Хотел, забранен за деца

• 26 597
  • 494
  •   1
Отговори
# 300

Явно само аз не съм срещала обществено непоносими деца.

И аз не съм срещала, не и на почивка.

Напрежението в темата дойде от друго- очевидно е, че за някои невъзпитано дете е наистина невъзпитаното- това, което е агресивно, чупи, хвърля , руши хотелското или въобще чуждото имущество.Да, също и това, което ходи по масите и яде от чуждите чинии.Не зная, може и късмет да е, но особено от последния вид не съм срещала нито едно.

За съжаление, за други невъзпитано дете е / говоря за споделяне на хора, извън форума вкл./това, което бяга и се смее високо в парка, особено ако минава покрай спящи бебета, тогава е рецидивист Shocked, това, което бяга край брега на морето , там където се разбиват вълните , това, което се гони с друго дете и двете едновременно си подвикват, заради разстоянието между тях, това, което плаче когато се е ударило.

В такъв случай, покрай високия праг на непоносимост към деца,наистина е добре да има хотели без деца

# 301
Едно дете може да се държи съвсем нормално - да тича, да скача, да вика. Но аз може да искам да си почина без тези екстри.

# 302
Ох, като гледам ощипаните реакции, ще рече човек, че от всички хотели на света, точно най-хубавият, най-евтиният, най-удобният, най-прекрасният и всичко, което се сетите най-най-, е закачил табела "Забранено за деца". Само така мога да си обясня този смешен плач.  Laughing
Добре, хайде да се разберем така - ще помоля лято лято, Elia,  'Кафе с мед' и който там още се чувства обиден и дискриминиран, да напишат къде мислят да почиват и в кои точно хотели. Само толкова.
Който иска, тихомълком ще се самодискриминира и ще се лиши доброволно от височайшото им присъствие. Ходете където си щете, само предупреждавайте, за да ви заобикаляме отдалече.
Става ли?

# 303
  • Бургас
Ами поне два пъти написах къде почивам откакто имам деца и че нямам абсолютно нищо напротив да има и такива забранени за деца.
Но да се казва,че всички деца са невъзпитане,некултурни и родителите им също имам много напротив

# 304
Ето ви едни подобни размисли на подобна родителка. Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=827488.msg30371549#msg30371549

Баш все едно е за тази тема.

Ако може и тези мами да напишат къде ще почиват  Laughing

# 305
  • Куциндрел
Едно дете може да се държи съвсем нормално - да тича, да скача, да вика. Но аз може да искам да си почина без тези екстри.
За това ще си избираш хотел без подобни екстри.
И ще ходиш без внучката.

# 306
За това ще си избираш хотел без подобни екстри.
И ще ходиш без внучката.

Ама как, тя е такова прекрасно създание. Как може някой да не примира по нея.

# 307
  • където ми харесва
Ами поне два пъти написах къде почивам откакто имам деца и че нямам абсолютно нищо напротив да има и такива забранени за деца.
Но да се казва,че всички деца са невъзпитане,некултурни и родителите им също имам много напротив
Добре де, осъзнаваш ли, че ти си чоевка, който за Н-ти път обобщава?
Аз (а като четох назад и почти всички останали) са говорили за деца, а не за ВСИЧКИ ДЕЦА, които са невъзпитани, некултурни, глезени, шумни и досадни.

# 308
  • София - Рим и обратно
Ами не мисля, че аъм длъжна да предупреждавам никого за нищо, особено пък къде възнамерявам да почивам аз и досадните ми (за изнервени лели) деца. На мен те (лелите) не ми пречат. Нито децата им, нито внуците.
Който е с височайши претенции, да си търси съответния child free хотел. Или санаториум за нервноболни(за по-сигурно).

# 309
  • Бургас
Явно не си чела добре:)

# 310
За съжаление, за други невъзпитано дете е / говоря за споделяне на хора, извън форума вкл./това, което бяга и се смее високо в парка, особено ако минава покрай спящи бебета, тогава е рецидивист Shocked, това, което бяга край брега на морето , там където се разбиват вълните , това, което се гони с друго дете и двете едновременно си подвикват, заради разстоянието между тях, това, което плаче когато се е ударило.

В такъв случай, покрай високия праг на непоносимост към деца,наистина е добре да има хотели без деца
Много се радвам на деца от горния абзац. Тичат, смеят се, забавляват се. Но в ситуациите, в които за мен някакъв шум е дразнител, няма никакво значение кой издава този шум - комшийската бургия или детето от горния етаж - все е дразнител. Колкото и да се радвам на дете, когато съм в неангажирано будно състояние - когато ми се спи или работя, искам да ми е тихо. В хотела съм, за да си почина, не да слушам детски викове току пред вратата или през шперплатовата стена. Недоумявам защо някои хора наричат това "детемразене".

.... Не постъпвайте като децата си  Twisted Evil

Защо не? Нали "правят живота пъстър, весел и ни учат на много неща".  newsm78
Жената се обърка, всъщност искаше да каже "не учете децата си да постъпват като вас". Flutter

# 311
Ами не мисля, че аъм длъжна да предупреждавам никого за нищо, особено пък къде възнамерявам да почивам аз и досадните ми (за изнервени лели) деца. На мен те (лелите) не ми пречат. Нито децата им, нито внуците.
Който е с височайши претенции, да си търси съответния child free хотел. Или санаториум за нервноболни(за по-сигурно).

Ето там е номерът, да се замислиш дали ти не пречиш. 

# 312

А, дойдохме си на думата. Нали за това е темата - за такива хотели.
Ама вие пак подскачате обидени, че дискриминират на мама златото и как така няма да го пускат в хотела да досажда на изнервените и нервноболни лели.  Laughing

# 313
Шегуваш се, нали? При всички тези мнения?

# 314
  • София - Рим и обратно

Защо си мислиш, че се замислям по-малко от теб по въпроса? Ти мислиш ли, че не дразниш никого? Дори и само с физиономията си примерно?  Ама подразнените няма как да си отменят почивката, щото ти пак си там Mr. Green. А ти ще си смениш ли хотела, като разбереш, че им пречиш?

Общи условия

Активация на акаунт