Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 219
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Здравейте, момичета Simple Smile
Отчитам Спартакъс 2 за първи път днес (Бобче, хареса ми, бих го правила пак, но сякаш първия ме затруднява малко повече, на теб как ти се струва). След това 20-ина минути упражнения със собствено тегло за глутеус, задно бедро и корем + дъъълга разтяжка. Тонизирах се и не се размазах, страхотно се чувствам.

Сега си намерих едно тефтерче, където си бях записала първоначални мерки в първия ден, когато започнах да тренирам (27.06) - досега резултатът е -6 от талия, -5 от ханш, -3 от бедро и някъде около 6кг. надолу. Стана ми мило, защото се сетих, че се записах на фитнес в един много тежък за мен момент - тъкмо бяхме се преместили в Англия, аз без работа и сама вкъщи без нито един познат, някои семейни проблеми, които също ме натоварваха доста, с много малки финансови възможности. Направо бях на кота 0. И колко са различни нещата само 8-9 месеца по-късно. Огромна част от възвърнатата си увереност и дух дължа на спорта, и специално на тази тема и на вас  Heart Eyes Благодаря ви. Пия чаша вино за здравето на всички ви днес!  Hug

# 181
Любче  Heart Eyes мускулната маса е моя стремеж, но не би. Ни сваляне, ни маса, ни здраве от цялата тая утрепия. Но понеже съм си навила, че без спорт и вярната манджа ще е още по-зле, та рипам, пък докато стигна.

Свети  Heart Eyes да пиша щом казваш, но няма позитивизъм от моите писания, та се въздържам  Grinning

# 182
Ден 16, 90ДП, ниво 2 + йога ден  някой си от завършеното вече предизвикателство  Grinning

# 183
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ljoli Ами мен ме затруднява повече Спартакус 2, но и аз работя с големи тежести- 7 кг за дъмбелите и суинговете ги правя с 12 кг пудовка.

# 184
  • UK
A, Бобче, сигурно затова ми е било по-леко - аз сякаш имах сили за още тежести (правих с 4-ки и 6-ци), но понеже ми е нова тренировка и още не съм се нагодила, днес беше с проучваща цел.

Забравих да кажа на tqna колко се радвам за нея - какво по-хубаво от такива срещи!  Hug

# 185
Гугъл, много интересна историята за изпита  Grinning

ТиЛи, за АероПилатеса се използват уреди, каквито досега не бях виждала. На тях може да се тренира със собствена тежест или съпротивлението да се увеличи с помощта на пружини. Доста интересно е. Пробвай.

# 186
Прекрасни Гугълски крака видях! Браво!

Вики, ще стане.... още малко инат и ще стане!  Hug

Тяна
Скрит текст:
няколко пъти посягам да го напиша и се спирам, защото не мога да си спомня имeто на фирмата. Лятото в БГ (2013) в магазин за спортни добавки се опитваха да ме убедят в невероятното качество на добавките на фирма, в името на която имаше US и изобщо всичко оставяше впечатлението, че е американски продукт. Аз, като типичен Тома Неверни, реших, че първо ще ги гугълна и проверя... е, оказа се, че такава американска фирма изобщо не съществува, но има някаква полска, която произвежда добавките си из разни евро заводи... голямо ровене и копаене му хвърлих, докато се добера до това инфо и разбираемо не си похарчих парите за шейди продукт.

Отчет - 2 тренировки с ластици за цяло тяло на beFit + GymRa (total 55 мин) +моделската с най-хлабавия ми ластик.

Адаш - хич не ме е срам да си кажа от Боб - ак бях на неговите год щях да го скъсам - какво приятно оправдание, нали  Mr. Green
М....му....а на Боб - точно написах горното и реших все пак да го проверя, гада - 10 год е по-голям от мен! Сега вече ме е срам!

PS На мен йогата ми убива апетита! Намалява стреса и ерго - ям по-малко, много по-малко, ерго отслабвам от йога (уж!)

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 03:54 от Agent Provocateur

# 187
Агентче  Heart Eyes абе впрегнала съм аз на сто магарета ината, ама на 40 години като на Гугълчето крачетата няма как да докарам.

# 188
Агент, за същата май става въпрос. "Pure Nutrition US".
US, ама друг път  Close И няма да крия текста, защото много момичета и от нашата тема ги употребяват.
И аз се рових доста и на вносителя зададох въпос, но познайте дали отговориха. И не мога да разбера как се търпи това тук? Всъщност разбирам. Вносителите (helthstore.bg) са спонсори в ББ тийм.
 Ако съм си в България бих занесла някой от продуктите им в лаборатория. И се учудвам как от ББ тийм не са го направили досега, а ми дават отговор, че не знаят какво продават. И сертификат не били искали (продават от 2011год.), а иначе тук в цялата тема за добавките ги рекламират.
И тези продукти се употребяват и от жени масово  ooooh!
Не виждам разлика между такива продукти и китайски хапчета за отслабване примерно. Все незнайно в кой гараж са направени.
Парите не миришат, но понякога убиват  Sad

Дано модераторите на този форум най-после се замислят.

Ще пиша за днешната си тренировка утре, че сега се ядосах пак.

# 189
  • У дома
Фея,  Hug

Аз вчера много трудно ходех от мускулната треска. Не само крака и дупе, но и кръста ме болеше. Качих се на елиптикъл за 45 мин. Днес зарязах всички вкъщи и направих едно 5 часово бързо ходене с приятелка, даже кокичета намерихме и ми просветна малко  Simple Smile

За извайване на фигура... моят тинейджър ми е пример за перфектна фигура без грам мазнини, със добре изваяни мускули. Тренира само с тежести, едва ли е повече от 167 висок, дребосък, но кляка със 100 кг почти всеки ден. Обаче го виждам колко малко яде и то само протеини и зелении. Ако не дисциплина, то поне инат си требе, това е.

Много сте мотивиращи днес  Hug Желая ви хубава неделя!

# 190
Добро утро от мен,  днес ми се струва ще почивам защото съм в МЦ и ще карам само на ходене или някоя от 5минутките. А и си имам стабилна мускулна треска от вчера.  Simple Smile
Почивате ли някой ден от седмицата или плътно тренирате всеки ден?
Тази седмица ще си взема и гирички...има в Лидл такива със сменяеми тежести до 10кг са...цена 40лв. Дали това е по-добър вариант?

Имам един дебел ластик като лента...трябва да покажа и ако може да предложите как да го използвам. Simple Smile

# 191
Имам един дебел ластик като лента...трябва да покажа и ако може да предложите как да го използвам.
Като кръг ли е? Ако да, ето:

# 192
Добро утро и от мен!!!
Днес- гърди, бицепс, трицепс. След това- две препечени филийки ръжен хляб с пушена сьомга. Обядът ще е пъстърва /ливанска се води, но се оказа баш сьомгова такава/.
Ljoli , постът ти ме зарадва и трогна. Много. И от двете.  Hug
Фея, ще проверя кога има удобни класове. В залата има цяло огромно помещение само с уреди за аеро пилатес. Но сутрин, когато аз ходя, досега никога не съм виждала да се ползват  Thinking
Свети, чакаме снимки от фитнеса!!!  Wink
Аз изчезвам да чистя, че нова партида гости се очаква   Crazy

# 193
  • София
Днес принципно ми е ден за почивка, но пък на предизвикателството за клековете се падаше ред и понеже е последен ден 30 ги направих - общо 280! Много съм горда със себе си, че устисках да го направя докрай.
Скрит текст:

# 194
  Тяна, Агент-че, и аз много ви благодаря за смелостта да си кажете мнението. Все по-често се натъквам на нелоялно отношение във всяка област от нашия иконом.живот, ако мога така да го нарека и започна да ми писва. Ако потърпевшия не реагира.

Аз да се похваля, че днес отхвърлих най-големия си ангажимент и .....дишам, днес докато разхождах кученцето забелязах дори цвета на сградите и ми дотави удоволствие музиката от рано отворилите кафета, ииии искам да се натренирам. Смятам да се възнаградя с пирамидалната на Джаки за ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт