Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 667
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Моля за съвет!Имам редовен цикъл,обаче този месец трябваше да ми дойде на 22.03,а вече сме 25.03 ..закъснява.Не съм имала полов контакт от 6 месеца,правих дори тест-отрицатилен....моля ви на какво може да се дължи това закъснение,нямам кураж за д-р.Посъветвайте ме..знам,че тук не му е мястото,но не ме нападайте

# 121
На мен ми е закъснявало от задържан фоликул, т.е. не спукан не е оволирал, но на 4 ден ми дойде.

# 122
  • Varna
Моля за съвет!Имам редовен цикъл,обаче този месец трябваше да ми дойде на 22.03,а вече сме 25.03 ..закъснява.Не съм имала полов контакт от 6 месеца,правих дори тест-отрицатилен....моля ви на какво може да се дължи това закъснение,нямам кураж за д-р.Посъветвайте ме..знам,че тук не му е мястото,но не ме нападайте

На всичко може да се дължи, на нерви също. Аз също също съм с редовен цикъл и ми се е случвало и със седмица да ми закъснее. Според мен няма нищо притеснително.

# 123
Здравейте мами Simple Smile Имам въпрос в 4гс съм, нормално ли е  да имам леки болки долу или по скоро то не са болки, а нещо като дърпане и гъделичкане Simple Smile а съм чак 7.04. на контролен преглед има ли от какво да се притеснявам

Нормално е, не се притеснявай! Успешна бременност!

# 124
Ти сериозно ли? От миналата година мине не мине време се включваш с един и същ въпрос. Интересно като минат 9 месеца и не родиш, тогава ли ще се успокоиш? Форумът е къде къде по-компетентен от лекар  ooooh! Това не е нападане, а молба да се вземеш в ръце. Ти в какво се съмняваш, в бременност? Закъснението може да се дължи както на супер невинна причина, така и на сериозен проблем. Освен това февруари е 28 дни и цикъла март месец се измества малко поради този факт. Казвам го и аз като човек с редовен цикъл от дата до дата. Айде със здраве  Peace

# 125
Непорочно зачатие? Wink

# 126

Не сме врачки и не можем да ти отговорим. Има лекари и прегледи за въпросите ти.

Ама това момиче, ако не се бъркам в няколко теми вече и чета въпросите едно към едно , но ги задава от различни профили.. newsm78 newsm78 newsm78

# 127
Момичета,усещам болка като от мускулна треска - под бюста, в гръдния кош отпред + над пъпа. Има ли причина за притеснение според вас? В 17-та седмица съм. Благодаря  Hug

# 128
И аз я имах расте коремът, няма страшно.

# 129
Благодаря  Hug

# 130
Момичета имам въпрос аз съм в 13седм и от време на време нощно време се събуждам с леки болки от лявата страна на корема.Усещам едно ,като притискане и се чудя дали не притиска нещо матката ,я дебело черво я пикочен мехур?!Имам сериозен проблем със запека и се чудя ,дали не е от това?!Благодаря ви! newsm78

# 131
  • Габрово
Според мен е нормално при запек да има притискане дори и болка, а ако и газове имаш е напълно разбираемо.Питай за запека наблюдаващия лекар за подходящ режим или чай който да те облекчи.Прекрасно бременеене ти желая   bouquet

# 132
Момичета имам въпрос аз съм в 13седм и от време на време нощно време се събуждам с леки болки от лявата страна на корема.Усещам едно ,като притискане и се чудя дали не притиска нещо матката ,я дебело черво я пикочен мехур?!Имам сериозен проблем със запека и се чудя ,дали не е от това?!Благодаря ви! newsm78
Споделям дискомфорта от запека ти. Вчера се бях подула , едвам вървях изправена, изпитвам и приитискане от ляво,  в сряда съм на преглед ще питам за нещо облекчаващо, но не всички чайове са подходящи за бременни, пробвала ли си Активия, ядки, мюсли? Hug

# 133
Здравейте, момичета. Вече съм в 17 г.с. От няколко седмици ми се появиха обриви и петна по корема и малко по ръцете. Ходих на дерматолог, каза ми че кожата ми е много суха, въпреки че непрекъснато се мажа и премазвам с крем, и че било нормално, бормоналемн дисбаланс. Изписа ми крем за мазане,  шампоан, който даползвам и като душ гел. днес ще ходя да си ги купувам. Но обривите имам чувството, че се увеличават непрекъснато. и по лицето имам малко зачеряване на можата. Слувало ли ви се е нещо подобно и как се справихте с проблема?

# 134
Споделям дискомфорта от запека ти. Вчера се бях подула , едвам вървях изправена, изпитвам и приитискане от ляво,  в сряда съм на преглед ще питам за нещо облекчаващо, но не всички чайове са подходящи за бременни, пробвала ли си Активия, ядки, мюсли? Hug

vassileva9999 мила какво ли не опитах ,то не бяха круши,активия ,сливи,прясно мляко и.т.н но ефекта е временен с много силни болки в стомаха и разтройство и после пак се запичам.Преди да забременея си ходих много редовно всеки ден, а сега ми се събират по 4,5 дни не ходене и само микроклизмите ми помагат иначе не мога да се изходя.

Общи условия

Активация на акаунт