Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 738
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Аз и мъжа ми сме със сключен граждански брак, детето е записано на моя адрес. Актът за раждане се издава от града, в който е родено детето. Но документите за еднократна помощ при раждане и детски се подава по постоянен адрес. Няма значение къде е адресната регистрация.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 00:14 от kle0patra

# 196
Аз и мъжа ми сме със сключен граждански брак, детето е записано на моя адрес. Актът за раждане се издава от града, в който е родено детето. Но документите за еднократна помощ при раждане и детски се подава по постоянен адрес. Няма значение къде е адресната регистрация.

В какъв срок се подават документите за еднократната помощ при раждане. Просто ми се струва много трудно с новородено бебе да пътувам..
И може ли някой друг да ги подаде, например майка ми?  bouquet

# 197
Тук вече да не те излъжа, защото не съм сигурна, но зная, че срокът е голям, може би шест месеца. Искат лично да се случват нещата и да, неприятно е, защото все те връщат за нещо и е голяма хамалогия. Мисля, че със заверено пълномощно от нотариус ще стане майка ти да подаде документите.

# 198
Благодаря ти. Като наближи време, живот и здраве, ще се обадя да питам как стоят нещата.
 Wink

# 199
Срокът за еднократна помощ за раждане,ако не се лъжа е 3 години.На мен майка ми ми подаде документите.Не са и правили проблем,но това преди 9 години.Сега може и да не стане.

# 200
За срокът не съм сигурна, но моите документи също ги подаде майка ми без заверено пълномощно и т.н.

# 201
Може ли да обясните за еднократната помощ,как стоят нещата къде се ходи за подаване на докоменти,какви са те..?Не знам нищо,а скоро ще трябва да оправям това..

# 202
Може ли да обясните за еднократната помощ,как стоят нещата къде се ходи за подаване на докоменти,какви са те..?Не знам нищо,а скоро ще трябва да оправям това..

Попълва се молба - декларация като тази

За останалите документи виж тук

# 203

Попълва се молба - декларация като тази

За останалите документи виж тук

благодаря!  bouquet

# 204
Супер сте.

# 205
  • Плевен
Аз влизам с въпроса дали сте ползвали Аугмнтин понеже аз от днес го пия на 8часа по 1 заради това, че ме боли гърлото и ми се надуват с ливиците в 9тия месец съм личната ми го предписа, но аз паниката трябва да се доинформирам, че термина ми наближава на 29ти е ??? newsm78 #Crazy

Някой използвал това лекарство ????????????

# 206
С предишната бременност съм пила Аугментин в 9 месец. Няма страшно.

# 207
  • Плевен
Честно много ме успокои благодаря тиии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 208
Няма защо Simple Smile На мен АГ ми го изписа тогава, че трябваше да борим стрептококи. И добре, че го пих Simple Smile

# 209
Аз пих Аугументин още в 4ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт