Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 601
  • 905
  •   1
Отговори
# 180
Предлагам да добавиш отговор: Ще го отровя с цианид.  Mr. Green

Ще те хванат и ще го лежиш. Simple Smile

# 181
Прекрасната, дано не изпиташ разочарование някой ден заради доверието, което си дала ................
Със сигурност ще се разочарова.Защото такова "животно-приятелство между мъж и жена" просто няма.Винаги единият иска нещо повече....Въпрос на време е да го получи.Или да зареже "най-добрата си приятелка-жена" и да търси следващата си "най-добра приятелка-жена". Защото обикновено мъжете са тези, дето таят надежди за нещо повече, докато се правят на "най-добрия ми приятел".     Laughing
Господина, който повдигна тази тема, или да държи "най-добрата си приятелка" по-далеч от душевните си преживявания, или ще си кука така самичък, докато остарее.Няма жена на света, която ще иска да е на второ място след "най-добрата приятелка" на мъжа си, на която той снася всичко.

# 182

Не, не, не! По-добре някоя бавна отрова- да се мъчи гадината!  Mr. Green

# 183
За казуса с гаджето и приятелката - докато гаджето усеща, че е на първо място, не мисля че ще има причина да се дразни, освен ако не е патологично ревнива.
В компанията ми сме 3 момичета и 2 момчета - знаем си и кътните зъби. Разбираме се с половин дума... По вашата логика, кой в кого е влюбен и защо за 10 години до сега никой с никого не се е хванал?  Thinking
НО всеки си поставя сериозната връзка на първо място - това е факт. Не се пренебрегваме един друг, но и не се натрапваме на хората с връзка. За мен няма голямо значение дали е мъж или жена - ако поставя приятелите си преди мен, няма смисъл да продължаваме каквото и да било. Това вече го научих по трудния начин, с мъжката компания на бивше гадже.  Peace

# 184
не се натрапваме на хората с връзка. За мен няма голямо значение дали е мъж или жена - ако поставя приятелите си преди мен, няма смисъл да продължаваме каквото и да било.

В крайна сметка си дошла на нашето мнение. Движите се компания, но не се натрапвате на човек от нея с връзка, т.е. отдръпвате се и го оставяте да си изживее връзката. А от човекът до теб искаш ти да си на първо място. И ние това искаме! Въпросът беше, когато мъжът/гаджето ти имат приятелка, с която всичко си споделят, звънят си постоянно, търсят се почти ежедневно да пият кафе, да се помотаят някъде и т.н. Това, което прави с мъжете приятели, но в случая с жена. С една жена!
Интересно ми е, когато се обвържете сериозно и петимата от компанията, колко често ще се виждате и дали ще излизате само вие петимата по заведения? Вие сте си цяла компания, която излиза заедно за да ви е по-весело и да купонясвате по-добре. Не сте от "приятелите", които описваме.

# 185
...................
  Но най-добрата приятелка, с която се споделя всичко и остава   след всички гаджета, която разбира всичко с поглед , но няма секс за да не се развали приятелството... туй клише по- далече от моето семейство, ако обича Joy
точно!  ooooh! най-добрата и най-любимата ми приятелка Ваня... лежахме заедно за задържане, гледала съм й децата, давала съм й пари назаем и какво ли още не.... докато бях бременна със второто нашите се забавлявали, разбрах след 4-5 години....
Опцията "прошка" не трябва въобще да съществува. Обаче тогава нямаше бг-мама да питам какво да правя хах  Mr. Green
Така или иначе, ако гадината не може да се изрита, поради разни причини - остава само отмъщението - студено и брутално, по възможност многократно и максимално удовлетворяващо и - гледай си децата, кариерата, здравето и живота, да не ти пука.

# 186
...................
  Но най-добрата приятелка, с която се споделя всичко и остава   след всички гаджета, която разбира всичко с поглед , но няма секс за да не се развали приятелството... туй клише по- далече от моето семейство, ако обича Joy
точно!  ooooh! най-добрата и най-любимата ми приятелка Ваня... лежахме заедно за задържане, гледала съм й децата, давала съм й пари назаем и какво ли още не.... докато бях бременна със второто нашите се забавлявали, разбрах след 4-5 години....
Опцията "прошка" не трябва въобще да съществува. Обаче тогава нямаше бг-мама да питам какво да правя хах  Mr. Green
Така или иначе, ако гадината не може да се изрита, поради разни причини - остава само отмъщението - студено и брутално, по възможност многократно и максимално удовлетворяващо и - гледай си децата, кариерата, здравето и живота, да не ти пука.
Тук не става ли въпрос за твоята приятелка?  Rolling Eyes
Така и не разбрах защо поставяте приятелката/приятелят над човекът до вас? Момчето спомена, че приятелката му е доверен човек и че гаджето ревнува, а вие вече я сложихте чак на първо място. Никой не говори за такова нещо.Аз и приятелка нямам, която да е над съпругът ми, какво остава за приятел. Ставаше дума за ревността от съответната персона от другия пол, но това е като всяко приятелство, демек не е над семейните отношения. Така ви стана по-лесно да сте в опозиция на съответното приятелство, но намерете други доводи! Crossing Arms Naughty

# 187
Наистина трябва да се добави някой отрицателен отговор , защото всички са прекалено розови  Grinning

# 188
Наистина трябва да се добави някой отрицателен отговор , защото всички са прекалено розови  Grinning
Кое е толкова розово? Хората тук са доста изпатили, за това нямат вяра в човешките взаимоотношения. Ако е розово да ти съсипят живота след много години, да изживееш предателство и разочарование, което носи пагубна болка и разбива семейства, то тогава това е една многооо розова тема!

# 189

Какво ще кажеш за плутонии?

# 190

Какво ще кажеш за плутонии?

Мнеее, много скъпо ще излезе. Не бива да се харчат толкова пари за гадината! Я по-добре обикновена мишеморка.

# 191

Ще те хванат и ще го лежиш. Simple Smile

Имам познат с връзки - ще я измъкнем Mr. Green

По-въпроса - не мисля, че бих простила подобно нещо. Дори да успея да простя, със сигурност няма да забравя и отношението ми към човекът няма никога да е същото.
За бившият си имах съмнения, че ми изневерява. Причината за съмненията беше, че сексът се беше превърнал в мираж (5 пъти в годината). Друго "доказателство" нямах. Но пък осъзнах, че при мисълта, че може да ми изневерява, даже не започва да ми пука. И така той стана бивш Simple Smile

# 192
За казуса с гаджето и приятелката - докато гаджето усеща, че е на първо място, не мисля че ще има причина да се дразни, освен ако не е патологично ревнива.
В компанията ми сме 3 момичета и 2 момчета - знаем си и кътните зъби. Разбираме се с половин дума... По вашата логика, кой в кого е влюбен и защо за 10 години до сега никой с никого не се е хванал?  Thinking
НО всеки си поставя сериозната връзка на първо място - това е факт. Не се пренебрегваме един друг, но и не се натрапваме на хората с връзка. За мен няма голямо значение дали е мъж или жена - ако поставя приятелите си преди мен, няма смисъл да продължаваме каквото и да било. Това вече го научих по трудния начин, с мъжката компания на бивше гадже.  Peace
Не става дума за смесена компания.Предполагам, всички имат или са имали такава....
Става дума ти например, да си особено близка с един от мъжете в компанията ви, да му изповядавш и кътните си зъби (само на него), при проблем да търсиш него, а не половинката си, ако имаш да споделяш нещо, първо на приятелчето казваш, а не на половинката....т.е., почти всичко доверяваш освен на половинката, и на приятелчето.Мислиш ли в такъв случай, че половинката ти ще е доволна от този факт?
Или обратния вариант-мъжът ти си има доверена приятелка-жена.
Има проблем в работата, звъни на нея да й се оплаче/сподели.
Има 1 свободен час, звъни й да пият кафе...
Денят му е бил напрегнат, вечерта й звъни за по питие...
Детето ви има РД, той пита нея какво да му купите...
МАйка му има проблем, той търси нея за помощ....
И те така, за каквото се сетиш, тя е първа изповедница/доверителка/помагачка и т.н.
Не че на теб не ти казва/споделя, но общо взето тя е първата в списъка му за спешни случаи/забавления/мотаене/оплакване.
Мен например такъв вариант не ме устройва,нито с жена-приятелка, нито с мъж-приятел.Искам мъжът ми, без значение за какво, да търси първо мен.

# 193
  • София
Пак темата за приятелствата... Как можете да генерализирате? Какво означава "няма такова нещо като приятелство между мъж и жена"... а само скрито желание? Аз съм примерът, доказващ, че такова животно съществува. И то съществува вече повече от 25-30 години. Не ми обяснявайте, как видиш ли, било само сексуално неудовлетворено желание. Какво лошо има, че човекът е разбрал, че не иска да разруши подобно доверие, заради единя секс? Ами- и аз не искам. И приятелят ми не иска. Това приятелство за нас е свещенно- това е тотално доверие и съжалявам, че не сте го изпитали. Правя уточнението, че това са взаимоотношения, които могат да се изградят единствено в крехка детска възраст и да се развиват в последствие.
И да- имам мъж който обичам, имаме деца, имаме семейство,  и едновременно с това имам и приятел. Какво странно има в това? Мъж ми, също ми е приятел, но сме се запознали, далеч след като съм изградила и едно приятелство. И какво- заради едни отношения, трябва да си разваля другите ли? Защо винаги приятел (от противоположен пол), трябва да означава заплаха?
Предполагам, доста от предишните ми гаджета, не са се чувствали комфортно в компанията на моят приятел, както и неговите гаджета- в моята, но в последствие винаги сме успявали да тушираме или направо неутрализирали подобно неудобство. Имаме си едно неписано и некоментирано правило- не се разискват личностните качества на партньорите. Отношения- да, но без обобщения или размисли "аз бих направил еди какво си... ". Мисля, достатъчно зрели сме, достатъчно помъдрели, достатъчно поживели, за да не желаем да се налагаме в изборът на другия, както и в отношенията му с партньорите.

# 194
molive, анатема!!!  Shocked Outta Joint ooooh! newsm78 #Crazy hahaha
Сега ще има коментари от сорта на: "той те желае, ма ти не знаеш"; "ти го желаеш, но живееш в транс, неосъзнато подтискаш емоцията си" Joy Joy Joy
Най-накрая трезвомислещо създание, което не се е отдало на първичните чувства! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт