Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 518
  • 905
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
От аргументите на един човек долу горе разбираш какво представлява. И във връзка с един коментар за фиданки и кюфтета мога да кажа, че мъжът първи се отпуска да стане разплут и не привлекателен пък после ходи и разправя, че жена му е дебела и за това кръшка. А пък с тези, които си ляга може и да изглеждат като Баба Яга, но той си вдига самочувствието, защото са му пуснали.
Мен моят мъж си ме е взел дебела,така че не върви да се оправдава с това,за сега сме много влюбени и не ми се вярва да ми изневери,нито пък аз на него

# 316
Аз не попаднах на нито една която да каже ,,ще дам на детето си еди какво си,,.
Всяка иска да вземе от бившия за да даде на детето Simple Smile Парите ще му вземела, имотите му, фирмите му... Един мъж не можете да задържите, вземете ли му парите, имотите и бизнеса ще ги пропилеете и пак на ръцете на мъжа ще легнете, все тая дали на бившия или на следващия.
Той ще си му даде, не гледайте в нашата паничка а вижте какво вие ще му дадете. Защото на 95% от българките дори гащите им да подарък от същите тия бивши мъже, затова и няма какво да му дадете на това дете.
Мъжа ако сам не се сети да даде на детето си въпреки развода, ще го хванете за долуподписания.

Без извинение за речника!

# 317
Scooba, аз пък се хващам на бас, че и аз, и доста други жени тук ще дадем на децата си повече, отколкото ти  Twisted Evil Ха сега да видим  Grinning

# 318
Една майка винаги дава на детето си повече отколкото бащата. Говоря от личен опит и сега ще изясня. Когато майка ми и баща ми се разведоха баща ми месеци на ред не се сещаше да ме потърси дори за елементарното въпросче Как си? Все пак нали съм му дете и трябва да се интересува от мен. Да ама не! За него бяха важни парантиите, с които да се въргаля, кръчмите, алкохола и дискотеките. До ден днешен по горе изброените причини с баща ми нямаме отношения. Щом курвите са по важни от детето му да си седи при тях. Това се отнася за всички мъже. Щом искат да изневеряват няма да изявяват претенции към детето, защото ако са искали семейство няма да ходят по мърши. И някой хора тук ми говорят какво дава бащата и ако не бил той, майката не може да си гледа детето. Хахаха. mariqivanova799 съгласна съм с теб, но масово мъжете се оправдават с това.  Peace

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 12:40 от MargaritaIlcheva

# 319
  • София
Ох, следващият Simple Smile
Абе, мъжете, какво търсите в тема: "Ако СЪПРУГЪТ ви изневерява..."  Имате опит, можете да споделите как сте реагирали... Какво ви води тук?
Марсо, поне се опита да обясни неговата причина да изневерява, не че бе приета като основателна. Simple Smile Ама, дет се казва, опита се.
Обаче, Скуба, май се намеси само, за да "го хванете за долуподписания"...

# 320
Скуба, щом толкова знае да раздава акъл кой за какво да го хване, той лично може да се хване за палците  Naughty А на Марсо причината да изневерява е направо смешна. Щом един мъж не е в състоятие да създаде стабилни отношения с една жена, да имат семейство и деца, а ходи по жени и после си намира тъпанарски извинения, нека да си мре сам като куче.

# 321
Защото на 95% от българките дори гащите им да подарък от същите тия бивши мъже, затова и няма какво да му дадете на това дете.
Мъжа ако сам не се сети да даде на детето си въпреки развода, ще го хванете за долуподписания.

Без извинение за речника!

Подарък са ни и много други неща, по простата причина, че мъжете оглупявате като видите онова в подарените ни гащи. Докато ви ръководи "долуподписания" така ще е.  Wink Дори един пост не можеш да напишеш без да го намесиш него. Дано още става за употреба от толкова много предлагане.  Mr. Green

# 322
  • София
Една майка винаги дава на детето си повече отколкото бащата. Говоря от личен опит и сега ще изясня. Когато майка ми и баща ми се разведоха баща ми месеци на ред не се сещаше да ме потърси дори за елементарното въпросче Как си? Все пак нали съм му дете и трябва да се интересува от мен. Да ама не! За него бяха важни парантиите, с които да се въргаля, кръчмите, алкохола и дискотеките. До ден днешен по горе изброените причини с баща ми нямаме отношения. Щом курвите са по важни от детето му да си седи при тях. Това се отнася за всички мъже. Щом искат да изневеряват няма да изявяват претенции към детето, защото ако са искали семейство няма да ходят по мърши. И някой хора тук ми говорят какво дава бащата и ако не бил той, майката не може да си гледа детето. Хахаха. mariqivanova799 съгласна съм с теб, но масово мъжете се оправдават с това.  Peace
В интерес на истината, съм виждала и обратният вариант/и то при няколко двойки/. Майката хуква да наваксва, а бащата и родителите й така поемат грижите за детето, че само на документ майката остава официален настойник.
А доколко другите са "мърши", можеш само да предполагаш, че се случва и любовницата да е по-умна и по-добър партньор от официалната половинка Wink

# 323
Аз не съм казала, че няма жени които хукват по първият срещнат и сменят мъжете като носни кърпички. Щом любовницата е по- добър партньор да се разделя с жена си и да си остава с нея, но да не лъже. И ще питам в този случай щом любовницата е по- добрата Къде гледа като се жени? Не толерирам изневери, не приемам оправданията за това и не понасям хора, които го правят. Гадно е, долно е и ми се повръща от тези неща.

# 324
  • Ямбол
...Защото на 95% от българките дори гащите им да подарък от същите тия бивши мъже, затова и няма какво да му дадете на това дете.
...
Ако 95% от заобикалящите те жени са такива, това не значи, че 95% от всички жени разчитат на мъжете си. Да има такива , но те по-скоро са малцинство. Или имаш проблем с математиката.
МъжЪТ ако ще да дава нещо на детето си. С това ще се докаже като мухльо, който не обича детето си, а само долуподписания.

# 325
Стана ми смешен един от основните аргументи за изневяра, а именно качването на кг и твърдението на една съфорумка, която каза, че нейният дебеличка си я е взел... Та..дебелички и щастливи, па макар и с изневеряващи мъже или слаби, гладни, ма с верни мъже?  Mr. Green hahaha Heart Eyes

# 326
  • София
Къде гледа като се жени?
Всички знаем какво обикновено надделява, когато човек се жени. Хайде, сега се женят по-късно и може да се предполага, че вземат малко по-обективни решения. Но когато човек се жени на по-млади години, обикновено го прави, защото се е влюбил. А влюбването изобщо не означава, че този човек е твоята половинка в живота, защото на по-късен етап се оказва, че други неща са много по-важни-общите възгледи, цели, разбирания, например.

# 327
Бързат да се женят пък после той/тя не е за мен. Трябва първо да поживееш с този човек, да уточните кой какво иска и очаква и тогава вече брак и дете. Ама повечето айде да се женим, сватба, ахо ихо и след извесно време тихо  Naughty

# 328
  • София
Бързат да се женят пък после той/тя не е за мен. Трябва първо да поживееш с този човек, да уточните кой какво иска и очаква и тогава вече брак и дете. Ама повечето айде да се женим, сватба, ахо ихо и след извесно време тихо  Naughty
Между другото, ако се подходи по този начин, голяма част от браковете пък въобще няма да се състоят. Свидетели сме в днешно време, колко много хора на възраст 20-35 години още "не са намерили своята половинка".
Въпреки всичко, дори и да се поживее с дадения човек и да се опознаят, това не е гаранция срещу преразглеждане на ситуацията след 10-на години.

# 329
Дори да уточните кой какво иска, дори да имате на пръв поглед прекрасен брак, дори и двамата да сте като слезли от корицата на модно списание, пак няма гаранция, че един от двамата няма да кръшне.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт