначе моят абсолютен фаворит е Ву  Heart Eyes Не че имам някакъв избор де, иначе щеше да има семейни скандали, все пак сме женени  hahaha
Я, още един форумно представен участник! Simple Smile Стискам палци на Ву, самият факт, че е стигнал дотук, вече е едно много голямо признание!

Общи условия

Активация на акаунт