Могат естествено да предизвикат реакции като избират определени предизвикателства (примерно да дадат да се обезкостява заек на Юлияна), но самите реакции на хората са истински.
Не че имам някакъв избор де, иначе щеше да има семейни скандали, все пак сме женени
Аз ям рибни обаче ... За супата мъжа ми си направи експеримент и той участва в състезанието да познае съставките - ами в списъка му присъстваше всичко, без девисила, мащерката и дафинов и я лист, а дори не опита супата, само по това, което дадоха, т.е. беше със 17 елемента. Та човек дори от обща култура трябва да познае поне 13-14 неща, стига да не се притесни, както Кристина напр. И аз не харесах вегето, недопустимо е такова поведение в кулинарно предаване с обща насоченост. А детето с калинки те няма място на финала и ме е яд,че заради Бла бла бла я дотикаха до финал, а и символиката й все беше една и съща - дървета и природа. А учителката със слънцето не одобриха. ..
Не че имам някакъв избор де, иначе щеше да има семейни скандали, все пак сме женени 

Стискам палци на Ву, самият факт, че е стигнал дотук, вече е едно много голямо признание! Препоръчани теми