Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 210
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
влизам да се похваля с първата цяла тренировка 30мин на BeachBody Slim In 6 Start It Up!.
Направо съм горда от себе си, сигурно за много от вас ще се стори смешно, които тренирате по 1-2-3ч., но за мен си е цяло постижение. Simple Smile
Вчера не успях да тренирам, но днес освен тази тренировка вечерта съм и на народни танци 1ч. Simple Smile

Храненето, още не успявам да наглася обяда в работата, но за понеделник вече ще съм подготвена с нещо домашно и здравословно. Simple Smile

# 136
Кой тренира по 2-3 часа?   Shocked
И 1 час е много! Веднъж седмично може..

# 137
Цвети, аз пък чакам с нетърпение да видя новата ти фитнес зала  Grinning Ако беше наблизо щях да ти подаря лежанка. Откакто синът ми го няма не я ползваме.

Стомахът ми трепери от вълнение. Чакам едно обаждане да си платя билетите и после ще се похваля. Стиснете палци моля  Praynig

Ван, това момиче Нора е много симпатично, но как го държи тоя въздух не знам  Shocked Аз пробвах и не успявам за толкова много време.

Хармони, не се тегли след големи натоварвания като спининга. Изчакай един ден поне. Изобщо не препоръчвам да следите килограми и сантиметри след тренировка. Нека починат мускулите и тогава.

За подуване и проблеми със стомаха на мен помогна протеиново хранене без хляб, ядки, зърнени и картофи. Писала съм, че от шест години вече няма помен от стомашната ми язва. Категорично ще кажа, че при мен прекаляването с ядки, особено фъстъци е направо е убийствено за стомаха ми. Ям ядки често, но много умерено. Преди не можех и да помисля за домати и затова и до днес не са ми много приятни, но ги ям и нямам проблем. Зеле обичам много, но и то ми причиняваше болки, особено киселото. Сега е добре, но и не прекалявам. При всеки е различно.

Ох, разсеяна съм. Пак ще ви пиша   bouquet

# 138
  • София
Тянка, стискам с цялото си сърце  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Фрея, сигурна съм, че е от храната, но пък е много добре, че си си записала час за гастро. Всичко ще е наред, няма как, да не е  Hug

Аз имам проблеми с ВС-то откакто намалих драстично мазнините.  ooooh! Ужас, направо. Днес пих английска сол,  baby_neutral

# 139
Merry., ами чета че момичетата пишат как са тренирали по 2-3различни неща за деня. Смятам да е по 20мин. всяко, пак се събира 1час може и повече.

# 140
Здравейте ! От почти 3 седмици не съм се вясвала - болни деца, а и аз бях болна . Наложи ми се да спря с тренировките за няколко дни и сега почти  успях да наваксам. Карам 90 ДП на Руми и утре ще ми бъде ден 60 , в неделя почивка . Освен 90ДП правя,почти всеки път, и клекове и напади след тренировката и така ми се събират около 50 мин.Явно допълнителните занимания дават резултати , защото скоро получих похвала от ММ за" много хубаво дупе, най-хубавото откакто ме познава"(8г). Иначе други резултати нито кантара нито метъра показват , но сега вече като съм здрава затягам колана .
Честити минуси и постижения на всички ! Мярнах нещо за някакви нови програми (ако нес е лъжа), тези дни като остане време ще се връщам да чета подробно . Чао!

# 141
  • UK
Добър ден и честит петък!
Стискам палци, Тяна, да се похвалиш после! Hug
Вив, кофти. Като човек с дългогодишни проблеми с перисталтиката, знам много добре колко е гадно. На мен ми помага киви сутринта (макар че вече почти никога нямам нужда).
Мен често от въглехидрати ме боли стомах - преди като живеех в София не е имало случай да си тръгна от една уж много добра пицария без болки. Понякога така ми се отразяват и овесените ядки. Затова твърдо вярвам в топлата храна, но пък всеки организъм е различен.

# 142
  • Пловдив
Виви, дано се ооравиш!
и всички други с болежките!
Днес отчитам почивка, така реших, че да не се претоваря на стари години. Бяха се събрали 9 дни , а и коляното взе да ме наболява, та викам време е. Утре се надявам да си направя Фрайдей файт плюс Боб. А дано!
Весел ден!

# 143
 И аз реших утре да си взема екстра ден почивка, че издишам. Ще взема да спихна.  Mr. Green Може би защото съм и недоспала.

Тяна,  Hug

Току що си поръчах уредите( 2 ) за мазето + още няколко дреболийки, както и покритие за пода ( за частта от мазето, където ще тренирам). Стана ми съвестно, защото все пак не са 2 лева, но не ходя по молове и по кафета, това ми е страстта и удоволствието. Но пак ми е съвестно.  Sad

Вив, не падат ли килограмите и с малко по-голям % мазнини от дневния калориен прием.

# 144
Всяка храна носи калории, следователно всяка храна дава енергия.

Белтъчините съдържат аминокиселини, които са нужни на цялото ти тяло: от кожата и косата, през мускулите и костите, та до кръвта.

Тяна, стискам всичките си палци!

Свети, не се самоизяждай - грижиш се за себе си. Със здраве да си ползваш уредите!

Отчитам клубен АероПилатес. Беше ми излючително интереснен (за разлика от обикновения пилатес).

# 145
Любче,

Скрит текст:
странни критерии имат модераторите на този форум  Close
Вече чак мен ядосаха. Скоро писах в друга тема. Там става въпрос за явна реклама на спортни добавки с неизяснен произход. От рекламиращите получих отговор, че не знаят какво продават, но не е отрова, защото никой още не е умрял  ooooh!
В този случай модератори не се намесиха. Аз се отказах и така... Не се ядосвай.

Докато пишех получих обаждането  Party

Преди България 4 дни в Мадрид при синът ни! Много съм щастлива, много. Той вече е уведомен и ни подготвя програма  Grinning Благодаря ви за подкрепата! Нали съм ви казвала, че съм късметлийка и непоправим оптимист  Grinning Желая на всички ви късмет. Само повярвайте в мечтите си  Hug

Вив, я си направи една хубава салатка с айсберг или маруля, зеле и зехтин + авокадо може и малко рязани бадеми отгоре ммм... Защо си отказала мазнините? Аз примерно мазно месо не ям, защото не мога, но от зехтин, авокадо, масло, кокосово масло и ядки не мисля да се оказвам.

# 146
Ах, Тянче, каква радост! Благодаря ти, че споделяш щастието си с нас!  Hug

# 147
Отчет за днес: брутална тренировка на Румяна за корем и цяло тяло + ден 24.
За закуска си направих смути от авокадо, бок чой, ябълка, ленено семе, чия и мака. За обяд си спретнах салата от бок чой, тученица, краставици, червена и зелена чушка + супа от спанак и коприва с киноа.
А сега след като се натренирах си направих протеина с банан на смути. Много вкусно стана Simple Smile))
Вив, защо намаляваш мазнините ? Стискам палци да се оправиш бързо!
Тяна, страхотна новина. Браво!

# 148
  • София
Тянка, еее, браво, много се радвам за теб  Heart Eyes Представям си какво ти е  Hug

Момичета, не че съм отказала мазнините, просто временно съм ги свела до тези в храната - месото ккквото съдържа (спрях свинското временно, заради високите калории), жълтъци, авокадо, евентуално ядки, кокос. Просто не добавям мазнина като си правя яйца или салата, съблюдавам съветите на Румяна, а и трябва да се вмествам в 1200 - 1300 ккал. Няма как, временно ще е така, просто не мога да се понасям на тези кила, нищо че са някакви си 3.
Свети, да падат. Бавно, но падат.
А на теб честито!!! Стрехотно е това, което си направила и изобщо не се чувствай зле. Жените харчат хиляди за какви ли не боклуци, а ти виж какво си направи за нищо пари! Супер си, аз много ти се радвам  Heart Eyes

# 149
Тянка, радвам се с теб  Hug

Отчитам за днес Rip 60 с TRX въжета, Week 6 Power and Strength - Jeremy Strom, час
В края бях мокра, мокра  Wink

Sesylle, поздравявам те за първата голяма крачка напред. Много добре си се ориентирала към Деби, потърси и други нейни тренировки по-нататък. Дълги са, но без подскоци и ритъма е поносим, тренира цяло тяло  Peace

Дана, толкова отдавна не съм тренирала с Джил, сега погледнах програмата, интересно. Благодаря  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт