Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.  bouquet
Сесил-резултатите ще дойдат,ако не се отказваш. Hug
Любче,не се демотивирай.Фризьорката ти ще сваля така известно време,но ще дойде момент да обърне внимание и на храненето.Да не споменавам колко вредно се храни. Peace

# 166
  • Пловдив
Отчитам Шон и Фрайдей файт рунд 2, краката ми смачка този човек.
Вики , къде се изгуби и защо не пишеш? То всички ние правим обикновено едни програми, ама пак се отчитаме и раздумваме.  Появявай се,че много ми липсваш   Hug
А за момичето, аз не се демотивирам,  нито ме интересуват хората, но просто ми направи невероятно впечатление как от едно нищо някой така добре се променя  Grinning
Магинце , моля ти сее.... ти си толкова фина и нежна.... Но е факт,да, и аз много бързо дръпва и с ММ и с всичко, но за релеф..... сериозно ограничение трябва. Едно в еме ходих и на каланетика и на аеробика,  никога не съм отслабнала  само от тренировки, никога /освен като студентка, когато отслабнах от секс,  ама това е друга тема/ hahaha
Весел ден и умната!

# 167
Привет и от мен!!! Мускулната треска вече ми размина, но аз още в четвъртък я борих с кардио, а вчера с яко катерене по стълби. Не знам на колко етажа се равнява, колко стъпала бяха, но бяха МНООООГО. Бяхме на аквапарк и не се спряхме- от 10 до 17, само за бързо хапване- и наново по атракционите. Мъж ми даже днес се оплаква, че са му се набили петите. И... този път поне не изгоряхме като миналата седмица, съпружието се обели вече  Whistling А днес вече почти никакъв дискомфорт не усещам. Я да питам, беше коментирано нещо подобно малко по- нагоре- при МТ, предполагам също не е хубаво човек да се качва на кантар?  Crazy

Фея, може ли малко повечко подробности за аеро пилатеса? В моя клуб също има...

Ризова , а дали РЕАЛНО е само от йогата. Чак пък толкова... странно ми се вижда. Като чух и какво й е менюто на жената  Thinking

MissDreamy, браво!!!  Hug

Тяна, радвам се за вас!!!  Hug Hug Hug

Ииииииии ето това е истината:
Само повярвайте в мечтите си  Hug

Днес почивка, след малко ще закуско- обядвам варени яйца с пушена сьомга и горчица... Обожавам!

Хубав и усмихнат ден на всички!!!

# 168
  • София
За днес отчитам кардио 2 от БР. Първия път и аз се запъхтявах много, че даже и почивки правих, а сега беше добре - почти с нейното темпо. До края на месеца - ще съм пушка. Grinning Но пък е разнообразна и динамична имного бързо минава времето (поне за мен). Освен това направих и предпоследен ден на предизвикателството за клековете - 7 вида клек по 12 повторения - 3 серии (общо 252).

Ами тя тази фризьорка ако е на възраст 25 ще свали лесно. И аз преди ядях какви ли не буклуци и все слаба, ама сега...

Приятен ден! И да взима да се оправя това време, че да се поразтичаме малко навън.

Вчера тъкмо и аз се замислих, че този кантар само ще ме демотивира в даден момент и май няма да се тегля често. Нормално е сега в началото да свалям кила, вода или каквото е там, но после този процес ще спре и ще стане кофти на мотивацията. Ще взема да пробвам едни дънки по-теснички и по тях да се ориентирам. Иначе то и по време на цикъл не трябва да се мерим, и след тренировка, и вечер, и след ядене, и след пиене.

# 169
Записвам се и аз!
Днес и утре съм почивка, въпреки че йога ще включа може би, но то си е чист релакс Crazy

Вчера да отчета ден 61 от 90ДП, е убих се.. бяха някакви комбита като интервала им беше 5 мин. (oбщо 6 комби упражнения по 5 мин = 30 минутен мор - смазАх се - за първи път да съм уникално гладна след тренировка и то като се имаше на предвид, че я правих в 8 вечерта, а преди това си бях яла добре през деня Mr. Green Банана помогна.

За храната и подуването да кажа, че на мен много зле ми действат тестените изделия, макар да са ми много на сърце. Ден да залитна по тях както си му е редът и после 3-4 дена имам стомашни проблеми, да не говоря пък за тези с отделянето - ужасия.. Та съм ги ограничила драстично и се чувствам добре - живея почти на пилешко, млечно, плодово и зеленчуково Grinning

Да похваля и Гугъл за чудната фигура!
Поздрави и на Дилянка с малко закъснение за годишнината (тортата бих я уважила и аз  Heart Eyes )

Хубав дъждовен ден от мен! bowuu

# 170
През цялото време не трябва да се забравя и друг фактор: Ние НЕ тренираме САМО, за да свалим някой и друг кг и да сме красиви. Тренировките и режима са цялостна промяна на мирогледа на човека. Ставаш по-силен, по-издържлив, по-бърз, енергичен. Волята се закалява, цялата ти психика се променя. После всичко това се отразява и в обикновени житейски ситуации. На мен още ми е смешна ей тази ситуация, слагам в скрит текст, че е спам:

Скрит текст:
На пред-предпоследния ми изпит (Молекулярна биология). Конспекта е от 20тина дълги теми. От тях не знам само 16та, защото отсъствах от лекция и нямах свястни материали. Падат ми се 3 теми за развиване. Две знам перфектно. Третата е 16та тема, от която аз нямам бегла идея.  Mr. Green Куп народ от потока се отказа и предадоха празни листа. Аз мислех да направя същото, но после като се сетих за Шон.  Mr. Green И като си припомних наведнъж куп фрази, които крещи по време на тренировките да не се отказваме и само FIGHT!  Laughing и останах. Предадох 2те теми, на които направо се раздадох и някакви измислици по третата. Лекторката беше останала впечатлена от тях, третата почти я пренебрегна и ме изпита устно за 6, което си и изкарах. Без Шон сега щях да плащам 50лв за ликвидация.   bouquet

Ta някой, който яде по 2 хамбургера на ден и се задъхва на 100 метра може да намери начин да отслабне, но губи адски много в купища други аспекти. Иначе има куп слаби и стройни мацки, които през живота си не са тренирали, но не мога да им завидя, въпреки че аз никога няма да извадя такова момичешко телце, защото аз мога да кача Черни връх почти на бегом, а те се качват на рейс за 2 спирки.  Mr. Green

Отивам да си купя ластици, нещо си го навих на пръста тия дни. Ще се похваля после. Simple Smile

ПП. Благодаря ви за милите думички!   bouquet

# 171
Е то зависи каква йога прави. От йога до йога има голяма разлика.  Peace Разбира се, зависи и от индивидуалния фактор. Но и според мен жената е имала много кг за сваляне, когато е така, дори малка промяна в ежедневието води до бързи резултати. Но повечето в темата сме естети и се стремим към перфектната фигура. Не просто да си слаб, а стегнат, оформен, изваян (любимо мое определение, защото ми навява женствен силует). Също Google76 добре го е казала, това което спортът ти дава е нещо безценно и много важно. Освен по-силни физически, ставаме и по-силни психически. Както преди мислех колко броя лицеви ще мога да направя в серия, сега мисля колко броя ще направя без да се затрудня. И това е развитие и усъвършенстване, а не просто можене. Има разлика. Тоест ако след като постигнеш заветното отслабване не си научиш урока, не придобиеш някаква култура на хранене и не заобичаш движението, то това за мен не е постижение (вече не е).

# 172
Любче    Heart Eyes това всичкото дето си го изписала в предния пост за тренирането и слабеенето все едно и за мен се отнася.  Аз и за това се реших да се обърна към професионален треньор. Ама като гледам не съм се стопила все още. Оня като му казах, че няма резултати след първия месец и се удари по челото. Не можешо да бъде. Ами не можело ама ей ме на - леля ти бетон. Сега покрай здравословните проблеми що изследвания направих и хирмонални. Е всичко наред, ама снагата все пищна. А ти пък не се обвинявай за яденето. Аз пък като съм супер стриктна не виждам да ми се е отразило. И аз като Агента съм голям инат и той ми е пътеводната светлина. Като кажа, че едно нещо няма да го ям, значи няма. Но не ми е помогнало. Сега съм на друг хранителен режим. Следвам всичко до милиграм. И ницки пак. Ни за отслабване, ни за стягане, ни за нищо. Абе папкам и тренирам общо взето. А на работа моите колежки са от породата американски бизони. Само спира безалкохолното и мак донълдса и редуцира фигурата на половина за няма и месец. Аз такива работи не близвам от над 10 години, по 1,5-2ч тренирам и съм си все туй. Тъй че и аз съм така като теб не си сама. Е ся ще кажеш ама ти няма какво да слабееш. Абе тъй си е, но все трябва да видя разлика от не трениране и трениране, а то няма.

Снощи бягах интервално 1 мин бягане 2 почивка 30мин общо. Казаха ми да не се оливам с бягането, че ще ми отидел и без друго наченката на мускул. Повече от 20 мин на ден тренера не дава. Снощо отпуснах още малко. И така.

# 173
  • Пловдив
Хоп троп, отчитам и Боб -УОД  1, Стренгт,  15'. Лелееее  #Crazy 15' от три упражнения ми се видяха като два часа. Ако ви кажа как тече пот от мен,не е истина. ooooh! даже се снимах да ви покажа, реших,,е не ме е срам от паласките,  обаче лоша е станал снимката и не се вижда. Сега разбирам тези Крос фит комплекси защо са толкова ефективни. Прости, с малко уреди, голям ефект. Много яко. Да си призная,че за 15 мин. Аз направих 8 рунда и половина, а неговите хора 12. Аз бях с 3 кг. Гири, а те... не знам. Simple Smile
Вики, така е, щях да кажа,че няма какво да сваляш, но пък щом искаш повече,  дано стане.... Поне мускулна маса да натрупаш,че да не те е яд. Hug А аз не се кося,   не ми пука, гледам си живота, не искам да е пълен с лишения само в името на 3 кг. по-малко. А за здравето - имам си лично мнение.
Гуги, страхотен пост и си права.   bouquet въпроса беше за сваляне на килограми със спорт.а за другите предимства ехеее. Браво за резултата от изпита , много готино ми стана. Heart Eyes
Лек уикенд   chef

# 174
Днес след домашния фитнес (чистене с прахосмукачка) си направих и Beach Body Slim in6. Имам си лека мускулна треска от вчера, та днес малко по-трудно с някои упражнения, но ги изкарах.
С по-сериозния режим на хранене започвам от днес. Закуската я пропуснах, хич не бях гладна.
За обяд си направих салата от червено цвекло, чушка и нахут. И хапнах едно малко парченце месо.
Имам да се отървам от доста излишни килограми, дългосрочният ми план е за около 5-6месеца да сваля 15кг, което е и съвсем постижима цел мисля.

# 175
Здравейте,
Досега не съм писала във вашата тема, надявам се да приемате нови попълнения  Grinning
1 година ходих редовно на фитнес, но поради проблеми с кръстта (износени дискове) реших известно време да не ходя и започнах пилатес вкъщи. Много ги харесвам силовите тренировки, но докато не ми спре болката ще се въздържа, после постепенно смятам да продължа с определени упражнения.
Много ми е трудно да отделя време вкъщи след работа (преди тренирах в обедната почивка), но засега не мога да намеря пилатес по обяд.
Снощи правих това:
https://www.youtube.com/watch?v=bMFb1VyZfjU
Ако някой има хубава програма за укрепване на гръб, моля да ми я пусне.

Здравейте, бременна съм в шестия месец. В началото започнах да си правя леки тренировки вкъщи, но не се получаваше мн добре,все не отделях достатъчно време. После тръгнах на пилатес, с треньор и индивидуална програма. От тогава се чувствам много добре, карам много лека бременност. Помага ми да си укрепя мускулите на корема и гърба. Чувствам се много тонизирана, а и с ежедневните грижи и тичане покрай 4ри годишния ми син, тренировките ми се отразяват много добре. Мога да ви дам координати на треньорката, мн спокойно момиче - Мирослава се казва ещв гр. Варна , ул. Полк.Свещаров 13 - 0884 747 730 - Йога и пилатес студио Омая. Доколкото разбрах се занимава и с лечебен пилатес.
  Надявам се да съм ви била полезна 😉

# 176
Добро Утро!

Днес без отчет.  Mr. Green Мери, няма да ми се караш много, нали.  Mr. Green

Люба, Гугъл , много хубави постове.    bouquet  А Люба винаги ме разсмива ужасно много. Страшно ми е приятно да те чета.

Вики , радвам се да те видя.  Hug Ще се радвам да се включваш по-често.

Фит Пъмпкин и тя изчезна някъде.

Днес като казах на ММ, че няма да тренирам, той вика " Защото много бързо напредваш ли. Ти се стремиш да станеш камък, а то без да усетиш си станала гранит.  (  винаги  се подиграва на резултатите ми, които не съответстват на усилията , които полагам  Mr. Green )

Усмихнат ден на всички!

# 177
Отчитам моделската и ден 25 йога Simple Smile)
Хванах се днес да си правя тофу..играчка си е, но се надявам да се получи вкусно  Peace утре ще споделя какво е станало Simple Smile
За закуска си хапнах овесени ядки с джинджифилов чай, по-късно хапнах банан, а за обяд нахут, който си направих на дип с червен лук, червен, черен пипер, къри и лимонов сок и миди. А на вечеря ще се поглезя със салата и суши в Хепи и съм си набелязала един десерт от бадемово мляко, ягоди и чия. Постен е, така че ще го пробвам  Peace
Любче, а какво е твоето меню? Защо си мислиш, че храната ми е малко?  Hug

# 178
Гугъл, чудесна си  Hug

Вчера не направих 12 ден от 90П, щото бях с махмурлук Crazy
Днес си го направих и чистене след смяна на дограма. Утре сигурно ще е чистене след замаската.

Приятна съботна вечер, момичета Hug

# 179
  • 1st floor
Tqna, радвам се за теб! Hug

raTedinka, имам само едно видео на Татяна (Тихият убиец - така й викахме!  Laughing), но е за цяло тяло, не е това, което търсиш. Ако намериш нещо хубаво за бутове  Mr. Green - свиркай, и аз имам нужда! Mr. Green

Относно меренето на кантара - ми, при мен явно няма подходящо време!  hahaha Аз съм толкова прекрасна, ама той е на друго мнение! Joy Mr. Green

Днес съм перфектна с храната, явно гузна от вчера  Blush Отчитам се с W10 - това силова ли беше или кардио?! Crazy Такава пот се ля от мен, че не е за разправяне. Но ми хареса! Peace

Кардио 2 от БР много го обичам. Не ме боли никъде от него (да не повярваш! Mr. Green). Сега чакам със спотаен дъх да пробвам тройката. Нещо хич не я харесах навремето и отказах да я правя. Замествах я с друго. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт