Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 708
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
А за запек пробвали ли сте на гладно топла вода ? Има ефект след няколко дни приемане на вода и ако продължите всяка сутрин да пиете вода и после да пиете през деня поне 1,5 л. има гарантиран успех.

# 136
А за запек пробвали ли сте на гладно топла вода ? Има ефект след няколко дни приемане на вода и ако продължите всяка сутрин да пиете вода и после да пиете през деня поне 1,5 л. има гарантиран успех.

И аз съм 100 процента за топла вода на гладно и много вода през деня. Много помага, даже навремето един хомеопат ме посъветва да пия и то не защото се оплаквах от запек, но по принцип за по добро функциониране на перисталтиката. Естествено не действа веднага,трябва си постоянство. А колкото до клизмите и другите разхлабителни, не прекалявайте с тях,защото правят червата лениви.

# 137

И аз съм 100 процента за топла вода на гладно и много вода през деня. Много помага, даже навремето един хомеопат ме посъветва да пия и то не защото се оплаквах от запек, но по принцип за по добро функциониране на перисталтиката. Естествено не действа веднага,трябва си постоянство. А колкото до клизмите и другите разхлабителни, не прекалявайте с тях,защото правят червата лениви.

Thinking Толкова съм се отчаяла ,че ще пробвам с топла вода сутрин.През деня гледам да пия вода ,но колко вода пия не съм обърнала внимание.Дано да има успех!Благодаря ви момичета вие сте златни!!  bouquet Hug

# 138
Топлата вода и на мен ми действа изключително добре, в най-добрия случай след 15 минути, а за по добър и траен резултат съм чела, че трябва освен сутрин и преди всяко хранене да се пие по 1/2 чаша топла вода.
Напоследък и топлото прясно мляко ми действа така, особено ако за закуска си сваря овесени ядки в малко вода да омекнат и ги залея с горещо мляко, плюс малко мед.   jumpuu

# 139
Здравейте, бременна съм в 18 г.с., и няколко пъти вече усещам внезапка болка в корема над пъпа, като че ли нещо се къса вътре. Единият път беше толкова силна, че чак извиках, сякаш някой ме ритна. А бебето не е толкова силно още е да го усещам така. Имате ли представа на какво се дължи?

# 140
За водата още ще кажа, че между първата и втората ми бременност видях и друга разлика в ползва на пиенето на вода. Втората ми бременност, в която всеки ден съм пила минимум 1,5 литра вода, почти нямам стрия и целулита не ми се увеличи.

# 141
Здравейте, бременна съм в 18 г.с., и няколко пъти вече усещам внезапка болка в корема над пъпа, като че ли нещо се къса вътре. Единият път беше толкова силна, че чак извиках, сякаш някой ме ритна. А бебето не е толкова силно още е да го усещам така. Имате ли представа на какво се дължи?

Мен не ме е боляло там. Май не е нормално.

# 142
При наличие на толкова силна болка, задължително на лекар  Naughty

# 143
Здравейте Simple Smile Не знам дали тук е мястото за въпроса ми но ми трябва спешен отговор. За да ми напише болничния док ми каза че задължително трябва да и занеса картона ми който да е подпечатан от личният ми лекар. Става въпрос за Личната амбулаторна карта нали?Или за някакъв друг КАРТОН ? Благодаря предварително Simple Smile

# 144
  • Sofia
Здравейте Simple Smile Не знам дали тук е мястото за въпроса ми но ми трябва спешен отговор. За да ми напише болничния док ми каза че задължително трябва да и занеса картона ми който да е подпечатан от личният ми лекар. Става въпрос за Личната амбулаторна карта нали?Или за някакъв друг КАРТОН ? Благодаря предварително Simple Smile
Да, личната амбулаторна карта Peace

# 145
Здравейте момичета бременна съм в 10 г.с и съм настинала.Лекаря ми предписа хапчета и ги пия,но се притеснявам за бебето  Embarassed

# 146
  • Sofia
Здравейте момичета бременна съм в 10 г.с и съм настинала.Лекаря ми предписа хапчета и ги пия,но се притеснявам за бебето  Embarassed
Нямаше да е лошо да кажеш какви са хапчетата Rolling Eyes но щом лекар ти ги е предписал, каквото и да ти кажем тук във форума, няма да е редно да ни слушаш...

# 147
Нямаше да е лошо да кажеш какви са хапчетата Rolling Eyes но щом лекар ти ги е предписал, каквото и да ти кажем тук във форума, няма да е редно да ни слушаш...
  Извинявайте нова сам тук  Simple Smile Ефералган другото са свещички за гаденето вомитусхил s по точно ме интересува дали на някой се е случвало застрашено ли е бебето  Embarassed

# 148
Вомитусхил е хомеопатично и аз съм го пила, абсолютно безвредно е. Ефералган знам, че на децата предписват, не съм ползвала, изписано е от лекар, така че е съобразено със състоянието ти. Бебето е добре, гледай ти да се опрявиш. И аз в 9 г.с. изкарах един ужасен вирус летен, придружен с Т, болки в гърлото, кашлица и т.н, но си имам жива и здрава дъщеря. Важното е, че те следи лекар. Бързо оздравяване.

# 149
  • Sofia
Ефералган е чист парацетамол, което е от малкото позволени неща при бременност. Пий го и не се тревожи за бебето. Другото е хомеопатия Peace

Общи условия

Активация на акаунт