Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 214
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Би, благодаря. 
Изглежда подскоците ме морят повече мен...както и постоянната смяна прав-легнал при изпълнение на упражненията. После сигурно ще свикна.

# 151
Ще ви чета довечера, но да се отчета:
Bob Harper - Totally Ripped Core (49 min) - чудна, чудна, горещо препоръчвам!
Има я и в ютюб, ха Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=RALniLPoD3I

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 21:57 от Agent Provocateur

# 152
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти.

Вив, номера със содата на Бен пробжа ли го?. На мен ми помага. До 4ас съм в тоалетната и свър6вам каквото трябва.

Ох, аз не6то не мога да се стегна с храната. Закъснява ми на това отгоре и ме пере ПМС и ми е много кофти този месец. Не ми се тренира, дала съм си по4ивка до понеделник  Rolling Eyes
Утре и в други ден смятам да направя мазен пост- само на тахан и авокадо. 6те видим как 6те ми се отрази. Много вода съм задържала, 4увствам се двойна и тромава и в ло6о настроение  Rolling Eyes
А.. да, и връ6там се към ВМ-НВХ. С това хранене се 4увствам най- добре и нямам залитания.

# 153
  • Пловдив
Тяничка, много се радвам за теб! Страхотно да бъде и често да се случва! Ще чакаме коментари от мястото на събитието, като му дойде времето!  Сина ти е супер!
Свети   bouquet
Виви, голям си сладкиш! Подкрепям те във всичко, на които си подложиш в името на супер фигура, дори и в пиенето на гадна сол!
Бобче, дано като си починеш и ти мине лошото настроение, пролетта идва и трябва с нея да се усмихваш и ти и !
Весела вечер!

# 154
Ден 16, 90ДП, ниво 2

Цял ден съм на варени картофи и чай от глухарче. Измрях от глад и се чувствах като парцал, заболя ме и глава. Докато към 6ч не сгънах половин шоколад и такава сила ми дойде  Grinning поразкъркори ми се корема, но реших да тренирам. После изядох останалите варени картофи и малко пилешко месо. Определено се чувствам по-добре. Но да не казвам голяма дума, че утре може да съм на съвсем различна вълна.

Тяна, много се радвам за теб  Hug
Свети, няма повод да се чувстваш така, радвай се на придобивките!
Вив, разбирам те напълно!  Hug И аз винаги се боря с някакви хем мизерни, хем пък супер дразнещи килограми.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 22:29 от Анонимен

# 155
Гледах вчера разни клипчета на жени тренирали по 3-6месеца дадена програма и с доста сериозни резултати.
Та се зачудих, дали това е реално и възможно без зверски хранителен режим?

Преди години хич не ми трябваше да тренирам, за да си поддържам теглото и фигурата. За съжаление след 2то раждане нещата коренно се промениха и сега няма да стане нито само с режим, нито само с разходки.

И още един въпрос, има ли тренировки, които да наблягат на коремната област? основно там ми е проблема. Винаги съм имала т.нар. слаба коремна стена (т.е. слаба мускулатура в тази област) и след 2бр. секцио и рязане на мускулите...нещата съвсем станаха зле.

# 156
Sesylle, не, без хранителен режим - трудно, да не кажа невъзможно.

За корема - http://fitnesinstruktor.com/zasto-s-koremni-presi-ne-se-topi-korema/

Flutter

# 157
Любче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тука съм ма, ама не се показвам да не правя калабалък из темата и да не хабя страници с едно и също. Тренирам аз. Платих си да ми изготвят програма за домашни тренировки и хранителен режим. Писна ми да се убивам от тренировки без резултат. От 1 месец тренирам уж контролирано, ама пак не виждам кой знае какво. За щастие хранителния режим отговаря и на стомашните ми проблеми. Та си налягам парцалите на всички фронтове. Не видях кое момиче се оплаква от стомашни проблеми. Съвет не може да се дава. За всеки е различно. Да види какво ще ѝ каже доктора и да си прецени. Но определено да зареже всички зеленчуци и плодове в изобилие и да кара на такива задушени, маха всичко тестяно и сладко също. Да не казвам, че мен киселото мялко ме съсипваше без да знам. И понеже всеки вика яж, та яж пробиотици и аз дъня, та дъня. Много ми се иска да вярвам, че това е временно положение, че аз не че примирам за салати, но по малко като гарнитура си хапвах. А кой какво обича – ами и аз си обичам ВМ НВХ, но съм го спряла за известно време. Сега да не каже някой, че от него съм така. С него по-скоро излекувах гастрит и язва. Няма нищо общо. Аз просто от ученичка съм със стомашни проблеми и сега на дъртини съвсем цъфнах.

И да не ме увика Мери да се отчета с нещо спортно - снощи тренирах Гърди, Рамо, Трицес, Преса (програмата ми ме хваща към час и половина). Днеска кардио 30мин е наред. Утре почивка.

# 158
# 159
  • UK
Привеееет!

Днес сутринта порядъчно се размазах с 1 час Banish Fat Boost Methabolism. А сега вечерно Yoga with Adriane, day 12. Сега пия вино и пускам някой сериал.

Барбич, съвсем спокойно може да замениш кардио 2 с кардио 1 или с кардио 3!  Според мен нещо в поредността на упражненията и се притиска повечко далака, знам ли Laughing

Дилянка, страхотно меню! Огладнях като те слушах!

Аз днес също съм почти отличник с храненето:
Закуска: Банан, мюсли, соево кисело мляко
Обяд: Салата микс зелении, чери домати, жълта и червена чушка; Хумус и Пълнозърнест домашен хляб
Следобедно: еспресо; смути (от Коста) - няколко вида берита
Вечеря: домат с лещени кълнове, пастет от тофу с авокадо, пълнозърнест домашен хляб с домашна лютеница! (пусто сърце не трае, имах 2 бурканчета в килера от баба и си ги кътам, че тук няма такива неща, и вие като се раздрънкахте - лютеница, та лютеница...) Mr. Green
и за десерт половин черен шоколад. Така е! Има дни с много калории, бебе кърмя Simple Smile Важното е, че килограмите вървят надолу. Днес за първи път паднах под 50!  Sunglasses

# 160
  • Пловдив
Дрийми, поздравления!!!   bouquet Метаболизмати, както ти каза, работи на 8   bouquet Само така!  А на мен все ми се струва, че Дилянчето много малко яде  newsm78 Ама тя си знае  Hug
Сесил, снощи писах, писах, ама нещо не можа да се побликува. Та по повод питането ти, и аз до вчера като Мери бих казала ,че Не. Обаче точно вчера цял ден се ядосвам значи и вече бих казала - зависи. Бях на фризьор - моята фризьорка е от тези жени, които цял живот са или пухкави, или дебели, вечно са или на диета , или пред диета. краката са и едни такива като диреци - неоформени, без мускул, същата работа и за дупето - широко и плоско, ръцете ... Абе никакъв спорт не излъчва. Сигурна съм, че не може да мине 500 метра ,без да спре. Не, че иначе е много дебела, а просто отпусната. Както и да е, не я бях виждала два месеца и вчера отивам и я гледам - видя ми се наполовина, отслабнала изглежда поне с 6-7 кг. , със съвсем приятно оформена фигура, не, че има някъде мускул, но някак си много приятно изглеждаше и вече не ми се видя ни пуФкава, ни нищо. И я попипах на каква диета е - в момента, в който влезнах в салона, чух че си поръчва - пържени картофи, сандвич с пържено яйце и колбас и кадаифче за десерт. Ама викам си сигурно е някакъв чийт дей. И тя - ами ти не чуваш ли какво ям, на никаква диета не съм. Отслабнах, откакто тръгнах на йога - ходи от месец и половина на йога. Не си е променила режима на хранене. Е, направо ви казвам умрях от яд! Аз се скъсвам от тренировки, интензивни, гадни, три пъти си плюя в пазвата, преди да ям сандвич, даже не ям, за пържени картофи да не говорим и пак като се отпусна един месец тук--там и ставам трупче. А хората с някакво си лежане на пода три пъти в седмицата свалят килограми. Та какво да ти кажа, явно си е до организъм. Между друото снаха ми, която е голяма кльоща по принцип, ама от тези грозно слабите, и тя като тръгна на йога отслабна някак си 4 кг. - от 51 на 47 , тя е висока 166 см. И никога не мисли какво да яде - яде огромни сандвичи от цяла франзела с неща, банички, кексове и подобни.
А иначе обикновено програмите си вървят с хранителен режим и тези хора ,които дават с тези резултати са се подложили и на хранителните режими към програмите, не са отслабнали само просто с програмата.
Аз си изказах тежката мъка /ами гадно е бе, хора, чувствах се прасе до нея, най-малкото ръката ми е двойна... кел файда, че имам бицепс, трицепс и сие  Banghead/
Агент, моля те, откак точно от ютуб веднъж правих една Пюр Бърн супер стренгт на Боб - , 70 минути, го споменавам с лошо, като стане въпрос за дълга тренировка. Сигурна съм, че е буквално убийствена, ама на мен този човек ми мачка самочувствието. На онази тренировка почнах с 5 кг., след второто движение минах на 3кг. и накрая си взех едно килограмовите гирички, които събират прах по принцип ... После не мога да надигна горда спортна глава от срам поне една седмица. Тенкс, бат ноу, тенкс  Joy /засега/
Отивам да си пия второто кафе и после имам среща с Шон. bowuu

# 161
Разбира се че е най добре да се съчетава режим с тренировките за отслабване.  Аз имам точно такава нужда и сега сериозно съм се мотивирала и рещила да действам.  Имам цял един гардероб с дрехи, които не ми стават...а преди 2г на тези килограми влязох да раждам. Sad
Вчера си избрах един от режимите на Руми Илиева и ще следвам него.

# 162
Любче подозирам, че моята и твоята фигура са еднакви  Laughing Аз от тренировките се постегнах, но това само с йога никога, ама никога нямаше да се случи. Дори и 1 грам или милиметър нямаше да мръдна, убедена съм в това.

# 163
Истината е, че метаболизма ни и организмите ни са много различни като цяло- като действие и бързина. И за съжаление, аз и може би много от вас, не сме от тези, които могат да се тъпчат ВВ всеки ден и да не качват нищо. Знам, че в нечестно и преди много се ядосвах, но пък вече изобщо нямам желание за пържени, бургери и тем подобни гадости. Само сладкото не съм отказала, защото много го обичам. И въпреки това, ако човек изобщо не се е движил, както тази дама, за която обяснява Любчето, то нормално да свали и при такива движения.
Аз за себе си не мога да преценя дали йогата само би ми помогнала, по-скоро не, защото аз не съм имала кой знае какво за сваляне. Но със сигурност се чувствам прекрасно, когато я съчетавам с другите упражнения- както физически, така и психически. Това, което действа при едни, не действа при други. Всеки от нас чрез опита (няма друг начин, за съжаление) - разбира кое е правилно, кое действа и от какво трябва да се лишава, за да постигне желания резултат. Важен е балансът Simple Smile) Peace
Аз по-късно ще се отчитам, че освен йогата се чудя какво да врътна Simple Smile)
За закуска си направих овесени ядки с чай и съм си взела банан за по-късно Simple Smile)

# 164
  • Варна
Добро утро на всички спортуващи момичета! Не съм писала доста отдавна в темата, но от време на време ви следя и попивам полезните съвети с интерес. Накратко за мен, спорта е неизменна част от живота ми, и моя страст. Разнообразявам го,според потребности, и възможности. Спортувам и в нас,и в зала. В момента в нас сутрин правя Инсанити, а вечер силови тренировки- фитнес ,или зала с тип аеробни занимания. Храня се нисковъглехидратно, 6 пъти на ден, с хранителен режим ,изготвен за мен, и отслабнах с 7 кг. Имам още толкова за сваляне. Преди време,както казах пишех редовно ,и обсъждахме упражнения за долна част на тялото, по-точно брич и бедра.
Бяхте ми препоръчали от рускитя тракер за сваляне упражнения, мисля,че беше Татяна, инструктора,но не съм сигурна.  newsm78. Изтеглих си ги, но сменях лаптоп,и сега ги нямам, а много,много бяха хубави, и сега не успявам да открия. На първа страница има инструктор Татяна, но не са за сваляне, а от нейния сайт. Много ви,моля, ако някой се сети, и има идея откъде да сваля нейни,или друг тип подобни упражнения, ще бъда многоооооо благодарна.    bouquet
Пожелавам ви прекрасен уикенд, и чудесни тренировки!
  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт